NieuwsTips

De volgende boodschappen mocht Maaike op collectief niveau ontvangen voor de maand December 2023 & Januari 2024, waarbij de engelen doorgeven dat het nieuwe jaar in het teken staat van ‘balans opmaken en overzicht creëren’.

Lieve Allemaal, Hierbij de boodschappen over de maand ‘December 2023’: In de maand december is er op collectief niveau energetisch nog van alles in beweging gezet en bij ons aangeraakt aan blokkades, waardoor de levensenergie even overhoop is gehaald, wat moest gebeuren omdat vanuit deze chaos er een ontgifting wordt gestart om alles wat je niet meer nodig hebt verder los te kunnen gaan laten. Hierdoor komt er ruimte voor datgene wat echt bij je hart als ziel past en wat je graag in je leven zal willen realiseren aan hartenwensen en zielsverlangens. Dit proces gaat gepaard met soms wat hevige emoties, alsof je in een achtbaan zit, je kunt het ook ervaren alsof er van alles tegelijk op je pad komt of gaande is in je leven. Weet dat alles wat je meemaakt dient te gebeuren als schoonmaak en je klaargestoomd wordt voor het nieuwe jaar 2024 met mooie nieuwe verrassingen. Je dromen zullen stapje voor stapje op Aards niveau tot stand gaan komen, durf daarom ook uit je comfortzone te stappen door de niet belichte paden op te gaan en laat je hierbij niet tegenhouden door bepaalde angsten. Dit is een perfecte tijd om datgene wat je blokkeert los te laten en daarvoor in de plaats jouw zielsverlangens tot bloei te gaan laten komen door de ingevingen over volgende stappen op te volgen.

Hier verder de boodschappen op collectief niveau voor in de maand ‘Januari 2024’: Aartsengel Ariël stuurt de kaart ‘Onderbewustzijn’ als teken dat er in januari waardevolle informatie vanuit je onderbewuste verder omhoog zal komen naar je bewustzijn over welke volgende stappen je in jouw leven mag gaan zetten, tevens hoe je bepaalde zaken beter kunt gaan aanpakken, maar het word je ook steeds meer duidelijk wat je niet meer nodig hebt in je leven en wat je mag gaan loslaten om zo ruimte te creëren voor al het moois wat het Universum in dit nieuwe jaar voor je in petto heeft. Want Aartsengel Zadkiël zal met de ‘hoorn des overvloeds’, Symbool van Overvloed’ zegeningen brengen door eenieder te laten inzien waarvoor hij of zij daadwerkelijk op Aarde is gekomen en daardoor vormt deze tijd een uitstekend moment voor zelfreflectie en kunnen er zelfs talenten vanuit het verre verleden en vorige levens terug bij je naar de oppervlakte komen. Daarom is het goed om vanaf nu een dagboekje bij te gaan houden waarin je al jouw ingevingen en ideeën gaat noteren, weet dat ze door het Goddelijke zijn geïnspireerd en vertrouw hierbij steeds op datgene wat als eerste in gedachten in je opkomt, zo ook als antwoord op een vraag en laat je gaandeweg dit jaar verder begeleiden door de engelen die altijd liefdevol tot je zullen spreken en er alles aan doen om je hartenwensen in vervulling te laten gaan. Weet dat alles wat nog negatief op je overkomt een te leren levensles is en alles wat goed gaat een uitkomend verlangen omdat je de les aangaande het thema al hebt geleerd, zo zul je in 2024 steeds verder groeien en meer in je eigen energie als kracht komen, waarbij dit jaar in het teken staat van balans opmaken en overzicht creëren 🙏💝😇🌟

Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces kun je het Symbool van Overvloed, de ‘hoorn des overvloeds’ van Aartsengel Zadkiël als behandeling (inwijding/healing) aanvragen, waarvan hij het Licht over je uit kan laten stralen om blokkades in je energetische systeem, die het ontvangen van de dingen die je nodigt hebt tegenhouden, op te lossen. Inclusief een uitgebreide en leerzame E-map + certificaat:

34. De ‘hoorn des overvloeds’ Symbool van Overvloed Aartsengel Zadkiël – Maaike Kerstens

Een prachtige feestdagen en een schitterend 2024 toegewenst, dat al je dromen verder uit mogen komen 🎄💝🎄

In Liefde 💞 Licht,
Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie