NieuwsTips

Maaike is van plan om in het nieuwe jaar 2024 weer te starten met de volgende groep om Live de online lessen van de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ als vervolgopleiding tot ‘Transformatie Healer Akasha kroniek Therapeut’ te geven, vanaf 10 personen gaan we starten, januari zou een mooie tijd als begin zijn.

Je kunt de lessen in één keer met korting bestellen of wanneer gewenst ook per les betalen, dan kom jij automatisch op de deelnemerslijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn om te starten ontvang je een bericht om gezamenlijk met de groep de startdatum vast te stellen.

We zullen vervolgens 1 keer per maand een gezamenlijke Live online les gaan doen via Zoom, in totaal zijn er 12 Live lessen als jaaropleiding. Eén les bestaat uit 4 modules: waarbij je 4 losse lessen als mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal ontvangt, inclusief 4 Video opnames met verdere informatie. In totaal ontvang je 12 x 4 modules als 48 lesonderdelen + 12 Live online lessen. Voor de te ontvangen inwijdingen (inclusief certificaten) spreken we naast de 12 Live lessen ook datums en tijdstippen af, zodat iedereen er relaxt de nodige tijd voor kan nemen. Tevens ontvang je op het einde een totaalcertificaat dat je bent opgeleid tot Lichtwerker, waarvoor je een foto van jezelf mag doorgeven en Maaike jou als Engel op Aarde, hoe zij jouw Engelenvleugels waarneemt, zal uitbeelden.

Nu voor de laatste keer voor de prijs van € 999,00 voor de gehele Opleiding tot Lichtwerker. De eerste 8 personen hebben zich inmiddels aangemeld.

“Wist je dat de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ eigenlijk een vervolg is op de lessen van de ‘Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut’? Na het volgen van deze opleiding zul je daadwerkelijk meteen aan de slag kunnen met je eigen praktijk op een professionele manier, je ontvangt namelijk alle handvatten die nodig zijn, klik hier als voorbeeld voor meer informatie over de vormgeving van ‘Transformatie Healings & Regressietherapie’, welke 4 sessies ook vaker in combinatie met de opleiding worden gedaan om aan jezelf te werken om dieperliggende blokkades op te ruimen.”

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?

Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. De lessen zullen in het begin van het nieuwe jaar 2024 wederom starten, Maaike heeft de laatste jaren vele ingevingen en inspiratie van de engelen over dit onderwerp mogen ontvangen, maar dat niet alleen, Maaike is de confrontatie met het hooggevoelig zijn aangegaan en is door het opdoen van nieuwe levenservaringen door steeds voor de moeilijkste weg te kiezen achter nieuwe inzichten gekomen waarmee ze anderen die hooggevoelig zijn, maar ook ouders/opvoeders van de nieuwetijdskinderen, die bijvoorbeeld de stempel ADHD en Autisme opgedrukt krijgen, wil gaan helpen.

Inmiddels heeft Maaike al heel wat ervaring opgedaan als Lichtwerker wat betreft het begeleiden van mensen, ook komen er steeds meer ouders met hooggevoelige kinderen op haar pad als teken dat ze hier iets mee dient te gaan doen. Omdat het haar wens is dat iedereen die hooggevoelig is hiermee goed kan leren omgaan, zodat je de lasten die je ervan ondervindt kunt ombuigen naar een gave om anderen mee te helpen, geeft zij deze studie aan mensen.

Deze opleiding is bedoeld voor als je zelf goed met jouw hooggevoeligheid wilt leren omgaan, als je graag wilt leren hoe je als Lichtwerker meehelpt om een betere plek op Aarde te creëren, als je een ouder of opvoeder bent van hooggevoelige kinderen om hen te helpen en beter te leren begrijpen en als je een eigen praktijk hebt om therapeutisch aan de slag te gaan door het geven van consulten en behandelingen.

Omdat er in de Wereld steeds meer verandert, kan nog niet iedereen goed ermee omgaan en lopen we tegen oude patronen aan van ons ego, als lagere zelf, die ons belemmeren, waarbij het werk als Lichtwerker belangrijk is geworden om mensen te helpen die negatieve patronen te herkennen. Zo kunnen ze hier stap voor stap veranderingen in aan gaan brengen, waarbij jij hen begeleidt door middel van consultatie en helpt om de vastzittende blokkades in beweging te zetten via healingtechnieken, zodat het de mens steeds beter lukt hun ‘hart’ te volgen door naar hun innerlijke stem als ziel, ofwel hogere zelf, te luisteren en daarmee hun zielsverlangens op Aarde te verwezenlijken.

Het vergt kennis, geduld, innerlijke kracht en eigenliefde om negatieve energieën om te zetten naar positieve energieën, deze kwaliteiten zul je gaandeweg door het volgen van deze opleiding steeds beter ontwikkelen.

Als bij jou de vraag opkomt of je wel geschikt bent om als Lichtwerker te werken dan is het antwoord volmondig “ja” want iedereen die interesse heeft in contact met het Licht, om daar voor jezelf en anderen iets positiefs mee te doen, kan dat ook. Het vermogen zit al in je, Maaike geeft alleen de handleiding om ervan gebruik te maken op een goede manier en leert je de wijze waarop de Lichtwereld met jou communiceert te herkennen.

Mensen luisteren over het algemeen niet veel naar hun intuïtie of begrijpen de tekenen die ze vanuit de Lichtwereld ontvangen niet goed. Dit komt ook omdat we leven in een drukke maatschappij waarin het veelal gaat om wat iemand denkt en minder hoe iemand zich voelt. We proberen alles te beredeneren en zijn vergeten dat we mogen vertrouwen op de positieve energieën om ons heen. De inwijdingen, healings en oefeningen in deze Lichtwerkersopleiding geven deze mogelijkheid weer terug, wat je intuïtie zal versterken en bevestigen vaak hetgeen men niet durfde te voelen en uit te spreken.

Op de tijdstippen van de inwijdingen, die je van Maaike ontvangt, werkt zij samen met lichtwezens, alsook onze beschermengelen en gidsen, de engelen en de aartsengelen. De inwijdingen dragen bij om het contact met de Lichtwereld makkelijker te laten verlopen, omdat jouw trillingsgetal van je aura (energieveld) bij iedere inwijding zal worden verhoogd, tevens worden vastzittende blokkades bij je losgemaakt. Hierdoor zal de levensenergie weer vrijelijk gaan doorstromen, waarbij onderdrukte klachten en emoties weer voor even boven kunnen komen, wat nodig is om opnieuw te worden verwerkt en daarmee geheeld. Ook zal de hiermee in verbinding staande levensles geactiveerd worden, waardoor jij aan je eigen blokkades kunt werken om te helen, zodoende groeit in bewustzijn en daardoor mensen nog beter kunt gaan helpen met jouw verworven zelfkennis.

De investering in jezelf is € 999,00. Je kunt ervoor kiezen om de volledige opleiding in één keer te betalen of in 12 termijnen te voldoen. Deze opleiding duurt minimaal 1 jaar waarbij we naast de lessen in contact zullen staan met elkaar via WhatsApp, zodat we elkaar kunnen ondersteunen in ons transformatieproces.

Tijdens de online lessen ontvang je aanvullende informatie die doorkomt per onderdeel. Daarom is het goed om tijdens de online lessen ook papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken en ooit een tekening bijvoorbeeld van een ervaring met een inwijding.

De Live online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur per keer en bedragen € 100,00 als je per 1 termijn betaald, inclusief btw. Bij interesse kun je jezelf hierboven aanmelden, je kunt alvast de gewenste termijnen voldoen en bijvoorbeeld de rest op een later tijdstip, waarbij je dan het lesmateriaal en de Video opnames wat bij dat termijn hoort ontvangt. Zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan.

Hieronder in het kort de thema’s en activiteiten per les van de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ weergegeven:

1e les:
* Tijdens deze eerste les van de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ ontvang je veel informatie waarbij het goed is om alles aandachtig te lezen, te leren en ermee te oefenen, zodat je de basis als verworven kennis in de praktijk kunt gaan brengen. Een goede basis zorgt voor een goed fundament waarop je verder kunt bouwen.

* De eerste les starten we met een kennismaking, waarbij we het gaan hebben over wie we zijn en wat we tijdens ons leven al hebben ervaren betreffende onze hooggevoeligheid, want de ervaring leert dat het niet voor niets is welke personen samenkomen in een studiegroep, ook dit wordt door de Lichtwereld geleid, omdat we veel van elkaar kunnen leren door onze ervaringen met elkaar te delen. Dat is tevens een kwaliteit van een Lichtwerker, die houdt geen informatie voor zichzelf, maar draagt deze uit door met anderen te delen, waarmee je het goede voorbeeld geeft en anderen wegwijs maakt.

“Het overdragen van jouw kennis en informatie over deze tijd van verandering is als Lichtwerker belangrijk om te doen, omdat je de mensen zo een oriëntatie geeft, waarbij je het beste kunt spreken over je eigen ervaringen, die diegenen die op je pad komen zullen herkennen omdat niets in het leven toevallig is en de personen die je ontmoet moest tegenkomen om verder te helpen.”

* Lichtwerker Basis Kennis: Je gaat leren hoe je geestelijk de overledenen, gidsen, je beschermengelen en de aartsengelen kan onderscheiden van elkaar en komt erachter wat engelen voor jou kunnen doen om je leven aangenaam te maken. Iedereen heeft naast z’n zintuigen ook heldere kanalen waarmee boodschappen worden opgepikt waarover je tijdens deze les kennis opdoet en kan uittesten welk kanaal bij jou het beste is ontwikkeld om informatie van gene zijde door te krijgen via helder zien, helder horen, helder voelen en/of helder weten.

* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen, je gaat contact maken met je intuïtie en een aura oefening doen om sneller informatie door te krijgen vanuit de Lichtwereld, deze oefeningen stellen jou in staat om op een verantwoorde manier met verschillende energieën te gaan werken als ‘Energetisch Therapeut’ en vormen de basis voor als je een reading voor jezelf of iemand anders doet.

* In les 1 doe je kennis op over het leerproces van de mens, wat een Lichtwerker is, wat Lichtwerk is, wat wij als Lichtwerkers kunnen bijdragen in deze tijd van transformatie op Aarde en wat onze taak is als Lichtwerker in het transformatieproces van de Aarde, waarbij je gaat leren om een channeling met de Lichtwereld te doen om zelf ook antwoord op deze vragen te verkrijgen. Tevens ontvang je een boodschap van het Licht, ook zul je meer te weten komen over de volgende stap in jouw leven door middel van automatisch schrift wat je ook gaat leren doen.

* Je leert over Engelen Healing en Engelen Inwijding (op afstand), verschillende subtiele waarnemingen van de Lichtwereld en hoe een inwijding of healing werkt en wat het met je doet, waarbij je informatie ontvangt over hoe je jezelf het beste erop kunt voorbereiden om deze te ontvangen, wat je na een behandeling het beste kunt doen voor het beste resultaat en om de hoeveel tijd het nodig is een volgende sessie te ontvangen. Ook leer je over energetische blokkades, hoe blokkades kunnen ontstaan en de uitwerkingen ervan.

* Maaike zal tijdens de eerste les kijken naar hoe groot jouw energetische ‘Engelenvleugels’ op dit moment zijn, je zult zien dat ze aan het einde van de opleiding nog groter zijn geworden en dat je ze zelfs vaker bewust zou kunnen gewaarworden als teken dat je bent begroeid als ‘Engel op Aarde’. Tevens ontvang je een inwijding die ervoor zal zorgen dat jouw Engelenvleugels geactiveerd worden, waardoor je onder andere een nog groter bereik krijgt op Aarde om het Licht te verspreiden, beter informatie vanuit de Lichtwereld kunt ontvangen en intensere behandelingen op afstand kunt geven.

– Tijdens de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ zul je onder andere gaan leren om in verbinding te komen met wie jij vanbinnen werkelijk bent, ofwel met jouw hart. We zullen dieper in gaan op dit onderwerp, je leert om de stem van jouw hogere zelf als ziel te verstaan en zult door middel van een oefening zelfs de vibraties van jouw hart gaan gewaarworden, zodat je de universele taal leert begrijpen en je jouw hart kunt volgen en gebruiken als kompas, waardoor je steeds sneller uit oude patronen stapt, in een opwaartse spiraal van geluk terecht komt en stap voor stap jouw hartenwensen uit zullen gaan komen ter realisatie van jouw ‘Hemel op Aarde’.

Lees ook het artikel: Leer jouw hart volgen en gebruiken als kompas en richtingaanwijzer

– 12 Tips die je in 1 minuut kunt doen voor jezelf om een betere gezondheid te verkrijgen en het contant met je hogere zelf als ziel te stimuleren. Tijdens iedere les ontvang je een nieuwe tip, wat je in 1 minuut voor jezelf kunt doen om je eigenliefde te bevorderen en steeds beter in je eigen kracht te komen.

2e les:
* Tijdens deze 2e les worden jouw chakra`s en auralagen getransformeerd naar de nieuwe tijds Aquarius-energie door middel van een inwijding en leer je anderen via een healing te transformeren naar het nieuwe ‘Gouden Tijdperk’ en vanaf les 3 gaan we dieper in op hoe regressietherapie wordt toegepast. Deze nieuwe vorm van regressie is eenvoudig toe te passen, zoals door middel van healings, zodat de oorzaak van een blokkade meteen eruit kan worden gehaald en geheeld en de negatieve ervaring die ermee in verbinding staat niet meer hoeft te worden herbeleefd en meteen omgezet wordt naar een positieve herinnering.

* In deze tijd waarin we leven zijn wij Lichtwerkers, Hsp’ers ofwel Engelen op Aarde, naar onze planeet gekomen om de Wereld te helpen transformeren, wat we alleen al doen door puur onszelf te zijn, het goede voorbeeld te geven aan anderen en op een respectvolle manier op te komen voor onze eigen waarheid en geloof. Dan zijn we wie we diep vanbinnen werkelijk zijn vanuit ons hart en verspreiden we dit Licht over onze omgeving waardoor anderen die nog slapen ook zullen gaan ontwaken en het transformatieproces bij hun in gang wordt gezet om de reis naar binnen naar hun ziel als hogere zelf te gaan maken.

* Het nieuwe Aquariustijdperk is gestart, in het jaar 2020 is de transformatie op volle toeren in de Wereld gaande geweest, wat je bijvoorbeeld kunt merken aan het uitzuiveringsproces wat op Aarde plaatsvindt, zoals met het corona-virus en nog steeds zullen er vele transformaties worden doorgevoerd, zoals tijdens zogeheten ‘Poortdagen’, net zolang totdat de ‘Hemel op Aarde’ volledig in het Aardse Rijk is geïncarneerd en Alles en iedereen wakker is geworden in deze nieuwe tijd.

3e les:
* Naast het leren geven van de eerste regressietherapie sessies zul je tijdens deze derde les onder andere gaan leren om in verbinding te komen met wie jij vanbinnen werkelijk bent, ofwel met jouw liefdevolle hart. We zullen dieper ingaan op dit onderwerp, je leert om de stem van jouw hogere zelf als ziel te verstaan en zult door middel van een andere oefening zelfs de vibraties van jouw hart gaan gewaarworden, zodat je de Universele taal leert begrijpen en je jouw hart kunt volgen en gebruiken als kompas, waardoor je steeds sneller uit oude patronen stapt, in een opwaartse spiraal van geluk terechtkomt en stap voor stap jouw hartenwensen uit zullen gaan komen ter realisatie van jouw ‘Hemel op Aarde’.

* Je hoeft je geen zorgen te maken, want alles wat je steeds op dat moment nodig hebt om van te leren of als uitkomend verlangen zal er zijn of verschijnen op het juiste moment in de tijd zodra je klaar bent voor de volgende stap. Daarom is het wel van belang dat je jouw hart gaat volgen, door steeds als je een ingeving krijgt iets met deze inspiratie te gaan doen door het vorm te geven en uit te voeren in de praktijk. Als je klaar bent met het uitvoeren van een stap zul je verdere informatie van Hierboven ontvangen over de volgende stap.

4e les:
* Gedurende deze les zul je weer 4 nieuwe scripts leren die behoren tot de zogenoemde ‘Schoonmaakscripts’.

* Tijdens Module C ontvang je een inwijding die jouw hartchakra verder zal openen waardoor de verbinding met jouw ziel wordt hersteld en je nog beter naar jouw eigenliefde als innerlijke stem van jouw hoger zelf kunt gaan luisteren.

* Na de inwijding ben je er klaar voor om tijdens Module D te leren hoe je anderen een healing kunt geven op het hart om hier een Lichtzaadje te planten, waardoor de reis om naar binnen te keren kan worden gestart.

5e les:
* Tijdens deze les ga je alles leren wat gaat over verbindingen met anderen, die zowel positief als negatief kunnen zijn, zoals ook karmische bindingen en hoe je door middel van healing, een ritueel en regressietherapie de negatieve banden tussen jou en anderen en derden kunt verbreken.

* Ook leer je een bepaalde verbinding specifiek te bekijken door middel van een script, wat deze band je wil vertellen en wat je ervan kunt leren.

* Tevens gaan we dieper in op het thema ‘Tweelingziel’ en ga je via een script wat gaat over het moment dat je nog een Androgyn wezen was en voor het eerst op Aarde kwam kijken wie jij daar geworden bent na de splitsing van jouw ziel, de mannelijke of vrouwelijke helft, en gaan we illusies die hierdoor ontstaan kunnen zijn en jou nog steeds negatief kunnen beïnvloeden opruimen.

6e les:
* Tijdens deze les gaan we dieper in op het thema ‘aarding’, je ontvangt een ‘Nieuwetijds Aarding Inwijding’, leert om anderen een volledige Aarding Healing te geven die er onder andere voor zorgt dat de te behandelen persoon volledig terugkomt met zijn subtiele lichaam in zijn of haar fysieke lichaam als voertuig en weer een stabiele verbinding verkrijgt met Moeder Aarde.

* Verder gaan we het hebben over stress, angst en loslaten en ontvang je een nieuw script over aarding.

7e les:
* Tijdens deze les ga je onder andere leren over ‘vloeken, zwarte magie en actieve zwarte magie’, ook hoe het werkt met de ‘bron van de negatieve krachten’, welke invloed dit op ons als mens heeft en ga je leren om het door middel van regressietherapie op te ruimen en de contracten en verbindingen ermee te verbreken.

* Verder ga je het belang van ‘reinigen’ ondervinden, leer je om negatieve energieën, entiteiten en aardsgebonden geesten naar het Licht te brengen en hoe je een huis kunt reinigen.

* Tevens ga je een ‘Poortdag Aartsengelen Beschermkring’ met boodschappen leren opzetten.

8e les:
* Tijdens deze les wil de ‘Opgestegen Meester Saint Germain’ zich eerst aan ons kenbaar maken om mee te gaan samenwerken, omdat hij aan onze zijde staat om ons Lichtwerkers te begeleiden in het transformatieproces wat momenteel op Aarde gaande is en zijn ‘violette vuur, ofwel de violette vlam’ een belangrijk Lichtinstrument vormt om mee te werken op het gebied van heelwording ter reiniging van onszelf, anderen, plekken, plaatsen, maar ook toe te passen bij dieren, voeding of dergelijke om alle negatieve, oude en stagnerende energie om te vormen en te zuiveren naar positieve, nieuwe en stromende energie.

* Omdat Saint Germain de Opgestegen Meester van de ‘Nieuwe Tijd’ is en een belangrijke pionier vormt als ‘Transformatie Healer’ wil hij graag nauw met ons in contact treden om ons te begeleiden in het Lichtwerk wat we doen en heeft hij een inwijding doorgeven in zijn transformerende energie welke je zult ontvangen en leert om zijn healingtechnieken toe te passen, waaronder ook om ‘energetische implantaties’ weg te halen, welke je vaker tegen kunt komen in de vorm van ijzeren kettingen.

* Zo ga je als Lichtwerker zijnde steeds meer intuïtief en creatief leren werken, door alle geleerde healing technieken met elkaar te combineren en in te zetten in verschillende situaties, waarbij we ook nog aandacht besteden aan het werken met de ‘Orakelkaarten van de Aartsengelen’ tijdens de regressies.

* Verder staat deze les in het teken van ‘Vergeving’, iets wat iedere Lichtwerker als wijs en ervaren persoon hoort te doen, waarbij je datgene van de oude tijd als angst en hellekant transformeert naar liefde en Hemels Paradijs en je pad van verlichting zal bezegelen. Als je iemand voor een erge daad kunt vergeven, dan sta je in jouw kracht, kijk maar naar de ‘Grote Meesters’, zoals Jezus Christus, de Dalai Lama, Mahatma Gandhi et cetera. Ze spraken nooit een kwaad woord over hun vijanden, maar vergaven hun voor hun onwetendheid en stuurden hun ‘Licht & Liefde’, zodat hiermee de duistere krachten geen verdere voeding kregen en ze energetisch de ruimte ontvingen om hun pad met levenslessen te gaan bewandelen. Onthoud: “Ga in Licht & Liefde op je pad naar verlichting en help anderen hetzelfde pad te gaan”.

9e les:
* Tijdens deze les ga je onder meer leren over hoe je ‘vloeken, zwarte magie en actieve zwarte magie’ kunt opruimen in de familielijn en ga je tevens door middel van regressietherapie in de familie de contracten en verbindingen met de bron van de negatieve kracht en negatieve invloeden verbreken.

* Verder krijg je meer informatie en inzicht over hoe de duistere krachten te werk gaan en hoe het verschil te merken is tussen de Wereld van ‘macht’ als 3e dimensie en de Wereld van ‘Kracht’ als 5e dimensie.

* Omdat er een ‘uitzuiveringsproces’ op Aarde gaande is vanwege de transformatie van het oude Vissentijdperk naar de nieuwe Aquarius-energie, blijft ‘reiniging’ één van de belangrijkste thema’s om mee te werken op het gebied van heelwording en zullen we hier weer verder en dieper op in gaan met nieuwe reinigingstechnieken, waaronder ook een ‘Huis Reiniging’ Script.

* Tevens leer je meer over de schadelijke gevolgen van allerlei ‘straling’ en wat je kunt doen om het weg te halen, jezelf ervan te zuiveren en ertegen te beschermen.

10e les:
* Tijdens deze les kom je erachter tot welke zielengroep als kleur jij behoort, de trilling van jouw hart als eigen levenslied, welke je ook voor anderen kunt berekenen en hiermee aan de slag kunt gaan door middel van een healing.

* Tevens ga je alles leren over de betekenis van het zien of doorkrijgen van de donkere kleuren, maar leer je ook de algemene betekenis van ‘kleuren’ kennen, tijdens een regressiesessie of healing en welke healings en/of scripts je hierbij kunt toepassen op het gebied van healing. Ook beoefen je een extra healing met het Licht en/of de Symbolen van de Aartsengelen.

* Daarnaast ontvang je een nieuw script ‘Familiekarma’ om karma in de familie op te gaan ruimen via regressietherapie.

* We gaan verder in op het thema ‘straling’, hoe je het kunt weghalen en ook jezelf en anderen verder kunt zuiveren van andere schadelijke stoffen, waarbij je een inwijding ontvangt in de energie van Aartsengel Rafaël en Aartsengel Sandalphon en zelf de nieuwe healingtechniek leert uitvoeren om de invloeden van straling, inentingen, contrastvloeistof en andere schadelijke stoffen en manipulerende middelen te verwijderen.

11e les:
* Deze les gaat over de kracht van affirmaties en mantra’s. Ga de affirmaties ontdekken, een krachtig instrument om mee te werken op het gebied van heelwording, zeker als je de positieve affirmaties in een mantraritme uitvoert door ze bijvoorbeeld te zingen, zal de helende kracht ervan nog sterker doorwerken in je aura en chakra’s om je energieniveau te verhogen en tot in elke vezel van al je lichaamscellen ter bevordering van genezing.

* Tevens komt het thema ‘Poorten’ aan bod en leer je deze te sluiten en ontvang je tevens een script om poorten te sluiten, zodat negatieve energieën, aardsgebonden geesten en entiteiten niet binnen kunnen komen.

* Daarna gaan we verder werken op het hart, om de beschermingsmechanismes die gecreëerd zijn vanuit het ego en als muur in de vorm van stenen eromheen zijn gebouwd af te breken, wat je jezelf ook zou kunnen voorstellen als maskers die je draagt en met jouw ziel achter gevangen zit doordat je jezelf door negatieve omstandigheden bent gaan aanpassen aan anderen of als jassen die je door traumatische gebeurtenissen hebt aangetrokken en je ware innerlijke Licht overschaduwen. Al deze valse hartbeschermers leer je te doorbreken en vervangen door een ‘Goddelijke Hartbeschermer’, zodat je jouw authentieke zelf weer terugvindt en voortaan puur jezelf kunt zijn. Je leert door middel van een script werken op de Drievoudige verwarmer- en Hartconstrictor meridianen, deze energiedoorstromingswegen vormen de belangrijkste rivieren in je energiehuishouding om de levensenergie van je fysieke lichaam goed te laten doorstromen.

12e les:
* Tijdens deze les gaan we dieper in op energetische blokkades en dieperliggende energetische blokkades, de Kracht van gedachten, visualiseren en ‘Helende Aanroepingen’, zelfgenezing door ‘Schepperskracht’ en wordt onder andere uitgelegd hoe een ziekte ontstaat en ga je contact leren maken met een blokkade om de oorzaak van het ontstaan te vinden en leer je wat je allemaal kunt doen op het gebied van heelwording om genezing te laten plaatsvinden. Je gaat tevens ermee kunnen oefenen om een oud gedachtepatroon om te zetten in een nieuwe gedachtegang en zie je dat welke gedachtes je kiest dit weer andere resultaten geeft en je zodoende je leven positief kunt gaan veranderen.

* We gaan het hebben over de energetische reiniging van lichaam, ziel en geest, waarbij je een nieuw script leert toepassen. Ook ontvang je informatie over het pad van het Licht, hoe je jouw eigen leven, maar ook dat van anderen kunt helpen verlichten. Je ontvangt een stappenplan voor een ‘Aartsengelen Healing HSP’.

* We gaan het erover hebben hoe je de regressies op afstand kunt doen en kunt ombuigen naar een healing. Je leert hoe je verloren zielsdelen kunt ophalen en ontvangt hierbij een script.

* Je leert meer over ‘Lichtwerk’ op collectief niveau, om Licht naar de Aarde te brengen en hoe je ‘Heilig Water’ kunt maken.

Ga hier naar de inhoud van de 10 lessen en meld jezelf aan als Lichtwerker

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie