NieuwsTips

De volgende boodschap mocht Maaike op collectief niveau ontvangen voor de maand November 2023 met het Symbool van Rust, de ‘violette spiraal’ van Aartsengel Rafaël:

Wij leven in een tijd waar drukte, haast en stress geen vreemde woorden voor ons zijn. We worden bijna dagelijks met dingen geconfronteerd, die onze negatieve gevoelens op laten borrelen en ons zelfs van slag brengen.

Een mens heeft duizenden gedachtes per dag en analyseert gesprekken en ontmoetingen om van iets of iemand een indruk te krijgen en zichzelf te kalmeren. Deze gedachtes komen vaak voort uit onzekerheid en wantrouwen, omdat je denkt dat je er alleen voor staat, maar de waarheid is dat je verbonden bent met vele positieve energieën om je heen die je kunt activeren door zelf positief ingesteld te zijn waardoor elke wens in vervulling gaat op het voor jou, en soms ook de ander, juiste moment. Door geduldig te zijn en niet tegen te stribbelen of manipuleren toon je aan te vertrouwen op Gods perfecte voorzienigheid zodat je de Hemelse vrede gaat ervaren, nergens meer over nadenkt, in de wetenschap dat je hulp krijgt als jij goede redenen hebt om iets te willen bereiken waarbij het van belang is dat je bij iedere ontmoeting en confrontatie met het betreffende onderwerp een liefdevolle houding aanneemt als persoon die niets achterhoudt of mooier maakt maar zichzelf is, naturel en transparant.

Om te leren op God (Al wat is) te vertrouwen word je in het leven beproefd zodat mensen aan je hoofd zeuren terwijl jij het druk hebt. Je kunt je daarover nog drukker gaan maken, je afzonderen of ervoor kiezen even aandachtig te luisteren naar wat deze persoon jou te vertellen heeft door reflectie te bieden waarna je merkt dat je tijd genoeg overhoudt om alles op deze dag verder te doen en zelf ook gehoord wordt als je eens iets belangrijks kwijt wilt. Door anderen echte liefde te geven, er even voor ze te zijn, merk je dat je leven rustiger wordt, minder gehaast en heb jij meer tijd om even te ontspannen, te lachen en te genieten waarvoor het leven eigenlijk is bedoeld.

Jij hebt de sleutel in handen om je leven lichter en leuker te maken waarvoor het nodig is om je onzekere en twijfelende ego een halt toe te roepen en voortaan uit te gaan van hoe goed jij voor anderen bent als werkelijke eigenwaarde wat jou zelfvertrouwen geeft. Wanneer je vanwege een minderwaardigheidscomplex een innerlijke strijd voert en onzeker bent zul je stressgerelateerde klachten ontwikkelen terwijl jij je druk maakt om niets als jij anderen ook niet afwijst vanwege hun uiterlijk of kunnen, want anders zullen sommige anderen jou ook afkeuren al dan niet achter jouw rug om. Maar als jij een compliment kunt geven aan iemand over iets wat jij ook heel graag voor jezelf gewild of gekund zou hebben dan kun jij niet negatief opvallen omdat je bewijst anderen het geluk te gunnen en onvoorwaardelijk bent geworden in je liefde voor eenieder en als effect daarvan zelf niet afgewezen kunt worden omdat men ook met positieve ogen naar jou zal kijken. Door zelfverzekerd te zijn, jezelf voortaan goed te waarderen op basis van je liefdevolle instelling, zal je behoedzaamheid verdwijnen op het pad naar de bevrijding van het kwaad wat jou zal veranderen in een relaxed persoon.

Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces kun je het Symbool van Rust, de ‘violette spiraal’ van Aartsengel Rafaël als behandeling (inwijding/healing) aanvragen, welke hij inzet om mensen weer innerlijk tot rust te brengen en om op elk levensgebied waar onrust heerst stilte te creëren. Inclusief een uitgebreide en leerzame E-map + certificaat:

20. De ‘violette spiraal’ Symbool van Rust Aartsengel Rafaël – Maaike Kerstens

In Liefde 💞 Licht,
Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie