NieuwsTipsWoninginrichting

Beste allemaal,

Als eerste wens ik iedereen nog een schitterend 2022 toe, dat al jullie dromen steeds verder uit mogen komen 🙏

In januari was ik met vakantie, het was fijn om even alles los te laten en de batterij weer op te laden 😇

Graag deel ik nog de boodschappen van de Aartsengelen voor de maand januari en februari 2022 met jullie, omdat deze in verbinding staan met elkaar:

Boodschap Januari 2022: Aartsengel Haniël met de kaart ‘Hooggevoelig’.

Vanwege het transformatieproces wat op Aarde gaande is, kun je in de maand januari beter niet te veel hooi op je vork nemen en voldoende tijd en rust voor jezelf nemen, om datgene wat bij je loskomt uit het verre verleden en vorige levens verder te verwerken.Januari staat in het teken om verder los te laten van datgene wat je niet meer nodig hebt, ontspanning nemen, plezier maken en genieten van wat het afgelopen jaar 2021 je heeft gebracht en wat je hebt bereikt. Een stapje terug doen, om later weer twee stappen vooruit te kunnen gaan zetten. De controle loslaten: “Go with the flow”. Neem deze tijd niet te serieus, geen verplichtingen, gewoon lekker relaxen. Boodschap Februari 2022: Aartsengel Jeremiël met de kaart ‘Loslaten’.De maand februari zal nog in het verlengstuk staan van januari, om verder datgene los te gaan laten en op te ruimen wat je niet meer nodig hebt, wat niet meer bij je past of wat je niet meer langer dient. Daarvoor is het belangrijk om het rustiger aan te blijven doen, zodat je ook echt van binnenuit kunt gaan voelen wat nog wel en niet meer bij je past. Het nieuwe leven wat komen gaat mag op een vele relaxtere manier ervaren gaan worden, dat je niet te veel afleidende factoren om je heen hebt die je uit je eigen energie als kracht halen. Daarom is het belangrijk om keuzes te maken wat op dit moment in je leven prioriteit heeft, andere hartenwensen kun je dan op een later moment in de praktijk tot uitvoering gaan brengen, want als je niet alles tegelijk doet kun je ook veel meer genieten van het moment dat je iets doet vanuit je hart. Weet dat voor alles een tijd bestaat, dat je niets hoeft te forceren, op het juiste moment in de tijd zal datgene wat dan de bedoeling is zich aan je openbaren en zo kun je genieten van je reis. Want het gaat om de weg die je bewandelt, niet om het einddoel. Doe dan steeds datgene wat jou op dat moment het meeste voedt en je het aller gelukkigst maakt, dan zit je altijd goed en op de voor jou bedoelde weg.

Wil je ook graag leren om boodschappen van de engelen en/of je hogere zelf en beschermengelen en gidsen te ontvangen?

In februari starten de Online lessen van de ‘Opleiding tot Medium’ en ‘Opleiding tot Engelenmedium’, waarvoor je jezelf nog kunt aanmelden om deel te nemen:

Opleiding tot Medium – Intuïtieve Ontwikkeling Cursus – Online lessen – Maaike Kerstens

Tot binnenkort weer!

Veel Liefs & Licht, 💝Maaike

Nieuw: Valentijnsdag Tip

Cherubijnen Hartvormige Theelichthouder met Roze Hartsteen – Maaike Kerstens

Opleiding tot Engelenmedium – Online lessen

 600.00 1,200.00 incl. btw

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie