ModeModetrendsNieuwsTips

Lieve allemaal, 🌈

De volgende boodschap mocht ik op collectief niveau ontvangen voor de maand Augustus met de kaart ‘Wensen Vervullen’ van Aartsengel Sandalphon:

In de maand Augustus heeft verdere bewustwording plaatsgevonden over wat je een ander toewenst, dat dit uiteindelijk bij jezelf terugkomt, zowel het ‘positieve’ als goede zaken en het ‘negatieve’ als slechte dingen. Negatieve gedachten over iets of iemand veroorzaakt karma, wat je (onbewust) kunt opbouwen door je uit je eigen ‘Goddelijke Kracht’ die in verbinding staat met ‘Licht & Liefde’ te laten halen en mee te gaan in de verleidingen van de ‘negatieve krachten Wereld’ die gebaseerd is op donkerte & angst. Nadat je jezelf ooit hebt laten verleiden, krijg je wederom een kans als een te leren levensles om het dit keer ‘beter’ te doen, waarbij je dan bewust berouw kunt tonen voor jouw daden en zul je geholpen worden door de Lichtwereld, zoals jouw beschermengelen en gidsen, om dit keer met onvoorwaardelijke liefde op een situatie die jou heeft getriggerd te reageren, in plaats van met angst en je hiermee weer een ander terug kwetst. Maar als je nog steeds betreffende het thema aan de negatieve kant blijft zitten, wrok koestert en bewust voor macht kiest, dan krijg je uiteindelijk heel wat sterkere levenslessen te verduren en zul je in de ‘oude tijd’ als dimensie vastzitten, omdat je niet meegaat met de Goddelijke stroom van samen één. Weet dat alles wat nog negatief op je overkomt een te leren levensles is, hoe meer jij beseft wie jij diep vanbinnen vanuit je hart werkelijk bent als liefdevol wezen en hiernaar gaat handelen door je beste beentje voor te zetten, dan zullen de engelen jou verder de goede richting wijzen ter voltooiing van jouw levenslessen, ontdek je steeds meer wie je ware liefdevolle zelf is en trek je datgenen voortaan aan wat ook daadwerkelijk bij je past als uitkomende verlangens.

 

Voor de maand September ontving ik de volgende boodschap met de kaart ‘Sleutels’ van Aartsengel Tzafkiël:

In de maand September komt het verdere besef dat de tijd gekomen is om het verleden achter je te laten, in die zin dat je oude trauma’s als ‘negatieve herinneringen’ bewust loslaat, want deze stukken horen bij het ‘verleden’ als oude tijd en zijn niet meer van toepassing in het ‘heden’, je kunt het zien als een nachtmerrie, bepaalde akelige dromen die je hebt gehad toen je nog sliep en niet ontwaakt was, alleen maar bedoelt om van te leren over wie jij vanuit je hart werkelijk bent. Nu je jouw lessen eruit hebt gehaald en snapt en weet wie jij diep vanbinnen echt bent kun je jezelf zo ook uiten als jezelf ‘een onvoorwaardelijk liefdevol persoon’, open je hiermee nieuwe deuren en kun je een nieuw hoofdstuk in je leven starten en jouw levensboek van de ‘toekomst’ gaan vullen met Hemelse ervaringen. In verband met de ‘wet van aantrekking’ zul je alleen nog maar liefdevolle situaties aantrekken zodra jij ‘Licht & Liefde’ bent. Ga staan voor wie je ‘echt’ bent en zie de buitenwereld positief veranderen. 

 
Hieronder staat de boodschap voor de maand Oktober met de kaart ‘Assertiviteit’ van Aartsengel Haniël:
In de maand Oktober zijn er vele zogeheten ‘Poortdagen’, waarbij er verdere transformaties plaatsvinden die ervoor zorgen dat hetgeen wat je niet langer dient kan worden losgelaten, wat tevens gepaard kan gaan met ontgiftingsklachten, zoals griep, verkoudheid, koorts, hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, huiduitslag et cetera. Neem daarom in deze tijd voldoende tijd voor jezelf om te ontspannen, bewaak je eigen ruimte door je grenzen aan te geven, waarbij het ook goed is om veel water te drinken en iedere dag te douchen om zo de vrijkomende afvalstoffen sneller te kunnen afvoeren en wat meer te gaan wandelen om te aarden wat tevens het ‘loslatingsproces’ stimuleert. Alles wat jij aan oude ballast loslaat, zorgt ervoor dat je steeds meer in je eigen kracht komt, het maakt tevens plaats voor datgene wat werkelijk bij je past en te doen wat je al altijd vanuit je hart al wou. Onderga deze tijd van verdere transformatie en zie wat het jou oplevert. Laat je hierbij niet tegenhouden of negatief beïnvloeden door anderen, want het kan zijn dat er in deze periode nog oude stukjes pijn vanuit het verleden bij jou en/of anderen worden aangeraakt, ook waarvan je dacht dat je het al verwerkt had, wat dan moet gebeuren om tot je ware kern als ziel te komen, zodat er geen maskers als beschermingsmechanismes om je hart meer aanwezig zijn en je gewoon doet en bent zoals je vanuit je hart echt bent. Dit proces hoort bij ‘heelworden’, het spel mag hier op Aarde worden gespeeld, want door de uitdagingen die op je pad komen aan te gaan leer jij en je zogezegde ‘tegenstanders’ er het meest van en kunnen jullie groeien en tot bloei komen 💖
 

Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces, de volgende Symbolen van de Aartsengelen zullen jou goed doen in deze tijd:

 

09. De ‘slingers van geluid en kleur’ Symbool van Wensen Vervullen Aartsengel Sandalphon – Maaike Kerstens

 

Wil jij ook graag een ‘Clutch Tasje met Agaatschijf’?

Maaike heeft het geshowd op het Filmfestival in Cannes 🥰
 

Ik wens iedereen een prachtige helende maand Oktober toe 🙌

​In Licht & Liefde, Maaike 😘

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

09. De ‘slingers van geluid en kleur’ Symbool van Wensen Vervullen Aartsengel Sandalphon

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

De ‘slingers van geluid en kleur’ zijn Aartsengel Sandalphons Symbool van Wensen Vervullen, hij verzamelt al jouw wensen en gebeden, wat je ten diepste vanuit je hart verlangt en neemt de goede gedachtes en woorden hierover als vibraties op.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Clutch Tasje met Agaatschijf

 65.00 incl. btw

Dit bijzondere ‘Clutch Tasje met Agaatschijf’ is gemaakt van 100 % jute als natuurlijk materiaal, het geeft een ‘rieten look’, wat tegenwoordig modieus is. Er bevindt zich een prachtige Agaatschijf op de voorzijde van het tasje, versierd met kraaltjes en Strass-steentjes er rond omheen.

Artist: Maaike Kerstens 

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

33. De ‘sleutel’ Symbool van Toegang Aartsengel Tzafkiël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Eén van Aartsengel Tzafkiël haar belangrijkste symbolen zijn de sleutels, ofwel een ‘sleutel’, het Symbool van Toegang, die de entree tot het ‘Rijk der Engelen’ symboliseren. Hiervoor hoef je in principe alleen maar in jezelf positieve poorten te openen door de engelen in je leven uit te nodigen wat je voor elkaar krijgt als je je goed gedraagt, zoals open, eerlijk en trouw zijn.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

11. De ‘volle Maan’ Symbool van Grenzen Aangeven Aartsengel Haniël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Aartsengel Haniël stelt aan ons haar instrument de ‘volle Maan’, ter beschikking, het Symbool van Grenzen Aangeven, zodat we ons kunnen beschermen in het contact met anderen, waardoor je dichter bij jezelf en in je eigen energie blijft.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie