NieuwsTips

Lieve allemaal, 🌕

De volgende boodschap mocht ik op collectief niveau ontvangen voor de maand Maart 2023 met de kaart ‘Innerlijk Licht’ van Aartsengel Uriël:

De ‘Volle Maan’ in Maart staat in het teken om jezelf nog meer bewust te worden van jouw eigen energie. De bewustwording gaat over wat je kunt bereiken door je energie op de juiste doelen te richten die in overeenstemming zijn met wie jij diep vanbinnen vanuit je hart werkelijk bent. Deze Maan zal ook jouw schaduwzijde belichten, wat wil zeggen dat bepaalde gedragingen van jezelf als oud patroon nu steeds vaker naar de oppervlakte zullen komen, met de reden dat jij jezelf bewust wordt van negatieve handelingen uit het verleden, dat dit gedrag niet meer past in het heden en zie je de resultaten in je leven van blokkades en doordat je deze angsten aan durft te kijken zul je ze voorgoed kunnen gaan transformeren van negatief naar positief, door dit oude patroon wat niet meer bij je past te doorbreken. Je gaat in maart verdere inzichten krijgen over welke positieve veranderingen je ervoor in de plaats terug neer mag gaan zetten en zodra je dat doet gaat je leven in een stroomversnelling veranderen. Je zult ook steeds meer de behoefte voelen om het oude wat niet meer bij je past op te gaan ruimen en hiermee plaats te maken voor de lente en de nieuwe cyclus die in je leven start.

Positieve Affrimaties

Onderdeel van de ‘Opleiding tot Lichtwerker’
Waarvan het nieuwe seizoen in het najaar van 2023 weer van start zal gaan:
Opleiding tot Lichtwerker – Online lessen – Maaike Kerstens

Affirmaties zijn positieve teksten die je hardop tegen jezelf kan zeggen om je gedachten over jezelf, of je visie over bepaalde dingen in je leven in een positiever daglicht te stellen. Het is een manier om je gedachten te veranderen van negatief naar positief en daarmee ook je leven gunstig te transformeren, omdat jouw gedachtes je scheppingsvermogen vormen en datgene wat je uitstraalt trek je vervolgens aan. Want geluk is niet afhankelijk van omstandigheden, daar kies je voor. Wat je denkt en gelooft, dat zal je creëren. Je ‘kiest’ (onbewust) ook voor de negatieve situaties in je leven die je overkomen. Als je gelooft in armoede, hoge belastingaanslagen, rotburen, vervelende collega’s of spierpijn na het sporten, zal dat je ervaring zijn. Zo kun je alles wat nog negatief op je overkomt gaan transformeren naar positief door hier een ‘positieve affirmatie’ voor te gaan maken en deze als nieuwe geloofsovertuiging aan te gaan leren, want in wezen ben jij ‘Licht & Liefde’ en is iedere negatieve gedachten niets meer dan een valse overtuiging die je bijvoorbeeld van huis uit mee hebt gekregen, door je opvoeding, of misschien overgenomen hebt van vrienden, relaties, familie of de maatschappij. Zo zou je kunnen zeggen dat iedere negatieve gedachten gekoppeld is aan jouw ego zijde, die je probeert tegen te houden om verder te groeien, dat jij dit dus niet zelf bent, maar wordt ingegeven door de duistere krachten, zoals entiteiten. Je zou het zo kunnen stellen dat iedere negatieve gedachten die je probeert tegen te houden op jouw pad, omgebogen kan worden naar een positieve gedachten en dat hier eigenlijk jouw ware Kracht en Zijn ligt, waar een schaduw voor jouw innerlijk Licht zit die geheeld en geïntegreerd mag worden als kwaliteit of talent van je ziel en hiermee ook je eigenwaarde weer wordt herstelt, waarbij je Aartsengel Uriël met zijn Symbool van Eigenwaarde, de ‘fakkel met het goudrode vuur’ om hulp kunt vragen om jouw innerlijk Licht te helpen ontsteken en daarmee de schaduwen als negatieve gedachtes om jou heen weg te branden.

Als je graag extra hulp van Aartsengel Uriël wilt ontvangen bij jouw heelwordingsproces, kun je het Symbool van Eigenwaarde, de ‘fakkel met het goudrode vuur’ als inwijding aanvragen die gecombineerd zal worden met een speciaal op jou afgestemde healing:

07. De ‘fakkel met het goudrode vuur’ Symbool van Eigenwaarde Aartsengel Uriël – Maaike Kerstens

Nog tot eind april zijn alle Symbolen van de Aartsengelen te bestellen tegen de oude prijs, je mag gerust jouw gewenste E-maps allemaal aanvragen en op ieder gewenst moment de betreffende inwijding met healing inplannen 🙏

Opleidingen > De Symbolen van de Aartsengelen – Maaike Kerstens

Een hele fijne verdere maand Maart toegewenst 💝

​In Licht & Liefde, Maaike 😘

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding tot Lichtwerker – Vervolgopleiding tot Transformatie Healer Akasha kroniek Therapeut – Online lessen

 100.00 999.00

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?
Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

07. De ‘fakkel met het goudrode vuur’ Symbool van Eigenwaarde Aartsengel Uriël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

De ‘Fakkel met het goudrode vuur’ is het Symbool van Eigenwaarde waar Aartsengel Uriël mee werkt om je innerlijke licht te ontsteken, wat je je kunt voorstellen als een eeuwige vlam, die je sterk maakt en je eigenwaarde voedt.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie