Tips

Om te leren jouw hart te volgen, te gebruiken als kompas bij het maken van de juiste keuzes die jou het allergelukkist maken en als waardevolle richtingaanwijzer in welke volgende stappen je het beste kunt zetten om jouw Hemel op Aarde te creëren, is het belangrijk om te letten op hoe jij ademhaalt.

Wanneer we ademhalen via de borst dan zijn we voornamelijk aan het nadenken en met ons hoofd bezig. Dit blokkeert de natuurlijke energiedoorstroming van het lichaam, waardoor je niet goed in staat bent om je pure gevoel vanuit je hart te laten spreken en de stem van jouw hogere zelf niet verstaanbaar is, omdat de alles overschreeuwende stem van jouw lagere zelf dan als koning of koningin op de preekstoel zit en je jezelf onrustig en druk vanbinnen voelt en in cirkeltjes blijft piekeren, omdat je ego onwetend is en niet is aangesloten op het Goddelijke netwerk en daardoor het grotere geheel niet ziet, zal je hierdoor worden afgeleid en niet jouw zachte liefdevolle stem van je ziel, waar je beschermengelen en gidsen ook tot spreken, kunnen verstaan. Het is vergelijkbaar met wanneer je in gedachten bent terwijl je iets doet, dan is de kans groot dat het misgaat omdat je door het denkproces de natuurlijke loop tegenhoudt.

Controleer daarom ook altijd eerst je ademhaling voordat je met je gidsen en de engelen wilt gaan communiceren, wanneer je wilt gaan channelen of iemand een reading gaat geven.

  • Leg je handen op je buik en adem rustig diep in en uit. Je voelt en ziet je handen op en neer gaan ten teken dat je via je buik ademt.
  • De buikademhaling staat in verbinding met je intuïtie en is het medium om met je hogere zelf en de engelen te communiceren.
  • Wanneer je hoofd druk is dan kun je op deze manier heel eenvoudig je gedachtes tot rust brengen, waardoor je ook ontvankelijk bent om beter de boodschappen van de engelen te ontvangen.
  • Steeds wanneer je merkt dat je gedachtes de overhand nemen, let dan in het vervolg meteen op je ademhaling. Je zult merken dat je jezelf misschien in het begin nog best vaak moet corrigeren, maar dat zal steeds minder worden totdat je op een gegeven moment alleen nog maar via je buik ademt als goede gewoonte. Met een stille geest en een ontspannen lichaam zul je veel beter in staat zijn je innerlijke stem en de stem van de engelen te horen die je altijd liefdevol begeleiden in alles wat je aan hen vraagt.

Tijdens de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ zul je onder andere gaan leren om in verbinding te komen met wie jij vanbinnen werkelijk bent, ofwel met jouw hart. We zullen dieper in gaan op dit onderwerp, je leert om de stem van jouw hogere zelf als ziel te verstaan en zult door middel van een andere oefening zelfs de vibraties van jouw hart gaan gewaarworden, zodat je de universele taal leert begrijpen en je jouw hart kunt volgen en gebruiken als kompas, waardoor je steeds sneller uit oude patronen stapt, in een opwaartse spiraal van geluk terecht komt en stap voor stap jouw hartenwensen uit zullen gaan komen ter realisatie van jouw ‘Hemel op Aarde’. 

Opleiding tot Lichtwerker

 20.00 999.00 incl. btw

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?
Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Zoutsteen scrubhart

 4.95 incl. btw

De steen of het badzoutpoeder hiervan kan ook worden gebruikt om je huid mee te scrubben, waarbij het gezicht dient te worden vermeden. Zo scrub je je oude huidcellen eraf en houd je een heerlijk zachte (baby)huid over. Himalayazout wordt ook aanbevolen voor het nemen van een voetbad om beter te kunnen aarden, om meer en beter contact met de grond te maken.

Seleniet hart

 12.50 incl. btw

Seleniet is een Engelensteen en staat erom bekend dat het contact met de Engelen wordt gestimuleerd en maakt je ontvankelijk voor hun leiding. Deze spirituele steen werkt beschermend en inzichtgevend, het vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven.

Cherubijn met bling hart

 9.95 incl. btw

Een Cherubijn die een hart, versierd met strass stenen, vasthoudt. Het beeldje is gemaakt van kunsthars en is mooi gedetailleerd uitgevoerd. Ook leuk om cadeau te geven aan een geliefde.

Hartvormig Cherubijn doosje

 4.50 incl. btw

Een hartvormig doosje met op de deksel een sierlijke Cherubijn. Het bewaardoosje is gemaakt van kunsthars, mooi afgewerkt met een strass steentje op het dekseltje en op de vleugeltjes van het Cherubijntje zitten glittertjes.

Hope – Dream – Love – Believe Cherubijnen

 14.95 incl. btw

Er zijn 4 verschillende Cherubijnen, zittend op een steen met een boodschap, met LED verlichting. Dit artikel is gemaakt van kunsthars, het wordt geleverd met 3 knoopcel batterijen en er bevindt zich een on/of schakelaar aan de onderzijde.

Cherubijnen ‘LOVE’

 12.50 incl. btw

Twee naast elkaar staande witte Cherubijnen met de letters ‘LOVE’ in hun handen. De Cherubijnen zijn gemaakt van kunsthars en mooi afgewerkt met een zacht wit effect wat de indruk wekt van marmer of steen.

Angel Love Stone

 9.95 incl. btw

Leg je wijsvinger op deze steen en zeg “Angel Servant Stone” waarna een engel als dienaar van God aan de steen wordt gebonden en continue ‘Licht en Liefde’ er doorheen zal laten stromen.

Artist: Maaike Kerstens

Meer gezondheid