NieuwsTips

De volgende boodschappen mocht Maaike op collectief niveau ontvangen voor de maand Februari 2024

Lieve Allemaal, Hierbij de boodschappen over de maand ‘Februari 2024’: Aartsengel Zadkiël vertelt met de kaart ‘Transformatie’ dat er in februari verdere noodzakelijke veranderingen in je leven zullen gaan plaatsvinden, want sinds de afgelopen tijd ben je jezelf nog meer bewust aan het worden over wie je eigenlijk diep vanbinnen vanuit je hart werkelijk bent en wat je echte zielsverlangens zijn. Het wordt je steeds meer duidelijk dat sommige gemaakte keuzes vanuit het verleden kwamen doordat je jezelf aan anderen hun verwachtingen had aangepast, waarbij je nu erachter komt dat bepaalde mensen of situaties eigenlijk niet meer bij jou passen, je hebt ze namelijk niet meer nodig bij het levensdoel waarvoor je werkelijk op Aarde bent gekomen.

Aartsengel Raguël geeft hierbij het Symbool van Oprechtheid, de ‘zwaan’ 🦢, met de boodschap dat het belangrijk is om je eigen hart te volgen in wat je werkelijk wilt 💝 Alles wat niet met je ware zijn als ziel te maken heeft zal zich verder in je leven gaan uiten in de vorm van situaties die negatief op je overkomen als alarmbel dat je hier verder verandering in mag gaan brengen om het gewenste resultaat aangaande je oprechte dromen te kunnen gaan bereiken. Alles wat nog negatief op je overkomt in je leven is een te leren levensles en alles wat al goed gaat een uitkomend verlangen omdat je de les aangaande het thema al hebt geleerd.

Durf te kiezen voor het pad wat je dichter bij je hartenwensen brengt en transformeer je leven verder op magische wijze naar je mooiste dromen. Denk voortaan bij iedere keuze die je in je leven maakt na of het je in de toekomst dichterbij je hartenwensen brengt, want weet dat er nog veel verleidingen en afleidingen zijn die je alsmaar van je ware pad afhouden.

Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces kun je het Symbool van Oprechtheid, de ‘zwaan’ van Aartsengel Raguël als behandeling (inwijding/healing) aanvragen, welke je zal ondersteunen om zuiver en oprecht te zijn in je bedoelingen en de moed te hebben om anderen op een liefdevolle manier jouw waarheid te verkondigen. Inclusief een uitgebreide en leerzame E-map + certificaat:

35. De ‘zwaan’ Symbool van Oprechtheid Aartsengel Raguël – Maaike Kerstens

Een prachtige nieuwe maand toegewenst, dat al je dromen verder uit mogen komen 💝

In Liefde 💞 Licht,
Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie