Nieuws

Hieronder in het kort de thema’s en activiteiten per les, omdat Maaike de lessen nog verder aan het uitschrijven is, zal er in de loop van de tijd steeds meer informatie gaan worden aangevuld: 

1e les:
* Tijdens deze eerste les van de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ ontvang je veel informatie waarbij het goed is om alles aandachtig te lezen, te leren en ermee te oefenen, zodat je de basis als verworven kennis in de praktijk kunt gaan brengen. Een goede basis zorgt voor een goed fundament waarop je verder kunt bouwen.

* De eerste les starten we met een kennismaking, waarbij we het gaan hebben over wie we zijn en wat we tijdens ons leven al hebben ervaren betreffende onze hooggevoeligheid, want de ervaring leert dat het niet voor niets is welke personen samenkomen in een studiegroep, ook dit wordt door de Lichtwereld geleid, omdat we veel van elkaar kunnen leren door onze ervaringen met elkaar te delen. Dat is tevens een kwaliteit van een Lichtwerker, die houdt geen informatie voor zichzelf, maar draagt deze uit door met anderen te delen, waarmee je het goede voorbeeld geeft en anderen wegwijs maakt.

“Het overdragen van jouw kennis en informatie over deze tijd van verandering is als Lichtwerker belangrijk om te doen, omdat je de mensen zo een oriëntatie geeft, waarbij je het beste kunt spreken over je eigen ervaringen, die diegenen die op je pad komen zullen herkennen omdat niets in het leven toevallig is en de personen die je ontmoet moest tegenkomen om verder te helpen.”

* Lichtwerker Basis Kennis: Je gaat leren hoe je geestelijk de overledenen, gidsen, je beschermengelen en de aartsengelen kan onderscheiden van elkaar en komt erachter wat engelen voor jou kunnen doen om je leven aangenaam te maken. Iedereen heeft naast z’n zintuigen ook heldere kanalen waarmee boodschappen worden opgepikt waarover je tijdens deze les kennis opdoet en kan uittesten welk kanaal bij jou het beste is ontwikkeld om informatie van gene zijde door te krijgen via helder zien, helder horen, helder voelen en/of helder weten.

* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen, je gaat contact maken met je intuïtie en een aura oefening doen om sneller informatie door te krijgen vanuit de Lichtwereld, deze oefeningen stellen jou in staat om op een verantwoorde manier met verschillende energieën te gaan werken als ‘Energetisch Therapeut’ en vormen de basis voor als je een reading voor jezelf of iemand anders doet.

* In les 1 doe je kennis op over het leerproces van de mens, wat een Lichtwerker is, wat Lichtwerk is, wat wij als Lichtwerkers kunnen bijdragen in deze tijd van transformatie op Aarde en wat onze taak is als Lichtwerker in het transformatieproces van de Aarde, waarbij je gaat leren om een channeling met de Lichtwereld te doen om zelf ook antwoord op deze vragen te verkrijgen. Tevens ontvang je een boodschap van het Licht, ook zul je meer te weten komen over de volgende stap in jouw leven door middel van automatisch schrift wat je ook gaat leren doen.

* Je leert over Engelen Healing en Engelen Inwijding (op afstand), verschillende subtiele waarnemingen van de Lichtwereld en hoe een inwijding of healing werkt en wat het met je doet, waarbij je informatie ontvangt over hoe je jezelf het beste erop kunt voorbereiden om deze te ontvangen, wat je na een behandeling het beste kunt doen voor het beste resultaat en om de hoeveel tijd het nodig is een volgende sessie te ontvangen. Ook leer je over energetische blokkades, hoe blokkades kunnen ontstaan en de uitwerkingen ervan.

* Maaike zal tijdens de eerste les kijken naar hoe groot jouw energetische ‘Engelenvleugels’ op dit moment zijn, je zult zien dat ze aan het einde van de opleiding nog groter zijn geworden en dat je ze zelfs vaker bewust zou kunnen gewaarworden als teken dat je bent begroeid als ‘Engel op Aarde’. Tevens ontvang je een inwijding die ervoor zal zorgen dat jouw Engelenvleugels geactiveerd worden, waardoor je onder andere een nog groter bereik krijgt op Aarde om het Licht te verspreiden, beter informatie vanuit de Lichtwereld kunt ontvangen en intensere behandelingen op afstand kunt geven.

– Tijdens de ‘Opleiding tot Lichtwerker’ zul je onder andere gaan leren om in verbinding te komen met wie jij vanbinnen werkelijk bent, ofwel met jouw hart. We zullen dieper in gaan op dit onderwerp, je leert om de stem van jouw hogere zelf als ziel te verstaan en zult door middel van een oefening zelfs de vibraties van jouw hart gaan gewaarworden, zodat je de universele taal leert begrijpen en je jouw hart kunt volgen en gebruiken als kompas, waardoor je steeds sneller uit oude patronen stapt, in een opwaartse spiraal van geluk terecht komt en stap voor stap jouw hartenwensen uit zullen gaan komen ter realisatie van jouw ‘Hemel op Aarde’.

Lees ook het artikel: Leer jouw hart volgen en gebruiken als kompas en richtingaanwijzer

– 12 Tips die je in 1 minuut kunt doen voor jezelf om een betere gezondheid te verkrijgen en het contant met je hogere zelf als ziel te stimuleren. Tijdens iedere les ontvang je een nieuwe tip, wat je in 1 minuut voor jezelf kunt doen om je eigenliefde te bevorderen en steeds beter in je eigen kracht te komen.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding tot Lichtwerker

 20.00 999.00 incl. btw

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?
Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

22. De ‘vleugels’ Symbool van Keuzes Maken Aartsengel Azraël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00. incl. btw

Aartsengel Azraël zijn ‘vleugels’ vormen het Symbool van Keuzes Maken, welke hij inzet als instrument bij diegenen die moeite hebben om de goede richting in het leven te bepalen, omdat zij verward zijn geraakt over wat hun levensdoel op Aarde precies inhoudt.

Meer mode