NieuwsTips

Pasen is het feest van leven uit de dood: nieuw leven! Daarom wordt het feest ook in de lente gevierd, het seizoen waarin nieuw leven ontspringt.

De engelen hebben doorgegeven dat ‘Pasen’ een ideaal moment als ‘Poortdag van een nieuw begin’ is om oude deuren in jouw bewustzijn te sluiten, waarna het makkelijker zal zijn om het ‘oude’ wat niet meer bij je past en je niet langer dient los te laten en er nieuwe poorten als deuren in je bewustzijn open zullen gaan met nieuwe mogelijkheden en kansen die voor jou zijn voorbestemd.

Nu voor de prijs van € 88,00 voor € 44,00 als Ontwakings-Engelengetal van een nieuw begin!

Pasen Engelen Boodschappen & Groepshealings + Inwijding

Maaike zal op ‘Goede Vrijdag’ 7 april om 19:00 uur een inwijding in de energie van de ‘sleutel’, Symbool van Toegang, van Aartsengel Tzafkiël geven, gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing, om oude deuren in je bewustzijn te sluiten en daarmee nieuwe poorten als deuren open te laten gaan, zodat je het ‘oude’ kunt afsluiten en met het feest van Pasen een fris nieuw begin in je leven kunt gaan maken. Inclusief een leerzame E-map betreffende het onderwerp en een certificaat dat je bent ingewijd in deze energie en wanneer gewenst ook andere mensen verder mag helpen om te werken aan blokkades betreffende het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen.

In de ochtend op de Paasdagen, zondag 9 april & maandag 10 april ontvang je ‘Engelen Boodschappen’ betreffende Pasen en op het gebied van een nieuw begin, in combinatie met de getrokken ‘Aartsengelen Kaarten’ waarbij je dan in de avond om 19:00 uur (welke tevens nog op een later moment opgehaald kan worden voor een bewuste ervaring wanneer je om dat tijdstip niet kunt, wat niet per se noodzakelijk is, want de engelen energie zal altijd datgene doen wat nodig is voor jou op dat moment) een extra healing als behandeling zult ontvangen om je klaar te stomen voor de lente, omdat de blokkades die losgekomen zijn tijdens de inwijding dan verder afgevoerd kunnen worden.

Deze workshop via Whatsapp is geschikt voor iedereen die in contact met de engelen is geïnteresseerd, ook al is dit je eerste keer of ben je inmiddels vergevorderd in het vertalen van hun subtiele aanwijzingen. Je zult zeker genieten van deze bijzondere ervaring waarbij je van harte welkom bent.

Het is aan te raden om dagelijks ook pen, papier en kleurtjes/stiften en een klein boekje/schriftje bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken of doorgekregen informatie kunt opschrijven en uitbeelden.

We gaan er samen een bijzondere, gezellige en helende Paasdagen van maken die in het teken van de engelen en ‘Licht & Liefde’ zal staan.

Verder kun je wanneer gewenst iedere dinsdagavond om 20:00 uur vrijblijvend Online deelnemen via het programma ‘Zoom’, ook op de dinsdag na de Paasdagen-behandelingen op 11 april om jouw ervaringen te delen, tevens om vragen te stellen, en gaan we ook in contact met Aartsengel Tzafkiël als ‘Toegangs-Engel’ om boodschappen te mogen ontvangen. 

