NieuwsTips

De volgende boodschap mocht Maaike op collectief niveau ontvangen voor verder in de maand Januari 2024 met het Symbool van Helderheid, de ‘bliksemschicht’ van Aartsengel Uriël:

Aartsengel Uriël vraagt je in deze tijd om je leven eens onder de loep te nemen, waar sta jij nu? Wie ben je geworden door al je ervaringen vanuit het verleden? Welke rollen heb je gespeeld en wat heb je hiervan geleerd? Wat heb je nog nodig aan ervaringen en situaties binnen de rol die je op dit moment uitdraagt?

Want doordat je de laatste jaren al zo goed aan het transformeren bent geweest en nu in een nieuwjaar bent aangekomen met nieuwe kansen en mogelijkheden, wil Aartsengel Uriël je laten inzien dat je nog meer in je mars hebt dan je wellicht denkt. Bepaalde stukken die je eerst in jouw leven nodig had, bij een oude rol die je hier op Aarde speelde, heb je nu namelijk niet meer nodig bij het levensdoel waarvoor je werkelijk op Aarde bent gekomen. Er wordt daarom van je gevraagd om die oude energie los te gaan laten, zodat er volledig de ruimte komt in jouw systeem voor al je prachtige plannen die wel overeenstemmen met je ware levensopdracht als zielsmissie.

De laatste tijd heb je al bepaalde inzichten over deze veranderingen mogen ontvangen, Aartsengel Uriël vraagt je om deze transformatie verder door te voeren en er zal een last van je afvallen, het zal je uiteindelijk een opluchting gaan geven en waar een oude deur sluit gaat een nieuwe poort open waarbij de engelen je verzekeren van een rooskleurige toekomst.

Durf te kiezen voor het pad wat je dichter bij je hartenwensen en zielsverlangens brengt en transformeer je leven verder op magische wijze naar je mooiste dromen.

Als je graag extra hulp van de engelen ontvangt bij jouw heelwordingsproces kun je het Symbool van Helderheid, de ‘bliksemschicht’ van Aartsengel Uriël als behandeling (inwijding/healing) aanvragen. Hij wordt vaak geassocieerd met elektriciteit, omdat er plotselinge flitsen van inzicht en inspiratie tot je kunnen komen als je hem ergens bij om hulp vraagt, wat je helderheid geeft in een situatie. Inclusief een uitgebreide en leerzame E-map + certificaat:

16. De ‘bliksemschicht’ Symbool van Helderheid Aartsengel Uriël – Maaike Kerstens

In Liefde 💞 Licht,
Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie