NieuwsTips

De volgende boodschappen mocht Maaike op collectief niveau ontvangen voor de maand April 2024

Lieve Allemaal, Hierbij de boodschappen over de maand ‘April 2024’: De engelen hadden in de maand maart doorgegeven dat die tijd in het teken stond om voorbereidingen te treffen voor jouw toekomst door de eerste stappen te gaan zetten richting je hartenwensen om al je ideeën als zaadjes vorm te gaan geven op aards niveau.

Aartsengel Rafaël geeft jou met de kaart ‘Verandering van Levensstijl’ het signaal dat april het ideale moment is om verdere positieve veranderingen in je leven door te gaan voeren. Dit jaar 2024 zal de nieuwetijds-energie van het Aquarius tijdperk steeds verder op Aarde integreren, wat tevens voor een soort tweestrijd in jezelf kan zorgen, omdat je ziel als hogere zelf meer op de voorgrond komt en jou motiveert om je eigen hart te gaan volgen om jouw ‘Hemel op Aarde’ te gaan creëren. Maar je ego als lagere zelf is bang voor verandering en wil eigenlijk het liefste bij het oude vertrouwde blijven waardoor je zal merken dat er een bepaalde onrust, verwarring en twijfel in je gedachtegang kan ontstaan zodra je veranderingen wilt doorvoeren. Laat je niet tegenhouden door angst, kies altijd voor liefde, dan bewandel je het voor jouw bedoelde pad. Weet dat dit transformatieproces in deze tijd erbij hoort om de juiste keuzes in je leven te gaan maken die gebaseerd zijn op wie je diep vanbinnen vanuit je hart werkelijk bent en wat je echt wilt als levensstijl. Het kan tevens gepaard gaan met bepaalde ontgiftingsklachten, zoals vrijkomende negatieve gedachtes en emoties als onderdrukte stukken vanuit het verleden om te verwerken, vermoeidheid, pijnlijke spieren en gewrichten, hoofdpijn, maar ook koorts en/of verkoudheidsverschijnselen et cetera.

Aartsengel Ariël laat de ‘leeuw’, Symbool van Moed, aan je zijde staan die je de nodige lef geeft om nieuwe stappen te gaan zetten richting je dromen en verlangens. Door bepaalde ervaringen en gebeurtenissen in het leven heeft ieder mens een zogeheten ‘comfortzone’ ontwikkelt, welke ons tevens vast kan houden in bepaalde patronen. Dat is niet erg als deze patronen positief zijn en ons het juiste resultaat geven in het leven, dat het ons verder brengt naar onze hartenwensen en Goddelijke levensdoel. Maar zodra een patroon oud is en je niet meer langer dient, omdat je jezelf niet meer gelukkig voelt betreffende een onderdeel in je leven, kun je jouw patronen eens onder de loep gaan nemen om te zien welk patroon doorbroken mag worden, waar je uit je comfortzone mag komen om voor dat oude stuk wat je mag gaan loslaten een nieuwe weg in te slaan die nu beter bij je past en zal leiden naar vernieuwing en waar geluk.🦁💞🦁

Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces kun je het Symbool van Moed, de ‘leeuw’ van Aartsengel Ariël als behandeling (inwijding/healing) aanvragen, zodat je in je eigen energie als kracht kunt gaan staan. Inclusief een uitgebreide en leerzame E-map + certificaat:

Een prachtige nieuwe maand toegewenst, dat al je dromen verder uit mogen komen 💝

In Liefde 💞 Licht,

Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie