NieuwsTipsWoninginrichting
Lieve Allemaal, 💖

De engelen hebben doorgegeven dat ‘Valentijnsdag’ een ideaal moment als ‘Poortdag van de Liefde’ is om verder te werken aan jezelf om meer ‘eigenliefde’ te verkrijgen, maar ook om de verbindingen met jouw relaties te verbeteren, zodat negatieve energieën tussen jou en je geliefden omgezet kunnen worden naar liefdevolle verbindingen.

Meld je aan door te klikken op de volgende link:

Valentijnsdag Engelen Boodschappen & Groepshealing + Inwijding 💝 Aanbieding: € 30.00!

Maaike zal op 14 februari 2023 in de ochtend de ‘Engelen Boodschappen’ betreffende Valentijnsdag en op het gebied van liefde doorsturen, in combinatie met de getrokken ‘Aartsengelen Kaarten’ waarbij je dan in de avond een healing zult ontvangen om 19:00 uur (welke tevens nog op een later moment opgehaald kan worden wanneer je om dat tijdstip niet kunt), waarbij je tevens een inwijding in de energie van Aartsengel Chamuël zijn ‘roze hart’ ontvangt, Symbool van Onvoorwaardelijke Liefde, inclusief een leerzame E-map betreffende het onderwerp en een certificaat dat je bent ingewijd in deze energie en wanneer gewenst ook andere mensen verder mag helpen om te werken aan blokkades betreffende de liefde.

Deze workshop via Whatsapp is geschikt voor iedereen die in contact met de engelen is geïnteresseerd, ook al is dit je eerste keer of ben je inmiddels vergevorderd in het vertalen van hun subtiele aanwijzingen. Je zult zeker genieten van deze bijzondere ervaring waarbij je van harte welkom bent.

Het is aan te raden om dagelijks ook pen, papier en kleurtjes/stiften en een klein boekje/schriftje bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken of doorgekregen informatie kunt opschrijven en uitbeelden.

We gaan er samen een bijzondere, gezellige en helende Valentijnsdag van maken die in het teken van de engelen en ‘Licht & Liefde’ zal staan 💞

Verder kun je wanneer gewenst iedere dinsdagavond om 20:00 uur vrijblijvend Online deelnemen via het programma ‘Zoom’, ook op het moment na de Valentijns-behandeling van 19:00 uur kun je wanneer gewenst 1 uur later inloggen om jouw ervaring te delen, tevens om vragen te stellen, en gaan we tevens in contact met Aartsengel Chamuël als ‘Liefdes-Engel’ om boodschappen te mogen ontvangen. 

Klik hier om in te loggen op Zoom. Meeting ID: 322 616 377 / Passcode: 997475

Wil jij ook leuke cadeautjes shoppen voor jouw Valentijn of zelfs voor jezelf voor Valentijnsdag

Hieronder alle Valentijns aanbiedingen weergegeven, kortingen tot 14 februari.

Een hele fijne Valentijnsdag toegewenst 💖

Tot in Maart weer met de volgende Engelen Boodschappen 🙏

​In Licht & Liefde, Maaike 😘

Hartvormig Cherubijn doosje

 4.50 incl. btw

Een hartvormig doosje met op de deksel een sierlijke Cherubijn. Het bewaardoosje is gemaakt van kunsthars, mooi afgewerkt met een strass steentje op het dekseltje en op de vleugeltjes van het Cherubijntje zitten glittertjes.

Seleniet hart Levensbloem

 14.95 incl. btw

Seleniet geeft een zuivere bescherming en kan gebruikt worden om ongewenste energieën of entiteiten uit de aura of een ruimte te halen. Hij verhoogt het bewustzijn en zorgt voor een fijne, harmonieuze energie. Herkomst van dit Seleniet hart is Marokko. Zeer geschikt voor meditatie en op het gebied van heelwording.

Cherubijn met bling hart

 9.95 incl. btw

Een Cherubijn die een hart, versierd met strass stenen, vasthoudt. Het beeldje is gemaakt van kunsthars en is mooi gedetailleerd uitgevoerd. Ook leuk om cadeau te geven aan een geliefde.

Seleniet hart

 12.50 incl. btw

Seleniet is een Engelensteen en staat erom bekend dat het contact met de Engelen wordt gestimuleerd en maakt je ontvankelijk voor hun leiding. Deze spirituele steen werkt beschermend en inzichtgevend, het vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven.

Cherubijnen ‘LOVE’

 12.50 incl. btw

Twee naast elkaar staande witte Cherubijnen met de letters ‘LOVE’ in hun handen. De Cherubijnen zijn gemaakt van kunsthars en mooi afgewerkt met een zacht wit effect wat de indruk wekt van marmer of steen.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie