Nieuws

Vandaag op 08-08-2019 is de opening van het Leeuwenpoort-portaal, het is een belangrijke dag, waarop er hoge energiefrequenties via Sirius naar de Aarde komen en onze trilling gaan verhogen.

Deze dag kondigt een nieuwe fase aan waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. Ook gaat de band tussen tweelingzielen sterker worden door een gouden koord tussen hun harten.

Vandaag heb ik een ‘Healing Meditatie’ doorgekregen die ik graag met iedereen wil delen die er klaar voor is om vanuit het hart te gaan leven, je kunt deze meditatie met de ‘violette vlam’, Symbool van Transformatie, van Aartsengel Zadkiël doen om al het oude, zoals ook blokkades, wat niet meer bij je past te zuiveren, zodat je sneller kunt overgaan naar de nieuwe tijd en jouw Hemel op Aarde steeds meer zichtbaarder zal worden.

Voor de Healing Meditatie: Ga ontspannen liggen, zorg dat je niet gestoord wordt en adem diep in en uit door jouw buik, zodat je in verbinding komt met je gevoel. Nadat de geluidsopname is afgelopen kun je nog de nodige tijd en rust voor jezelf nemen om de positieve energieën verder door te laten werken, sommigen zullen de bewust te ervaren energiestroom nog kunnen gewaarworden, wat zo’n 20 tot 60 minuten duurt.

Na de Healing Meditatie: Na iedere healing volgt er een ontgiftingsfase die gemiddeld 21 dagen duurt, waarbij nog onderdrukte emoties en klachten naar de oppervlakte kunnen komen wat nodig is om opnieuw te worden verwerkt en daarmee geheeld. Daarom is het belangrijk om de aankomende tijd veel water te drinken zodat vrijkomende afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden, het liefste iedere dag douchen, zodat ook afvalstoffen die via de huid eruit komen worden afgevoerd en het zou goed zijn om minimaal 30 minuten per dag te gaan wandelen, want ook door middel van aarding laat je datgene wat je niet meer nodig hebt los en je krijgt er meer energie van.

Als je zelf graag ook met de ‘violette vlam’, Symbool van Transformatie, van Aartsengel Zadkiël wilt leren werken om jezelf of anderen te helpen op het gebied van heelwording kun je een kijkje nemen op de website. Ook staan hier andere ‘Symbolen van de Aartsengelen’ waarmee je kunt werken om te helen.

Heel veel ‘Liefs ? Licht’ toegewenst, Maaike