NieuwsTips

Pasen is het feest van leven uit de dood: Nieuw leven!

Daarom wordt het feest ook in de lente gevierd, het seizoen waarin nieuw leven ontspringt.

De engelen hebben doorgegeven dat ‘Pasen’ een ideaal moment als ‘Poortdag van een nieuw begin’ is om al het ‘oude’ wat niet meer bij je past en je niet langer dient los te gaan laten, waardoor er ruimte zal komen in je systeem voor nieuwe mogelijkheden en kansen die werkelijk voor jou zijn voorbestemd.

Nu voor de prijs van € 88,00 voor € 44,00 als Ontwakings-Engelengetal van een nieuw begin!

Pasen Engelen Boodschappen & Groepshealings + Inwijding

Maaike zal op ‘Goede Vrijdag’ 29 maart om 19:00 uur een inwijding in de energie van ‘Pasen 2024’ geven, gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing, zodat je het ‘oude’ kunt afsluiten en met het feest van Pasen een fris nieuw begin in je leven kunt gaan maken. Inclusief een Live online les waarbij we onze ervaringen gaan delen en in contact gaan met de Lichtwereld om boodschappen te ontvangen over de Pasen-energie 2024 en een certificaat dat je bent ingewijd in deze energie en wanneer gewenst ook andere mensen verder mag helpen om te werken aan blokkades betreffende het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen.

In de ochtend op de Paasdagen, zondag 31 maart & maandag 1 april ontvang je ‘Engelen Boodschappen’ betreffende Pasen en op het gebied van een nieuw begin, in combinatie met de getrokken ‘Aartsengelen Kaarten’ waarbij je dan in de avond om 19:00 uur (welke tevens nog op een later moment opgehaald kan worden voor een bewuste ervaring wanneer je om dat tijdstip niet kunt, wat niet per se noodzakelijk is, want de engelen energie zal altijd datgene doen wat nodig is voor jou op dat moment) een extra healing als behandeling zult ontvangen om je klaar te stomen voor de lente, omdat de blokkades die losgekomen zijn tijdens de inwijding dan verder afgevoerd kunnen worden.

Deze workshop via WhatsApp is geschikt voor iedereen die in contact met de engelen is geïnteresseerd, ook al is dit je eerste keer of ben je inmiddels vergevorderd in het vertalen van hun subtiele aanwijzingen. Je zult zeker genieten van deze bijzondere ervaring waarbij je van harte welkom bent.

Het is aan te raden om dagelijks ook pen, papier en kleurtjes/stiften en een klein boekje/schriftje bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken of doorgekregen informatie kunt opschrijven en uitbeelden.

We gaan er samen een bijzondere, gezellige en helende Paasdagen van maken die in het teken van de engelen en ‘Licht & Liefde’ zal staan.

Op vrijdag 5 april om 20:00 uur kun je Online deelnemen via het programma ‘Zoom’ om jouw ervaring met de Paasdagen-behandelingen tijdens de Live online les te delen en tevens om vragen te stellen en gaan we in contact met de Lichtwereld om boodschappen over de ‘Pasen 2024 energie’ te mogen ontvangen, zodat je de doorgekregen informatie ook kunt inzetten om jezelf en anderen verder te helpen op het gebied van heelwording.

Klik hier om in te loggen op Zoom. Meeting ID: 322 616 377 / Toegangscode: 997475

“Daarnaast krijg je een document met informatie over een behandeling (inwijding/healing) op afstand, zodat je jezelf thuis op de juiste manier kunt voorbereiden om deze te ontvangen.”

Poortdagen

Poortdagen zijn energetisch gezien speciale dagen, waarvan er iedere maand meerdere zijn, omdat op die momenten in de tijd de ‘sluier’ tussen Hemel en Aarde dunner is, waarmee de ‘energetische scheiding’ tussen onze Wereld en de rest van het Universum wordt bedoeld. Het zijn kruispunten van tijdgolven die het ontvangen van de Kosmische kennis, als je hiervoor open staat, makkelijker maken. Op deze dagen is de spirituele energie dan ook extra voelbaar en waarneembaar, je kunt hierdoor gemakkelijker met andere Werelden als dimensies in contact komen, waardoor het uitstekende momenten vormen om spiritueel werk te verrichten, zoals het opzetten van een ‘Poortdagen Aartsengelen Beschermkring’ en het ontvangen en doorgeven van healings en/of boodschappen, die meestal overeenkomen met wat er gaande is op collectief niveau en zo ook een wisselwerking geven tussen een individu, zoals een ‘Lichtwerker’ en zijn of haar omgeving en zelfs de planeet, omdat alles met elkaar in verbinding staat als Goddelijk geheel.

Het doel van de Poortdagen is om het bewustzijn van de mens te verhogen, het versnellen van het transformatieproces op Aarde en innerlijke groei te stimuleren. Want hoe meer jouw frequentie, ofwel trilling, van het energetische lichaam verhoogd, des te beter kun je vanuit jouw hart als ziel gaan leven. Het kan zijn dat je op de Poortdagen veel last ondervindt van de doorkomende energie, dit komt doordat jouw lichaam zich betreffende bepaalde thema’s nog op een lager trillingsniveau begeeft dan je ziel, wat dan als het ware wordt losgetrild en aangeraakt om mee aan de slag te gaan als te leren levenslessen en zo kunnen ook oude onverwerkte emoties of onderdrukte lichamelijke klachten weer bovenkomen om verder te helen.

Maaike Kerstens
Bij interesse kun je jezelf aanmelden voor de ‘Pasen Special 2024’, waarbij je tevens een certificaat ontvangt dat je bent ingewijd in de energie van Pasen 2024. Zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op het certificaat ziet staan. Geef ook een geldig mobiele telefoonnummer op, je wordt toegevoegd aan een gezamenlijke WhatsApp groep.

Een hele fijne Pasen toegewenst 🐇 💝 🐣 💝 🐰

In Licht & Liefde, Maaike 😘

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie