Nieuws
Lieve allemaal, 🌞

Eind April mocht ik de volgende Universele boodschap ontvangen voor de maand Mei met de kaart ‘Aarden’ van Aartsengel Sandalphon:

In de maand Mei heeft Aartsengel Sandalphon hoog gevoelige personen, ofwel de Lichtwerkers als Engelen op Aarde, op hun pad begeleid om te leren nog krachtiger in hun eigen energie te gaan staan, om in hun eigen kracht te komen en een kanaal te vormen tussen ‘Hemel & Aarde’ om de helende energieën door te kunnen geven richting de Aarde en haar bewoners. Omdat het transformatieproces van de oude tijd naar de nieuwe Wereld de aankomende tijd nog steeds verder zijn werk doet, word je vaker intuïtief naar bepaalde plekken gestuurd, waar positieve verandering nodig is en je als Lichtbrenger het Licht mag verspreiden. Volg je hart en reis naar die plaatsen die op je pad komen, je ontvangt steeds een teken, ook via anderen, waar je op dat moment dient te zijn. Je zult ook over genoeg middelen beschikken om te reizen, waar je op een creatieve manier mee zal weten om te gaan en je zult hier nog handiger in worden. Zo zal je leven ook steeds meer als een dans worden, “go with the flow”, op een speelse manier. Alles gebeurt volgens het Goddelijke plan, vertrouw daarop! 😍


Eind Mei mocht ik de volgende boodschap op Collectief niveau ontvangen voor de maand Juni met de kaart ‘Moeder’ van Aartsengel Tzafkiël:

De maand Juni mochten we ons laten meevoeren met de stroom van het leven, om te kijken wat je makkelijk afging of juist moeizaam verliep, om zo meer inzicht in jezelf te verkrijgen over welke deuren er gesloten mogen worden en/of welke deuren er voor je open zullen gaan. Dit thema werkt de aankomende maanden nog verder door. Dingen die maar moeilijk lukken zijn op dat moment (nog) niet voor jou bedoeld. Ga dan niet tegen de stroom in zwemmen, maar laat je gewoon mee stromen met de Goddelijke levensstroom vanuit het Universum. Weet dat voor alles een tijd bestaat en de mooiste creaties op het juiste moment voor jou tot stand zullen komen. Neem dit jaar niet te veel hooi op je vork, want 2022 staat nog steeds in het teken om zaken vanuit het verleden te verwerken, wat het beste lukt door je energie hoog te houden, wat je kunt doen door extra lief voor jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen. Wees in het contact met anderen ook liefdevoller naar hun toe, door begrip en compassie te tonen voor hun groeiproces, zo zal hun groeipijn en ook die van jou worden verzacht en wordt de heftige transformatie die nog steeds verder voltrekt voor iedereen wat dragelijker 😇


Afgelopen dinsdag ontving ik de volgende boodschap voor de maand Juli met de kaart ‘Innerlijk Licht’ van Aartsengel Uriël:


De maand
 Juli staat in het teken om jou te doen beseffen dat het niets uitmaakt wat anderen van je vinden of over jou denken. Als iemand over jou oordeelt zit diegene zelf nog vast betreffende dat stuk in de 3e dimensie Wereld tussen het zogenaamde ‘goed of slecht’ en zegt dit meer over hem of haar dan over jou. Jij bent dan eigenlijk een spiegel waar de ander zijn of haar onvolkomenheden als blokkades in ziet en zodoende het betreffende thema op jou projecteert. Zo kunnen er de afgelopen maanden ook nog onverwerkte stukken uit het verre verleden en vorige levens bij jou of anderen omhoog zijn gekomen die nu bij elkaar worden gespiegeld om verder op te ruimen, los te laten, te transformeren en te helen. Zodra je gelooft in jezelf als een Goddelijk Wezen, ontstijg je de dualiteit van ‘negatief & positief’ en kom je in verbinding met je hart als hogere zelf die een verbinding vormt met de Heilige Geest en bereik je de ‘Heilige Graal’ binnen jezelf als drie-eenheid. Dan mag je erop vertrouwen dat je gewoon goed bent zoals je bent. Daarom is zelfacceptatie in deze tijd zo belangrijk. Laat het verleden los door bepaalde gekwetstheden te zien als leermomenten, vergeef jezelf en anderen voor gemaakte fouten en wees elkaar juist dankbaar dat jullie samen dit spel op Aarde hebben mogen spelen om van te leren en te groeien. Weet dat diegenen die je de meeste pijn hebben gedaan uiteindelijk je grootste leermeesters zullen zijn, wat je zult beseffen zodra je een thema hebt verwerkt en geheeld. Laat je eigen gedrag voortaan niet meer verlagen door kwetsingen, kom op die momenten juist in je eigen kracht als energie door gewoon puur jezelf te zijn volgens je blijde, liefdevolle en enthousiaste zelf en deel dit aanstekelijke innerlijke Licht vanuit de Goddelijke Bron ook met anderen door het te verspreiden op allerlei manieren waarbij jij je kunt laten zien. Laat je gedrag niet beïnvloeden en veranderen door wat anderen van je vinden, pas je niet aan een lagere energie aan en cijfer jezelf niet weg, weet dat ook jij recht hebt om te stralen en je ruimte op Aarde in te nemen. Volg vooral je eigen hart 💖


Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces, de volgende Symbolen van de Aartsengelen zullen jou goed doen in deze tijd: 
 

Tot binnenkort weer!

Veel Liefs & Licht, 💝
Maaike
Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

07. De ‘fakkel met het goudrode vuur’ Symbool van Eigenwaarde Aartsengel Uriël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

De ‘Fakkel met het goudrode vuur’ is het Symbool van Eigenwaarde waar Aartsengel Uriël mee werkt om je innerlijke licht te ontsteken, wat je je kunt voorstellen als een eeuwige vlam, die je sterk maakt en je eigenwaarde voedt.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

29. De ‘witte pauwenveer’ Symbool van Ontvankelijkheid Aartsengel Tzafkiël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

De ‘witte pauwenveer’ is het Symbool van Ontvankelijkheid welke Aartsengel Tzafkiël inzet op ieder gebied wat verstoord is geraakt en met het vrouwelijke principe heeft te maken.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

04. De ‘wortels’ Symbool van Aarden Aartsengel Sandalphon

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Aartsengel Sandalphon zijn Symbool van Aarden zijn de ‘wortels’ van een boom, welke je kunt toepassen bij jezelf of anderen om een goede aarding te verkrijgen.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie