NieuwsTipsWoninginrichting

Lieve allemaal, 😇

Eind Februari mocht ik de volgende boodschap op collectief niveau ontvangen voor de maand Maart met de kaart ‘Bescherming’ van Aartsengel Michaël:

In de maand Maart mag je weer stapjes gaan zetten om jouw privé leven verder vorm te gaan geven hoe je graag wilt vanuit je hart met de thema’s: ‘Wie ben ik werkelijk vanuit mijn hart?’, ‘Waar geniet ik zelf van?’, ‘Wat laat mijn hart een vreugdesprongetje maken?’ en ‘Met welke mensen vind ik fijn om mee om te gaan en samen een leuke ervaring te beleven?’. De antwoorden op jouw vragen als bewustwordingen door bepaalde ervaringen zullen in deze tijd steeds duidelijker voor je gaan worden over wat wel en niet (meer) bij je past en je gaat de mogelijkheid krijgen om hier al mee te oefenen, net als dat je als kind met een klasgenootje afspreekt om te gaan spelen. Door datgene te doen wat je leuk vindt, wat je voedt en je het aller gelukkigste maakt zul je nog meer van deze momenten gaan aantrekken en creëren. Daarbij is het van belang om goed op je eigen energie te letten, niet mee te gaan in andermans energie door tijdig je eigen grenzen naar anderen toe aan te geven en op te komen voor je eigen waarheid en geloof, je niets van anderen aan te trekken die je uit je kracht proberen te halen, maar vooral je eigen hart te blijven volgen.

Afgelopen dinsdag ontving ik de volgende boodschap voor de maand April met de kaart ‘Genezing’ van Aartsengel Rafaël:

In de maand Maart kwamen er oude trauma’s en bepaalde situaties vanuit het verleden nog eens op jouw pad, omdat hier stukken lagen die nog niet verwerkt en geheeld waren. Deze tijd heeft je oude patronen laten zien waar je in zat, of ook situaties uit vorige levens bij je laten boven komen, zoals bepaalde karmische banden met personen die nog verder geheeld mogen worden. Het is eigenlijk een verdere bewustwording over situaties waar je voortaan anders op mag reageren en dat je hierin vrij bent om ook andere keuzes te mogen gaan maken om jezelf niet weer te laten vangen in dat oude en stagnerende patroon als doodlopend spoor. Omdat dit diepe en heftige emotionele stukken zijn, gekoppeld aan oude angsten, kost het meer tijd en energie om ervan los te komen, om deze negatieve bindingen te verbreken en er voortaan met onvoorwaardelijke liefde op te reageren. De maand April zal dus in het verlengstuk staan van Maart, om datgene wat in Maart nog niet goed verliep als te leren levensles er in April beter mee om te kunnen gaan doordat je door deze bewustwordingen nu betere keuzes zult gaan maken. Accepteer de tijd die je nodig hebt om deze diepgaande stukken te helen, je zult er sterker uitkomen. Wees extra lief voor jezelf en neem meer rust, ga geregeld in bad of neem een douche om te ontgiften en eet gezond.

 
Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces, de volgende Symbolen van de Aartsengelen zullen jou goed doen in deze tijd: 
 

05. De ‘groene ruit’ Symbool van Genezing Aartsengel Rafaël – Maaike Kerstens


Verder zijn er inmiddels alweer wat leuke nieuwe producten op de site toegevoegd, die je zullen opvrolijken en bijdragen aan verdere heelwording. Je kunt fijn eens in de Shop gaan snuffelen, alle nieuwe artikelen zijn aangevinkt met ‘Nieuw’, hieronder enkelen van mijn favoriet: 

 

Gouden Driehoek luxe pendel gezet in zilver – Maaike Kerstens

Cherubijn Wierookhouder met Roze Hartsteen – Maaike Kerstens

Cherubijn met Rozenknoppen Hartvormig Sieradendoosje – Maaike Kerstens

Chakra Levensboom Chocker ketting – Maaike Kerstens

Nag Champa wierook – Maaike Kerstens


Ik wens iedereen een prachtige helende maand April toe 🙌
​In Licht & Liefde, Maaike 💟

Nag Champa wierook

 1.50 4.50 incl. btw

Werelds meest bekende en gebruikte wierook is deze ‘Satya Sai Baba Nag Champa Agarbatti’. Deze geur is in iedere tempel in India terug te vinden en is voor vele liefhebbers dus ook heel herkenbaar.

Chakra Levensboom Koord ketting

 14.95 incl. btw

Deze prachtige ‘Chakra Levensboom Koord ketting’ staat symbool voor het leven, een mooi geschenk voor degenen die van het leven houden, de fraaie chakra edelstenen die erin verwerkt zijn vertellen allemaal een ander verhaal en helpen om de levensenergie weer goed en vrijelijk door het lichaam te laten doorstromen en de chakra’s te harmoniseren.

Seleniet hart Levensbloem

 14.95 incl. btw

Seleniet geeft een zuivere bescherming en kan gebruikt worden om ongewenste energieën of entiteiten uit de aura of een ruimte te halen. Hij verhoogt het bewustzijn en zorgt voor een fijne, harmonieuze energie. Herkomst van dit Seleniet hart is Marokko. Zeer geschikt voor meditatie en op het gebied van heelwording.

Chakra Levensboom Chocker ketting

 14.95 incl. btw

Elke ketting is een origineel handgemaakt exemplaar, de hanger bestaat uit een cirkel met takken van gedraaide draad, versierd met chakra balancerende kristallen. ‘Chakra Tree of Life’ is een Universeel symbool dat te vinden is in vele spirituele en mythologische tradities over de hele Wereld, het vertegenwoordigt veel positieve kwaliteiten, waaronder genezing, bescherming, kracht, vrijgevigheid en schoonheid.

Gouden Driehoek luxe pendel gezet in zilver

 14.95 incl. btw

Deze luxe pendel met een Bergkristalpunt wordt in combinatie met Amethist en Rozenkwarts de ‘Gouden Driehoek’ ofwel ‘Drie-Eenheid’ genoemd, ideaal om te gebruiken bij het geven van energetische behandelingen, is zo`n 7 cm lang en 1,5 cm breed.

For You wierook

 1.50 incl. btw

Nag Champa is een sterke wierookgeur, een van de bekendste geurtypes van Indiase wierook, en wordt gemaakt van de gele bloemen van de Champakaboom. ‘For You’ heeft de geur van sandelhout en een mix van kruiden.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie