NieuwsTips

In de zomer van 2023 hebben vele diepe transformaties plaatsgevonden

De zomer is een seizoen van warmte, vrijheid en nieuwe mogelijkheden. Het is een tijd waarin leerlingen hun lesmateriaal vaak even laten liggen, de computer wat minder aanraken en de echte Wereld buitenhuis gaan opzoeken, zoals ook door te gaan reizen en op vakantie te gaan. Iedere zomer vertegenwoordigt een kans op diepgaande transformaties, in de zomer van 2023 hebben meerdere diepe transformaties dan gewoonlijke zomers plaatsgevonden, omdat de standen van planeten en de energieën op collectief niveau ervoor zorgde dat we als het ware gedwongen werden om oude patronen te doorgronden, zoals die uit het verre verleden, maar ook vanuit vorige levens. Zo zal het je wellicht opgevallen zijn dat bepaalde omstandigheden niet liepen zoals je had gedacht, maar ook dat er situaties op je pad kwamen die iets bij je triggerde om opnieuw te gaan verwerken en daarmee te helen. De mensen waarmee je nog levenslessen te leren had kwamen afgelopen zomer (weer) terug in je leven, weet dat hetgeen je mee hebt gemaakt moest gebeuren om van te groeien, de engelen hebben voorgaande jaren achter de schermen vele voorbereidingen gedaan om op dit punt van diepgaande transformaties en bewustwording te komen, zo zijn conflicten zelfs nodig geweest om oude stukken die in jezelf als blokkades ondergesneeuwd waren te laten ontdooien in de zomerse tijd, de meeste thema’s hiervan waren afkomstig uit vorige levens en zorgde al levenslang voor alsmaar ongewenste herhalingen van oude patronen waarbij we dit jaar verder de kans krijgen om datgene wat deze 2023 zomer heeft losgemaakt om te gaan vormen van oud als negatief en iets wat niet meer bij ons past naar nieuw als positief en een uitkomend verlangen.

Zo hebben velen afgelopen zomer wederom te maken gehad met transformatieklachten als ontgiftingsverschijnselen, zoals griep, verkoudheid, koorts, huiduitslag, rode plekken, ontstekingen, maar ook vaker hyperventilatie, paniekaanvallen, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en zelfs overgeven, et cetera. Allemaal tekenen van transformatie, dat je lichaam reageert als alarmsignaal dat je veranderingen in je leven mag aanbrengen.

De reis die ieder voor zich afgelopen zomer heeft gemaakt, ook al ben je niet op vakantie geweest, heeft ermee te maken dat je nog meer tot je ware zelf zult komen, wie je diep vanbinnen vanuit je hart werkelijk bent. De ups en downs die je hebt meegemaakt zullen je leven voor altijd gaan veranderen, dit transformatieproces is bij je in gang gezet en je zult niet meer terugvallen naar een oud niveau, alleen ooit op een moment als dat nodig is om van te leren om een nog beter en vernieuwd inzicht over jezelf en de mensen om je heen te verkrijgen. Het begin van de zomer is een tijd van opwinding en verwachting. Het is warm weer, de dagen zijn lang en de school is uit. Als menszijde ben je gevuld met verwachtingen voor het komende seizoen. Je hebt jezelf doelen gesteld, zoals het leren van een nieuwe vaardigheid, tijd doorbrengen met vrienden en familie of het verkennen van nieuwe plaatsen. Als de zomer begint, zijn de meeste mensen meestal vol energie en enthousiasme, ze willen het beste uit elk moment halen. Onderweg ontmoeten ze nieuwe personen en bouwen ze nieuwe relaties op die een cruciale rol zullen spelen in hun verdere reis door het leven.

De transformerende gebeurtenissen die in de zomer plaats hebben gevonden vormen de kern van dit verhaal, waar je met uitdagingen bent geconfronteerd, zul je er verder door groeien en op een diepgaande manier veranderen. Deze gebeurtenissen kunnen vele vormen aannemen, van een eenvoudig gesprek met een vreemde tot een levensveranderende reis naar het buitenland. Wat de ervaringen ook zijn geweest, het zal je leven verrijken, datgene wat nu als eerste in je opkomt aan situaties en gebeurtenissen hebben met jouw persoonlijke diepgaande transformatie te maken. Zo leer je nieuwe dingen over jezelf, ben je geconfronteerd met je angsten en heb je verborgen krachten ontdekt, weet dat de basis nu is gelegd en de aankomende tijd Alles verder vorm zal gaan krijgen, stel je daarom open om wat het Universum je te bieden heeft te ontvangen, ook al jaagt het je in eerste instantie angst aan, zo zul je jouw angsten overwinnen en een niveau verder hoger op de ladder van bewustzijn komen. Door middel van levendige zintuiglijke details zien we de Wereld door de ogen van anderen. We voelen hun vreugde, hun pijn en hun triomfen. Elke gebeurtenis bouwt voort op de vorige en leidt de mens op een reis van zelfontdekking. Weet daarom dat als iemand nog negatief op jou reageert, dat diegene zelf blijkbaar pijn heeft en probeer in plaats van terug te slaan op het voorval juist met begrip, compassie en liefde te reageren om uit dit oude patroon van aanhoudende negatieve reacties op elkaar te stappen en zo de Wereld voor jezelf en anderen te verbeteren.

Het einde van de zomer is bitterzoet. De mensen hebben een lange weg afgelegd sinds het begin van het seizoen. Ze zijn gegroeid en veranderd op manieren die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Terwijl de zomer teneinde loopt, denk je na over alles wat je hebt meegemaakt. Je denkt aan de mensen die je hebt ontmoet, de plaatsen waar je bent geweest en de dingen die je hebt geleerd. Je beseft dat je niet meer dezelfde persoon bent als aan het begin van de zomer. Je bent getransformeerd door jouw ervaringen. Terwijl je afscheid neemt van het seizoen, voel je een gevoel van dankbaarheid en voldoening. Je weet dat de transformaties van de zomer voor de rest van je leven zullen bijblijven en je met een rustgevend nieuw gevoel door het najaar kunt gaan om bepaalde puntjes op de ‘i’ te gaan zetten aangaande thema’s die nu nog bij je aan de oppervlakte zullen komen. Er is nu meer ruimte voor afronding en verdere voltooiing van bepaalde plannen en hartenwensen. Een ideaal moment om bepaalde studies weer op te pakken of mee te beginnen waarin ik je graag zal ondersteunen.

Klik hier om naar de Life Online lessen via Zoom te gaan.

In Liefde 💞 Licht,
Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie