NieuwsTips
Lieve allemaal, 🕊


De volgende boodschap mocht ik op collectief niveau ontvangen voor de maand November 2022 met de kaart ‘Vrede’ van Aartsengel Chamuël:

Vanaf de maand November is Aartsengel Chamuël al vaker bij ons aanwezig geweest om te helpen vrede te brengen in ‘Alles’ en bij iedereen in jouw leven, zo ook met jezelf. Accepteer daarom iedere situatie en gebeurtenis hoe die in je leven tot stand komt als iets wat nodig is als te leren levensles om van te groeien, maar ook als uitkomend verlangen wanneer je een bepaalde les betreffende een thema al volledig hebt geleerd. Ga met de ‘flow’ mee door hoe het leven voor jou stroomt, zeg “ja” op nieuwe ervaringen als leermomenten, zoals bepaalde uitdagingen, omdat je weet dat het niet zomaar op je pad komt. Alles in jouw leven gebeurt namelijk met een goede reden, je zult ervan groeien en steeds meer in je eigen Kracht komen. Accepteer ook hoe jij op dit moment bent, want wat voor de ene persoon negatief lijkt is juist voor een ander positief, net hoe diegene ernaar kijkt en wat er bij hem of haar wordt aangeraakt is dan voor deze persoon ook een te leren levensles of een uitkomend verlangen.


Voor de maand December 2022 ontving ik de volgende boodschap met de kaart ‘Bescherming’ van Aartsengel Michaël:

In de maand December is Aartsengel Michaël steeds aan jouw zijde geweest om je te ondersteunen verder in je eigen ‘Kracht’ te komen, wat je doet door de juiste keuzes te gaan maken gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart als ziel, die steeds de richting aanwijst welke kant je op mag gaan. Dat kan ook betekenen dat je nog vaker naar een bepaalde plek of plaatst wordt gestuurd om daar je lessen te leren, zoals ‘puur jezelf leren zijn’ waarmee je dan tevens als hooggevoelig persoon negatieve energieën transformeert naar ‘Licht & Liefde’. Laat hierbij jouw Kracht niet misbruiken door anderen die hierover macht willen hebben, die je dan uit je Kracht proberen te halen om jou energie in te zetten voor hun eigen snode plannen, leer om bij jezelf te blijven door op te komen voor je eigen waarheid en geloof en het aangeven van je eigen grenzen naar anderen toe.

Hieronder staat de boodschap voor de maand Januari 2023 met de kaart ‘Keuzes Maken’ van Aartsengel Azraël:
In de maand Januari zal het steeds duidelijker voor jou gaan worden welke volgende stappen je mag gaan zetten ter voltooiing van je hartenwensen, maar ook wat je verder nog mag loslaten, waarbij het Universum je een handje zal helpen door bijvoorbeeld bepaalde onderwerpen of personen die niet meer bij je passen negatief over te laten komen als duidelijk signaal dat deze energieën niet meer overeenkomen met het level als trillingsgetal waar jij je nu bevindt. Dus iets wat niet meer de bedoeling is volgens het Goddelijke plan zal steeds meer zichtbaar en duidelijker voor je worden, maar juist ook wat wel hoort bij je ware zelf als ziel doordat er tekenen en bevestigingen erover via anderen en/of de Wereld om je heen komen welke je kunt zien als geschenken. Tevens zullen er deuren voor jou opengaan naar het ‘nieuwe’ wat je mag gaan verwelkomen, komen er meevallers op je pad en krijgen je zielsverlangens steeds meer vorm. Alles wat voor jou vanuit de Goddelijke Wereld is bedoeld zal naar je toekomen en de weg ernaar toe worden geopend om dit pad als geschenk te gaan bewandelen.


Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces, de volgendeSymbolen van de Aartsengelenzullen jou goed doen in deze tijd:


Wil jij ook graag meedoen met de Nieuwjaars Engelen Boodschappen & Groepshealings?
Aanbieding: € 30.00!

Er zal een ‘Poortdagen Aartsengelen Beschermkring’ worden opgezet welke start op Nieuwjaardag, op 1 januari en eindigt op 12 januari. De eerste 12 dagen van januari werken namelijk voort in de toekomst op micro- en macroniveau, wat wil zeggen dat wat jij de eerste 12 dagen van januari meemaakt een spiegel is voor hoe jouw jaar iedere maand verder gaat verlopen, dag 1 staat bijvoorbeeld in verbinding met de maand ‘januari’, dag 2 met de maand ‘februari’, dag 3 met de maand ‘maart’, enzovoort. Je zult dan aan het begin van de dag een boodschap van de engelen ontvangen in combinatie met de ‘Aartsengelen Kaarten’ en ’s avonds om 19:00 uur kunnen deelnemen aan de groepshealings, zodat je blokkades los kunt gaan laten die in de weg staan om een ‘Sprankelend Nieuwjaar’ tegemoet te gaan, waardoor je zult kunnen gaan schitteren in het jaar 2023 en je de nodige ‘Innerlijke Kracht’ zult verkrijgen om jouw leven van wat nog negatief op je overkomt om te vormen naar jouw zielsverlangens en hartenwensen, waarbij je inspiratie zult ontvangen welke volgende stappen je in jouw leven mag gaan zetten om jouw doelen te bereiken.Engelen Kerst Special 2022 – Adventskalender + Nieuwjaars Engelen Boodschappen & Groepshealings – Maaike Kerstens


Binnenkort zullen de Online lessen van Reiki 2 starten, Reiki staat normaal nog bekend als een genezingssysteem van de oude tijd als Vissentijdperk, Maaike heeft de nieuwe Aquarius-energie hierin kunnen integreren, waardoor je er in de nieuwe tijd ook gewoon mee kunt werken op het gebied van heelwording. Je kunt jezelf nog aanmelden:

Reiki – volgens het originele Usui systeem of Naturel Healing – Online lessen – Maaike Kerstens

Een heel fijn oud op nieuw en een schitterend 2023 toegewenst 🎄 💝 🙌

In Licht & Liefde, Maaike 😘

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

01. De ‘witte duif’ Symbool van Vrede Aartsengel Chamuël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Aartsengel Chamuël haar Symbool van Vrede is de ‘witte duif’, welke zij als boodschapper van de liefde inzet om naar mensen toe te sturen, om vrede te brengen in de betreffende situatie van diegene die onvrede hebben met zichzelf, zoals door gevoelens van minderwaardigheid en daardoor in conflict zijn met anderen of een bepaald onderwerp.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

30. Het ‘schild’ Symbool van Bescherming Aartsengel Michaël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Het ‘schild’ is Aartsengel Michaëls Symbool van Bescherming welke als hulpmiddel ter bescherming van jezelf, anderen of een situatie kan worden ingezet wanneer je jezelf onveilig voelt, niet op je gemak bent of als je in gevaar verkeert. Met behulp van Aartsengel Michaël en zijn schild zul je rustig en kalm kunnen blijven in moeilijke situaties waarin je bescherming en ondersteuning nodig hebt. Hij brengt licht in duistere omstandigheden die je belasten, onzeker maken of angst inboezemen.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

22. De ‘vleugels’ Symbool van Keuzes Maken Aartsengel Azraël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00. incl. btw

Aartsengel Azraël zijn ‘vleugels’ vormen het Symbool van Keuzes Maken, welke hij inzet als instrument bij diegenen die moeite hebben om de goede richting in het leven te bepalen, omdat zij verward zijn geraakt over wat hun levensdoel op Aarde precies inhoudt.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie