ModetrendsNieuwsTips

In deze tijd van transformatie op Aarde is het extra goed om aandacht te besteden aan het versterken van ons immuunsysteem, zodat we een betere afweer verkrijgen tegen virale besmettingen en kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken om ons fysieke lichaam te ontgiften. Het dagelijks dragen van een Turkoois hanger ter hoogte van de borst biedt ondersteuning in deze periode, ook als je bijvoorbeeld wat overprikkeld bent geraakt door angstaanjagende berichten en negatief nieuws zal het je zenuwstelsel weer doen kalmeren. Turkoois biedt tevens steun als je op dit moment thuis zit en het gevoel hebt dat de muren op je af komen,  je last hebt van depressieve gevoelens of prikkelbaar bent geworden doordat je steeds met je partner en/of kinderen thuis bent. Verder helpt Turkoois je helen door weer in contact te komen met wie je diep vanbinnen eigenlijk echt bent, zo zal het jouw mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht brengen en vormt Turkoois een brug tussen ‘Hemel en Aarde’ waardoor het emoties in balans brengt en je weer innerlijke rust geeft.

Werking

Turkoois weerspiegelt de kracht van de natuur en is sterk verbonden met de schoonheid van alles wat leeft op Aarde. Het is een zeer efficiënte genezer, biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze zuiverende en beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.

Het helpt tegen klierstoornissen, ontstekingen en stoornissen in de bloedsomloop. Turkoois versterkt het afweermechanisme bij virale besmettingen, zoals griep, ziekte van Pfeiffer en verwondingen waarbij ontstekingen optreden. Het is ook goed geschikt bij het weren van krampen en spierspanningen. Het ontlast het zenuwstelsel, bevordert de leverfunctie in het algemeen en stimuleert de goede werking van de nieren.

Emotioneel stabiliseert Turkoois stemmingswisselingen, brengt rust bij prikkelbaarheid, stimuleert het romantische liefde en helpt het tegen kwetsbaarheid. Het is een uitstekende steen bij uitputting, depressie of paniekaanvallen. Het beschermt onder andere tegen negatieve invloeden van buiten zoals vervuilende stoffen in de atmosfeer, herstelt weefsels, helpt tegen gewrichtsontstekingen, ondersteunt de opname van voedingsstoffen en geneest de ogen (staar). Turkoois neutraliseert overmatige verzuring en is heilzaam in geval van jicht en reumatiek.

Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele Werelden. Op het ‘derde oog’ geplaatst versterkt het de intuïtie en meditatie. Op het keelchakra heft het oude geloften en verboden op en laat het de ziel zichzelf meer dan ooit uiten. In het traditionele denken verenigt Turkoois de Aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Als promotor van zelfverwezenlijking helpt het bij creatieve oplossingen van problemen en kalmeert het de zenuwen als men in het openbaar moet spreken.

Reinigen, opladen & verzorgen

– De Turkoois wordt een keer per maand ontladen door hem enkele uren in een kom met Hematiet te leggen. Laad de steen `s nachts op door in een kom samen met Bergkristal te leggen.
– Leg Turkoois nooit in de zon, om verkleuring tegen te gaan.

Sterrenbeeld

Vissen en Waterman.

Chakra

Turkoois heeft de beste verbinding met het keelchakra (5e), maar werkt ook in op het voorhoofdchakra (6e).

Turkoois versterkt het contact met Aartsengel Sandalphon.

De engelen zijn met de hand geslepen, waardoor elke hanger uniek is en er net weer anders uitziet qua vorm. Het Engeltje is gemiddeld 2 cm hoog en 1,5 cm breed.

Turkoois Engel hanger

 8.50 12.50 incl. btw

Turkoois weerspiegelt de kracht van de natuur en is sterk verbonden met de schoonheid van alles wat leeft op Aarde. Het is een zeer efficiënte genezer, biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam.
Turkoois versterkt het contact met Aartsengel Sandalphon.

Niet op voorraad

Turkoois

 28.95 33.95 incl. btw

Turkoois weerspiegelt de kracht van de natuur en is sterk verbonden met de schoonheid van alles wat leeft op Aarde. Het is een zeer efficiënte genezer, biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze zuiverende en beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.

“Aarden” met Aartsengel Sandalphon

 30.00 60.00 incl. btw

Aartsengel Sandalphon staat van alle aartsengelen het dichtste bij de Aarde, één van zijn belangrijkste taken is dan ook het helpen aarden van mensen, waarvan de energie niet meer gelijkmatig is verdeeld over het lichaam.

Meer gezondheid