Klik hier om in te loggen op Zoom. Meeting ID: 322 616 377 / Passcode: 997475

Poorten

Een ‘poort’ zou je kunnen zien als een deur in je onderbewustzijn als ziel, welke tevens verbonden is aan jouw energetische lichaam, zoals de chakra’s en de hieraan gekoppelde auralagen, die in verbinding staat met een bepaalde energie waarmee die poort (en chakra) te maken heeft. Zo heb je allerlei poorten als deuren die verbonden zijn met verschillende energiefrequenties, die poorten zijn ook gekoppeld aan zogenoemde ‘Poortwachters’. Als datgene waarmee jij je in jouw leven bezighoudt een lage energie betreft, zul je daarom ook in contact staan met Poortwachters die zelf ook op een laag niveau vibreren, zoals vanuit de duistere krachten Wereld, waardoor entiteiten, grote entiteiten, verborgen grote entiteiten en entiteiten van een andere planeet. Zo is een Poortwachter wel nuttig om jou iets te laten zien over wat jij nog als levensles mag leren, bijvoorbeeld een Poortwachter die in verbinding staat met boosheid leert je een les in het aangeven van je eigen grenzen naar anderen toe: “Tot hier en niet verder!”. Maar in het begin van je ontwikkeling, of mensen die nog niet zover zijn, zullen deze ‘boosheid’ iets als van zichzelf gaan beschouwen en in die energie van deze Poortwachter als entiteit mee kunnen gaan en hierdoor volledig overgenomen kunnen worden door de boosheid en zelfs erdoor bezeten kunnen raken en daardoor dingen gaan doen waarvan ze achteraf ooit spijt krijgen en wat negatief karma in gang zet. Als deze mensen waarbij dit gebeurt niet snel tot berouw komen, zullen ze op een gegeven moment soortgelijke situaties gaan aantrekken, waarbij de rollen ook omgedraaid kunnen zijn, zodat diegene dan kan voelen wat hij of zij anderen vanuit die boosheid heeft aangedaan en zodra dit is gebeurd komt vaak pas de bewustwording om het thema te gaan transformeren en positieve veranderingen in het leven door te gaan voeren. Dan wordt de levensles geleerd om zichzelf niet meer te laten verleiden overgenomen te worden door die boosheid, maar om die energie van deze Poortwachter te gebruiken als hint en teken dat dit hoofdstuk waar de boosheid bij optreedt klaar is en afgerond mag worden en een andere richting in het leven mag worden gekozen.

Betreft het een hoge energie, dan zijn er automatisch deuren geopend die in verbinding staan met Poortwachters vanuit de Lichtwereld, zoals de beschermengelen, gidsen en helpers, maar ook de aartsengelen, opgestegen meesters en andere Lichtwezens. Daarom is het spiritueel gezien ook belangrijk om bepaalde poorten in je bewustzijn te sluiten om niet te blijven vastzitten op een niveau wat je eigenlijk ontgroeit bent, want zolang je een deur nog niet volledig dicht doet, maar op een kier laat staan, zul je sneller verleidt kunnen worden door de hieraan verbonden entiteiten om weer een zijweg in te gaan die je afhoudt van je levenspad om verder te groeien en omhoog te klimmen op de ladder van bewustzijn naar een hoger niveau als energielevel.

De poorten als deuren die open staan in je bewustzijn brengen automatisch ook bepaalde situaties die aan deze energie zijn gekoppeld op jouw pad, vanwege de wet van aantrekking, en zo zullen ook mensen met een soortgelijke energie en plannen die overeenstemmen met die poort naar je worden toegetrokken. Als je jezelf ooit afvraagt betreffende een bepaald onderwerp: “Waarom overkomt mij dit altijd?” Dan laat dit stuk een poort als deur in je bewustzijn zien die nog openstaat. Nou is het wel zo dat een poort pas volledig gesloten kan worden als jij als ziel jouw nodige levenslessen betreffende dat onderwerp hebt geleerd, dan pas kun je hem volledig sluiten en verder gaan door een nieuwe deur die al op een kier staat volledig te gaan openen als nieuw begin en volgend avontuur.

Steeds als je op het punt staat om te groeien, zul je zien dat de entiteiten die nog gekoppeld zijn aan die oude poort jou proberen tegen te houden en weerstand bij je gaan oproepen, om je zo te proberen vast te houden op het oude niveau van een doodlopend spoor als stilstand. Vooral wij Lichtwerkers krijgen hier vaker mee te maken als het gaat over Lichtwerk, dat ze ons nog proberen tegen te houden om met onze goede werken het Licht te verspreiden. We ontvangen vaak al ruime tijd van te voren een ingeving vanuit ons hogere zelf als ziel welke nieuwe richting we op mogen gaan, onze beschermengelen en gidsen geven ons Lichtpuntjes als inspiratie met belangrijke informatie over welke volgende stappen we mogen gaan zetten voor verdere groei, wij kiezen vanuit onze vrije wil of wij het Licht volgen en het op Aards niveau gaan neerzetten of uit angst voor het kwaad blijven stilstaan en er niet meer mee verder gaan en het bijltje erbij neergooien.

Daarom is het vaak zo dat als je jezelf goed voelt en vanuit je hart besloten hebt een nieuwe keuze te maken, zoals jezelf inschrijven voor een opleiding, afspreken met vrienden of zelfs over een paar dagen een gezonde maaltijd koken, dat als het moment eraan komt de entiteiten die nog met de oude poort in verbinding staan van oude gewoontes aan je kunnen gaan trekken door weerstand bij je op te roepen en als je dit patroon dan niet herkend zal die angst die je dan overrompelt nog doorslaggevend kunnen zijn om je tegen te houden in je groei en besluit je bijvoorbeeld net voor dat nieuwe moment om het toch maar niet te doen, je afspraak af te zeggen of die heerlijke gezonde maaltijd niet te koken, omdat een stemmetje in je zegt: “Dat kun je toch niet”, “Dadelijk gebeurt er wat ergs”, “Misschien hebben die vrienden geen goede bedoelingen met mij”, et cetera. Om makkelijker door deze transformatie van oud naar nieuw heen te gaan, als je bijvoorbeeld voelt dat je de belangrijkste levenslessen betreffende een onderwerp van de poort die hiermee in verbinding staat hebt geleerd en dat je er genoeg van hebt en zo niet meer wilt leven en zijn, zal het helpen om energetisch die poort te sluiten, dan zal je nog beproefd kunnen worden doordat de Poortwachters van die lagere energieën hiermee niet willen overeenstemmen en wordt er een soortgelijke situatie op je levensweg gebracht, wellicht verpakt in een ander jasje, maar wel met dezelfde energie, om te kijken of jij erin mee gaat en daarmee wordt die poort weer geopend en actief, of dat je dit keer het aan je voorbij laat gaan, je jezelf er niet meer mee verbindt en zo zal die poort uiteindelijk gesloten blijven en het onderwerp niet meer terug verschijnen in je leven en is die deur dicht als afgesloten hoofdstuk en kun je door de nieuwe deur als poort beginnen aan de nieuwe bladzijde in je leven, zoals een nieuw levensboek wat je openslaat en het oude levensboek met wijze levenslessen wordt veilig opgeborgen in jouw boekenkast in de Akasha kronieken met al jouw levenservaringen. Daarom is het belangrijk om jezelf bewust te worden, dat de eerste stap om verder te groeien in bewustzijn door je eigen energieniveau te verhogen is om in plaats van angst voor het kwaad, voortaan met onvoorwaardelijke liefde op alles en iedereen te gaan reageren, dan zie je dat het Universum het beste met je voorheeft en dat alles wat jij nodig hebt vanzelf op het juiste moment op je pad verschijnt, ofwel nog als een te leren levensles of als uitkomend verlangen omdat je de les aangaande het thema inmiddels hebt geleerd.

Alle negatieve gedachtes zou je kunnen zien als angsten, ofwel ‘sluiers’, tussen Hemel & Aarde, die jouw Innerlijk Licht overschaduwen en je daarmee afgescheiden wordt van de Goddelijke Bron. Die negatieve gedachtes zijn gekoppeld aan een deur of meerdere deuren die gesloten mag/mogen worden, door die gedachten om te draaien van negatief naar positief, waarvoor je ‘positieve affirmaties’ kunt maken. Zo zie je eigenlijk ook waar een oude deur gesloten mag worden, omdat je betreffende het thema of aangaande een persoon alsmaar wordt overrompeld door negativiteit, waarbij het ook goed kan zijn dat je gezien het onderwerp nog niet goed je eigen grenzen kan aangeven en bijvoorbeeld meegaat in andermans energie en je jezelf uit je eigen Kracht laat halen door je aan te passen aan diegene waarbij je zoveel negatieve gedachtes krijgt en zelfs zijn of haar gedachtes als entiteiten oppikt, dit zie je namelijk ook vaker bij ons Lichtwerkers gebeuren. Laat jezelf niet meer tegenhouden en/of beheersen door anderen, maar kies bewust voor dat pad wat jou weer verder laat groeien, waarbij je goed je eigen grenzen naar anderen toe mag gaan aangeven om je eigen energie te beschermen en hoog te houden en op mag komen voor je eigen waarheid en geloof door vanaf dat je poorten sluit ook bij je beslissingen te blijven van de gesloten deuren en alles wat hiermee in verbinding staat gaat weren als je anders alsmaar in een soortgelijke situatie verzeilt.

“Als je door de Lichtwereld een symbolische ‘sleutel’ krijgt aangereikt, weet dan dat er een nieuwe periode voor je klaar staat, dat je een oude deur als hoofdstuk in je leven mag sluiten en de nieuwe deur mag openen als poort naar een volgende levensfase. Zo kan het ook gebeuren dat je meerdere sleutels ontvangt, zoals in meditatie of tijdens een inwijding of healing, weet dan dat er meerdere nieuwe deuren voor je klaar staan als wegen die jij mag gaan bewandelen en kunt openen, dat je wederom een transformatie meemaakt waarbij je geschenken als groeimomenten worden aangereikt, vanwege je vrije wil mag je zelf kiezen wat jij met deze sleutels gaat doen, plan daarom dan wat extra vrije tijd of een vakantie in om te achterhalen waar de sleutels voor staan, wat mag je afsluiten en welke deuren mag je openen? Waar je een deur sluit gaat de andere deur open.”

Deze tekst is afkomstig uit de lessen van de ‘Opleiding tot Lichtwerker. 

Poortdagen

Poortdagen zijn energetisch gezien speciale dagen, waarvan er iedere maand meerdere zijn, omdat op die momenten in de tijd de ‘sluier’ tussen Hemel en Aarde dunner is, waarmee de ‘energetische scheiding’ tussen onze Wereld en de rest van het Universum wordt bedoeld. Het zijn kruispunten van tijdgolven die het ontvangen van de Kosmische kennis, als je hiervoor open staat, makkelijker maken. Op deze dagen is de spirituele energie dan ook extra voelbaar en waarneembaar, je kunt hierdoor gemakkelijker met andere Werelden als dimensies in contact komen, waardoor het uitstekende momenten vormen om spiritueel werk te verrichten, zoals het opzetten van een ‘Poortdagen Aartsengelen Beschermkring’ en het ontvangen en doorgeven van healings en/of boodschappen, die meestal overeenkomen met wat er gaande is op collectief niveau en zo ook een wisselwerking geven tussen een individu, zoals een ‘Lichtwerker’ en zijn of haar omgeving en zelfs de planeet, omdat alles met elkaar in verbinding staat als Goddelijk geheel.

Het doel van de Poortdagen is om het bewustzijn van de mens te verhogen, het versnellen van het transformatieproces op Aarde en innerlijke groei te stimuleren. Want hoe meer jouw frequentie, ofwel trilling, van het energetische lichaam verhoogd, des te beter kun je vanuit jouw hart als ziel gaan leven. Het kan zijn dat je op de Poortdagen veel last ondervindt van de doorkomende energie, dit komt doordat jouw lichaam zich betreffende bepaalde thema’s nog op een lager trillingsniveau begeeft dan je ziel, wat dan als het ware wordt losgetrild en aangeraakt om mee aan de slag te gaan als te leren levenslessen en zo kunnen ook oude onverwerkte emoties of onderdrukte lichamelijke klachten weer bovenkomen om verder te helen.

33. De ‘sleutel’ Symbool van Toegang Aartsengel Tzafkiël

Eén van Aartsengel Tzafkiël haar belangrijkste symbolen zijn de sleutels, ofwel een ‘sleutel’, het Symbool van Toegang, die de entree tot het ‘Rijk der Engelen’ symboliseren. Hiervoor hoef je in principe alleen maar in jezelf positieve poorten te openen door de engelen in je leven uit te nodigen wat je voor elkaar krijgt als je je goed gedraagt, zoals open, eerlijk en trouw zijn.

Deze les bestaat uit een leerzame E-map, geleverd in een pdf-bestand, waarin de volgende thema`s aan bod komen:

* Informatie over hoe en waarbij je de sleutel van Aartsengel Tzafkiël kunt toepassen in het leven.
* Als je in gedachte nog teveel in het verleden leeft, kun je Aartsengel Tzafkiël vragen om met de sleutel de deur naar de toekomst te openen. Zo kun je de sleutel ook toepassen als je iets nieuws wilt beginnen in het leven of als je problemen hebt en hiervoor een oplossing zoekt. Met een sleutel opent men nieuwe deuren, nieuwe mogelijkheden en sluit men het oude af, waardoor er positieve veranderingen in je leven kunnen gaan plaatsvinden en een nieuwe tijd voor je aanbreekt.
* Je kunt de sleutel van Aartsengel Tzafkiël toepassen voor bevrijding van afhankelijkheden, zoals een verslaving of het afhankelijk zijn van bepaalde mensen. Met haar hulp kun je ontsnappen aan angst en negatieve emoties die je omlaaghalen en je gevangenhouden, wat je jezelf kunt voorstellen als een soort van zelfgecreëerde kooi.
* Vraag Aartsengel Tzafkiël eens om hulp wanneer je een gesloten hart(chakra) hebt om deze met de sleutel te openen, zodat je beter in staat bent om je hart te volgen bij alles wat je doet en om de liefde te laten spreken in plaats van het gekwetste of trotse ego, dan zul je meer succes krijgen in je leven. Wanneer je de sleutel energetisch toepast op het hartgebied zorgt het er ook voor dat jouw hartverlangens worden aangewakkerd en heeft een goede invloed bij lichamelijke klachten die met het hart te maken hebben, zoals een gevoel van beklemming in het borstgebied of als je moeite hebt om vrijelijk te kunnen ademen.
* De sleutel van Aartsengel Tzafkiël vormt een goed instrument om gesloten chakra`s, welke gezien kan worden als een poort, te openen, zodat er beweging wordt gebracht in blokkades in het bewustzijn en de energieën hier weer vrijelijk gaan doorstromen, waarbij onderdrukte emoties bovenkomen en de levenslessen die hiermee in verbinding staan worden geactiveerd.
* Je ontvangt uitleg over hoe je Aartsengel Tzafkiël haar Symbool van Toegang kunt gewaarworden.
* De symboliek over de sleutel, wat tevens nieuwe inzichten geeft over de betekenis van deze kaart wanneer je deze voor jezelf of iemand anders hebt getrokken.
* Je leert diverse healingtechnieken die je kunt gebruiken voor jezelf of anderen.
* Er wordt een healing omschreven met de sleutel van Aartsengel Tzafkiël om chakra`s te openen of sluiten.

In deze les ontvang je tevens een inwijding in de energie van de ‘sleutel’, als Symbool van Toegang, waarmee Aartsengel Tzafkiël werkt op het gebied van heelwording. De inwijding stelt jou in staat om vanaf dat moment op de juiste wijze met dit energetisch genezingssysteem te werken, omdat je zelf de betreffende energiefrequentie hebt ervaren, waardoor het wordt geactiveerd.

Na de inwijding ontvang je een digitaal certificaat, dat je bent ingewijd en vanaf heden op een professionele manier met Aartsengel Tzafkiël haar Symbool van Toegang, de ‘sleutel’, kunt samenwerken. Daarnaast krijg je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf thuis op de juiste manier kunt voorbereiden om deze te ontvangen.

Geef bij de aanvraag tevens de dag en het tijdstip door van wanneer je de inwijding wenst te ondergaan met de bijbehorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, je woonplaats en geboortedatum, zodat Aartsengel Tzafkiël precies weet om wie het gaat. Deze inwijding zal worden gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing.

Een hele fijne Pasen toegewenst 🐇 💝 🐣 💝 🐰

In Licht & Liefde, Maaike 😘

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie