ModeNieuwsTips

“Puzzel en kleur mee met je Regenboog vriendjes”

De regenboog staat centraal in dit kleurrijke doeboek. De 7 hoofdkleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet zie je terug in vele prachtige plaatjes. Je vindt in dit speelboek leuke spelletjes, puzzels en zult leren brood en koekjes te bakken met de regenboogkleuren. Je kunt hierin fijn gaan tekenen, mooi gaan kleuren en goed leren rekenen. Er staan uitdagende oefeningen in maar ook leuke dingen om uit te knippen, mee te spelen en te gebruiken zoals een handige ‘niet storen’ kaart voor aan je deurknop of uitnodigingen om te versturen voor een feestje. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erin om vele uren speelplezier aan te beleven.

Bekijk hier het inkijk exemplaar

Het boekje bestaat uit leuke en uitdagende creatieve bezigheden, spelletjes en breinbrekers op verschillende niveaus, zodat het kind in zijn of haar ontwikkeling telkens een andere activiteit kan doen, alleen of samen met vrienden of gezinsleden om een liefdevolle verbinding mee op te bouwen door samen iets leuks te ondernemen. Daarom is het Regenboog Kinderen Doeboek ook geschikt voor nieuwetijdskinderen van iedere leeftijd, waaronder de hooggevoelige kinderen, zoals ook met ADHD, ADD, en Autisme.

Formaat: A4 | Uitvoering: Paperback / Full Colour

Pagina’s: 52 | ISBN: 9789492755025

Als je via de website bestelt ontvang je een gesigneerd exemplaar:

Regenboog Kinderen Doeboek – Maaike Kerstens


Over de auteur
Maaike Kerstens is energetisch genezeres. Zij werkt met positieve energieën, die zij kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële Wereld. Door haar studie (medische basiskennis, holistische kleurenpunctuur, kleurentherapie, chakratherapie, edelsteentherapie, reiki, Engelenmedium en medium) is zij geïnspireerd geraakt door de verbanden tussen lichaam, ziel en geest. Haar ervaringen en de Engelen hebben Maaike tot diepere inzichten gebracht op het gebied van genezing. Ook geeft Maaike zelf opleidingen over Engelen en het mediumschap, cursussen en workshops over verschillende positieve energieën en geeft ze meditaties, readings en healings.

Warme knuffel, 🐻💝Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie