NieuwsTips

Maaike gaat binnenkort starten om Live de online lessen van de ‘Opleiding tot Engelentherapeut’ als vervolgopleiding tot ‘Creatief Engelenmedium Healer’ te geven.

Er zijn diverse manieren om met de Symbolen van de Aartsengelen te werken, waarop in de lessen uitgebreid wordt ingegaan. Per les wordt een symbool behandeld en staan diverse manieren van healing op een eenvoudige manier omschreven, zodat iedereen ermee kan werken. Je kunt het toepassen bij jezelf, maar ook bij anderen zoals familie of als therapeut bij je cliënten in de vorm van ‘Engelentherapie’. Het kan ook gebruikt worden om kinderen, dieren en planten te helen of om edelstenen, ruimtes en huizen te reinigen, et cetera.

“Wist je dat de ‘Opleiding tot Engelentherapeut’ eigenlijk een vervolg is op de lessen van de ‘Opleiding tot Engelenmedium’? Na het volgen van deze opleiding zul je over nog meer handvatten beschikken om aan de slag te kunnen gaan met je eigen praktijk op een professionele manier. Tevens vormen de Aartsengelen boeken + kaarten een handige basis als voorkennis om met de engelen samen te werken en worden vaak gezien als cursusmateriaal.”

Maaike gaat starten om maandelijks de lessen van de Symbolen van de Aartsengelen ook als Live online les via het programma ‘Zoom’ te geven, zodat je op een ontspannende manier kennis kunt maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt per symbool steeds een inwijding die zal worden gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing.

De lessen dragen bij om aan jezelf te werken aangaande het thema van het symbool (die weer verbonden is met andere onderwerpen die hieraan gekoppeld zijn), je rugzakje te legen en weer met een schone lei verder te gaan op het voor jouw bedoelde levenspad, omdat er vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt en de levensenergie weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen. Door de gezamenlijke gesprekken zullen er puzzelstukjes op zijn plek vallen over wat jouw mogelijk in een sleur houdt en wat je kunt doen om hieruit te komen en positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen. Je leert gelijkgestemde personen kennen, want de ervaring leert dat het niet voor niets is welke groep samenkomt en door gezamenlijk ervaringen te delen en bewust met het onderwerp van het betreffende symbool aan de slag te gaan, merk je dat er een verwerkings- bewustwording- en heelwordingsproces bij je zal worden gestart waardoor je zal groeien en steeds meer in je eigen Kracht komt.

De lessen van de ‘Symbolen van de Aartsengelen‘ zijn ook individueel zonder online les te volgen, omdat Maaike in het verleden ongeveer 4 jaar lang iedere ochtend zo’n 4 uur aan de lessen heeft geschreven en hierdoor alle benodigde informatie prachtig uitgedrukt is in een mooi opgemaakt Pdf-bestand. Naast dit werk wat je bij jouw aanvraag zult ontvangen, zal Maaike per les in contact gaan met de engelen om invulling te geven aan de Live online les, zodat we volledig in overgave kunnen gaan en ons laten leiden door de Lichtwereld, hetgeen wat mag gebeuren die dag zal dan plaatsvinden voor ieders hoogste goed.

Het bijzondere is dat Maaike al nieuwe informatie heeft doorgekregen over de invulling van de online lessen, naast de theoretische lesstof zullen we gezamenlijk aan de slag gaan met nieuwe oefeningen op het gebied van heelwording als ‘Creatief Therapeut’, wat betekent dat bepaalde healingtechnieken daadwerkelijk omgezet kunnen worden op Aards niveau om ook met je handen erbij te gaan werken, denk hierbij aan het creatief schrijven, tekenen, kleuren of tijdens het wandelen spulletjes uit de natuur te verzamelen om creatief helend mee bezig te zijn et cetera. Weet dat het laagdrempelig is opgezet, creatief werken betekent niet dat je er goed in dient te zijn om iets vorm te geven, het hoeft er zelfs niet mooi uit te zien, want het gaat vooral om het proces van iets nieuws maken en de beleving erbij die belangrijk is en voor een helende werking zorgt. In combinatie met het ontvangen van de betreffende inwijding en de energie die de groepshealing tot stand heeft gebracht zul je jezelf meteen op aards niveau kunnen gaan uitdrukken en hiermee de subtiele energieën nog beter kunnen integreren in je eigen leven. Zo zul je op een spontane wijze inzicht verkrijgen over de volgende stappen die je mag gaan zetten en dit ook daadwerkelijk kunnen doen doordat de energie niet alleen op subtiel niveau is aangezet, maar ook al op aards gebied vorm heeft gekregen. Deze creatieve oefeningen kun je vervolgens ook weer gebruiken om toe te passen samen met of bij anderen, zoals in je praktijk, maar zelfs ook met je vrienden, vriendinnen, kinderen of kleinkinderen.

Je ontvangt bij jouw bestelling op voorhand een E-map over het ‘betreffende symbool’, zodat je de theorie thuis alvast op je gemak kunt doorlezen voordat de Live online les aanvangt, hierbij krijg je ook de link waarmee je kunt inloggen bij Zoom en naderhand een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je anderen er ook mee kunt gaan helpen op het gebied van heelwording.

De online les duurt minimaal 1 uur tot maximaal 2,5 uur en bedraagt nu als actie € 30,00 per les inclusief btw. Je kunt steeds zelf bepalen met welke symbolen je meedoet, het zijn 36 symbolen in totaal, waarvan 1 keer in de 3 weken een inwijding/healing wordt gegeven, waarna ongeveer 1 week erna de Live online les zal plaatsvinden. Als het hele traject van circa 2 jaar is afgelopen en de tweede ronde begint zullen de prijzen worden verhoogd naar € 60,00 per les. Of bestel alle symbolen tegelijk nu met nog meer korting voor € 999,00.

“Als je in het verleden al ooit één of meerdere symbolen thuis hebt gevolgd, maar toch graag wilt meedoen tijdens de Live online les om de ‘Creatieve Therapie’ te leren is altijd mogelijk en een mooie aanvulling.”

Het is goed om een notitieblok en schrijfwaren bij de hand te hebben, zoals ook verschillende kleurpotloden, zodat je jouw ervaring na het ontvangen van de inwijding/healing kunt opschrijven en/of uit kunt beelden door te tekenen. Zo ook voor de online les om aantekeningen te maken, een creatieve opdracht te doen en de ervaringen met bepaalde oefeningen en/of meditaties op te schrijven of de beelden die je hebt gezien vorm te geven op papier.

De inwijdingen, die worden gecombineerd met groepshealings, en Live online lessen zullen op een doordeweekse dag om 19:30 uur plaatsvinden. Je kunt jezelf in de tussentijd nog altijd tijdens dit traject aanmelden, ook als bepaalde symbolen al zijn geweest en je de voorgaande les(sen) met korting wilt, dan ontvang je de opname van de voorgaande les(sen) die je thuis op je gemak kunt kijken, inclusief inwijding(en)/healing(en).

Hieronder staan alvast de lessen en datums van het eerste leerjaar weergegeven, klik op de link van het betreffende symbool voor meer informatie over het thema en de inhoud van het lesmateriaal, De inhoud van de Live online lessen is gebaseerd op verdere heelwordingstechnieken in de vorm van ‘Creatieve Therapie’ en zal iedereen eenvoudig kunnen meedoen.

Eerste jaar 2024 – Symbolen Inwijdingen & Groepshealings + Live Online Lessen

1. De ‘witte duif’ Symbool van Vrede Aartsengel Chamuël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 28 februari 2024 – 19:00 uur
– 1e les Live: Donderdag 29 februari 2024 – 19:30 uur

02. Het ‘klavertje vier’ Symbool van Geluk Aartsengel Ariël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 20 maart 2024 – 19:00 uur
– 2e les Live: Donderdag 21 maart 2024 – 19:30 uur

03. De ‘vlieger’ Symbool van Reizen Aartsengel Rafaël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 10 april 2024 – 19:00 uur
– 3e les Live: Donderdag 11 april 2024 – 19:30 uur

04. De ‘wortels’ Symbool van Aarden Aartsengel Sandalphon – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 1 mei – 19:00 uur
– 4e les Live: Donderdag 2 mei 2024 – 19:30 uur

05. De ‘groene ruit’ Symbool van Genezing Aartsengel Rafaël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 22 mei 2024 – 19:00 uur
– 5e les Live: Donderdag 23 mei 2024 – 19:30 uur

06. Het ‘zwaard’ Symbool van Banden Verbreken Aartsengel Michaël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 12 juni 2024 – 19:00 uur
– 6e les Live: Donderdag 13 juni 2024 – 19:30 uur

07. De ‘fakkel met het goudrode vuur’ Symbool van Eigenwaarde Aartsengel Uriël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 3 juli 2024 – 19:00 uur
– 7e les Live: Donderdag 4 juli 2024 – 19:30 uur

08. De ‘violette vlam’ Symbool van Transformatie Aartsengel Zadkiël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 24 juli 2024 – 19:00 uur
– 8e les Live: Donderdag 25 juli 2024 – 19:30 uur

09. De ‘slingers van geluid en kleur’ Symbool van Wensen Vervullen Aartsengel Sandalphon – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 14 augustus 2024 – 19:00 uur
– 9e les Live: Donderdag 15 augustus 2024 – 19:30 uur

10. De ‘gouden waterval’ Symbool van Reiniging Aartsengel Jophiël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 4 september 2024 – 19:00 uur
– 10e les Live: Donderdag 5 september 2024 – 19:30 uur

11. De ‘volle Maan’ Symbool van Grenzen Aangeven Aartsengel Haniël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 25 september 2024 – 19:00 uur
– 11e les Live: Donderdag 26 september 2024 – 19:30 uur

12. De ‘merkaba’ Symbool van Bewustzijnsverruiming Aartsengel Metatron – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 16 oktober 2024 – 19:00 uur
– 12e les Live: Donderdag 17 oktober 2024 – 19:30 uur

13. De ‘witte lelie’ Symbool van Onschuld Aartsengel Gabriël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 6 november 2024 – 19:00 uur
– 13e les Live: Donderdag 7 november 2024 – 19:30 uur

14. De ‘gouden munt’ Symbool van Vertrouwen Aartsengel Michaël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 27 november 2024 – 19:00 uur
– 14e les Live: Donderdag 28 november 2024 – 19:30 uur

15. De ‘leeuw’ Symbool van Moed Aartsengel Ariël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 18 december 2024 – 19:00 uur
– 15e les Live: Donderdag 19 december  2024 – 19:30 uur

Tweede jaar 2025 – Symbolen Inwijdingen & Groepshealings + Live Online Lessen (Datums + Tijdstippen volgen later)

Er wordt een WhatsApp groep aangemaakt, speciaal bedoeld om samen te oefenen met medestudenten en ervaringen te delen, deze groep blijft ook na de opleiding nog intact, zodat jullie altijd samen nog kunnen overleggen over bepaalde kwesties.

Maaike Kerstens
Bij interesse kun je jezelf aanmelden voor één of meerdere symbolen naar keuze of je volgt de volledige opleiding waarna je bij het behalen van alle symbolen tevens een certificaat ontvangt dat je opgeleid bent tot Engelentherapeut, zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan. Geef ook een geldig mobiele telefoonnummer op, je wordt toegevoegd aan een gezamenlijke WhatsApp groep.

“Deze actie duurt t/m 31 december 2025 om de symbolen van € 60,00 per les voor € 30,00 te bestellen, waarbij je ook zou kunnen besluiten om nog op een later moment in te stromen en eerdere symbolen die al Live online zijn gegeven nog via Video opnames te volgen.”

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie