NieuwsTips

Lieve allemaal,

De laatste tijd krijg ik vaker enthousiaste reacties over het boekje ‘Engelen Hulp Bij Ongemakken’, dat er wonderbaarlijke dingen gebeuren nadat de juiste Aartsengelen betreffende een thema om hulp zijn gevraagd. De volgende ervaring die ik van iemand mocht ontvangen mag ik met jullie delen:

“Dit boekje is helemaal geweldig, met deze handvatten gebeuren er echt wonderen. Mijn dochter van 16 heeft dyscalculie, dus rekenen en wiskunde is voor haar echt een struggle. Zij zit in de examenklas van het vmbo en moet examen doen in wiskunde. Zij heeft bijles in wiskunde en werkt hard. Vorige week heeft zij haar eerste schoolexamens van dit jaar gedaan en heb ik vanuit dit boekje een soort gebed voor haar opgesteld en dat heeft zij elke morgen voor haar examen opgezegd en de engelen om hulp gevraagd. Het wiskunde examen ging ongelooflijk goed voor haar maar de rest van de leerlingen had het heel slecht gemaakt. Wij hebben vol spanning op de uitslag zitten wachten en het grootste wonder is gebeurd, zij heeft een 9,2 gehaald!!!!! Hoe wonderbaarlijk is dat, dit is bijna onmogelijk voor een kind met dyscalculie, maar de engelen helpen jou echt als je zelf ook bereid bent om te werken. Dank jullie wel lieve engeltjes en lieve Maaike voor dit mooie boekje. Ik kan het iedereen aanraden, een mooi kerstcadeau voor onder de boom.” 😇🌈🙏💖🤶🎅

Formaat: 14 x 21,5 cm | Uitvoering: Ingenaaid
Pagina’s: 112 | ISBN: 9789075145373

Als je via de website bestelt ontvang je een gesigneerd exemplaar.

“Pak de helpende hand van de Aartsengelen!”

Dit handige boekje gaat over Engelen Hulp Bij Ongemakken en beschrijft hoe je het beste met de aartsengelen kunt samenwerken in de dagelijkse praktijk wanneer je in de problemen zit. In het leven overkomen je van tijd tot tijd levenslessen als situaties en omstandigheden die negatief op je overkomen en kunnen zorgen voor veel zorgen, leed en ongemak. Om hiervan zo snel mogelijk weer verlost te zijn, kun je de engelen bewust uitnodigen in je bestaan. Door een actieve samenwerking aan te gaan, raak je steeds meer bekend met wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen om je leven weer leuk te maken en hoe je ze kunt waarnemen wanneer ze jou willen bereiken. Charmant geïllustreerd in full colour.

Veel Liefs, Licht en Kracht toegewenst in deze tijd van transformatie, 😇💖

Maaike

Aartsengelen inwijdingen EHBO

 20.00 incl. btw

Wil je graag in contact komen met een bepaalde aartsengel door zijn of haar kracht bewust bij je te ervaren? Dat kan door middel van een inwijding in de energie van de aartsengel waarmee jij een intenser contact wenst te verkrijgen. Inwijdingen dienen er mede voor om bewust contact te maken met een positieve energie, zoals die van de engelen.

Briefpapier ‘Aartsengel Chamuël’

 1.50 12.50 incl. btw

Het prachtige romantische briefpapier van Maaike haar productlijn ‘Angel’ is aan twee kanten bedrukt op A4 formaat, briefpapier + enveloppen zitten verpakt in een plastic zakje als pakketje van 5 of 10 stuks.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie