NieuwsTips

6 Online lessen + 5 Behandelingen

Maaike is van plan om binnenkort, rond juni 2024, te starten om Live de nieuwe Online lessen van ‘Meridiaan Flush Empowerment’ te gaan geven, ze heeft het laatste jaar geregeld aan deze lessen geschreven waardoor het lesmateriaal als ‘Healing Handboek’ mooi is uitgebreid met veel aanvullende informatie. 

Je kunt Meridiaan Flush Empowerment alvast bestellen, dan kom jij automatisch op de deelnemerslijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn om te starten (vanaf 10 personen) ontvang je een bericht om gezamenlijk met de groep datums te gaan prikken.

In de traditionele Chinese geneeskunde is vroeger ontdekt dat Qi, waar wij de benaming ‘levensenergie’ aan geven, door het fysieke lichaam stroomt om zo de organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via de 12 hoofdmeridianen, ofwel ‘energiebanen’ genoemd.

De Meridiaan Flush Empowerment is een eenvoudige methode om de Meridianen van vastzittende en negatieve energieën te reinigen. Deze 6 Live Online lessen bieden je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met dit energetisch genezingssysteem. Je ontvangt tevens 5 inwijdingen in verschillende levels van ‘Meridiaan Flush Empowerment’, die allemaal een andere helende uitwerking hebben en gaat leren hoe je zelf ermee kunt werken op het gebied van heelwording. Deze lessen zullen tevens bijdragen om aan jezelf te werken, je rugzakje te legen en weer met een schone lei verder te gaan op het voor jouw bedoelde levenspad, omdat er vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt, de levensenergie weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen en door de gezamenlijke gesprekken er puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen over wat jouw mogelijk in een sleur houdt en wat je kunt doen om hieruit te komen en positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

De volgende onderwerpen zullen onder andere aan bod komen:

– Informatie over de meridianen.

– Inzicht in de organen die met de 12 belangrijkste hoofdenergiebanen als meridianen in je lichaam in verbinding staan.

– Je leert meer over de Chinese orgaanklok.

– Informatie over de 12 meridianen en hun cyclus waarmee deze organen corresponderen.

– Het leren toepassen van de kaarten van de Aartsengelen, welke een handig instrument vormen om te raadplegen over welke oorzaak er ligt betreffende een ‘meridianenpaar’ waarom deze niet optimaal functioneren en wat de levensles erachter is waaraan gewerkt mag worden en laten je zien met welke aartsengelen je dan kunt samenwerken op het gebied van heelwording.

– Je ontvangt inzicht in de werking van het Micro- en Macroniveau.

– Je leert over het openen van de poorten, als chakra’s, van de Microkosmische Orbit.

– Je ontvangt in totaal 5 inwijdingen op verschillende momenten gegeven om de volledige energie van ‘Meridiaan Flush Empowerment’ te ontvangen, welke worden gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing, waardoor je tevens zelf ook een sterke groei zult doormaken:

• Meridiaan Flush Empowerment Level 1 & 2 Algemene Zuivering.
• Meridiaan Flush Empowerment Level 3 & 4 Verleden & Heden.
• Meridiaan Flush Empowerment Level 5 & 6 Yin & Yang.
• Meridiaan Flush Empowerment Level 7 & 8 Inzicht & Inspiratie.
• Meridiaan Flush Empowerment Level 9 & 10 Weerstand & Stromen.

Het is goed om een notitieblok en schrijfwaren bij de hand te hebben, zoals ook verschillende kleurpotloden, zodat je jouw ervaring na het ontvangen van de inwijding/healing kunt opschrijven en/of uit kunt beelden door te tekenen. Zo ook voor de Online les om aantekeningen te maken en de ervaringen met bepaalde oefeningen op kunt schrijven of de beelden die je hebt gezien kunt vormgeven op papier.

Enkele voordelen van de Meridiaan Flush zijn:
• Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.
• Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de meridianen.
• Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaat vastzitten.

Meridiaan Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze oude blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten uit de meridianen. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk dat nieuwe positieve energie gaat stromen.

Het Meridiaan Flush Empowerment systeem is eenvoudig in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan op locatie, alsook op afstand, worden toegepast.

Er wordt een WhatsApp groep aangemaakt, speciaal bedoeld om samen te oefenen met medestudenten en ervaringen te delen, deze groep blijft ook na de opleiding nog intact, zodat jullie altijd samen nog kunnen overleggen over bepaalde kwesties.

Maaike Kerstens
Je ontvangt bij jouw bestelling op voorhand een E-map, als mooi opgemaakt pdf-bestand, over ‘Meridiaan Flush Empowerment’, zodat je de theorie thuis alvast op je gemak kunt doorlezen voordat de Online lessen aanvangen en aan het einde van de opleiding een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je zelf ermee kunt werken betreffende de meridianen op het gebied van heelwording. Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag jouw namen, zoals je deze graag op het certificaat ziet staan.

“Tevens ontvang je een document met informatie over hoe je jezelf thuis het beste kunt voorbereiden op de inwijdingen, die zullen worden gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing.”

De Live Online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2,5 uur en bedragen € 60,00 per les inclusief btw, de inwijdingen en healings zijn bij de prijs inbegrepen. Bestel het volledige pakket nu met korting van € 360,00 voor € 250,00 voor de volledige opleiding ‘Meridiaan Flush Empowerment’.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie