Elfen Garden Tasje

 55.00 incl. btw

Deze handgedecoreerde tasjes van ontwerpster Samia zijn toegewijd op engelen, elfjes en unicorn. Ze maakt bijzondere tasjes met ieder een eigen design in verschillende kleuren.

Elfje Nacht Tasje

 55.00 incl. btw

Deze passie is meer gaan groeien door het in contact komen met Maaike Kerstens, haar positiviteit en creativiteit hebben Samia geïnspireerd in het maken van deze prachtige creaties waardoor dit project mede te danken is aan Maaike Kerstens.

Engelenvleugels Clutch

 29.95 incl. btw

“Wees de eerste die een tasje in het bezit heeft van Maaike Kerstens haar nieuwe label.”

Van elk exemplaar is er maar één verkrijgbaar, zodat je kunt genieten van jouw unieke tasje die Maaike met de inspiratie die ze erover heeft mogen doorkrijgen handgedecoreerd heeft ontworpen.

Artist: Maaike Kerstens

Mandala Tas met patroon van Aartsengel Metatron

 19.95 incl. btw

Deze prachtige ‘Mandala Tas met patroon van Aartsengel Metatron’, als ‘heilige geometrische vormen’, Symbool van Chakra’s Schoonmaken, is in Aartsengel Metatrons kleuren en een patroon doorgegeven voor deze tijd om je te ondersteunen op het gebied van Heelwording.

Unicorn Tasje

 55.00 incl. btw

De tasjes stralen veel positiviteit en liefde uit die Samia in elk ontwerp steekt, ze geven een magische, feestelijke uitstraling aan iedere outfit.