Maaike is op de langste dag van dit jaar, op 21 juni 2021, vertrokken samen met haar kat Ukkie naar Portugal

Lieve allemaal,

Graag wil ik jullie laten weten dat ik mijn hart heb gevolgd en naar Portugal ben verhuisd samen met mijn kat Ukkie en mijn ouders. In Portugal voel ik mij thuis, hier ervaar ik meer rust en ik ben blij dat ik deze grote stap heb gezet. Want doordat ik hier beter in mijn vel zit, sta ik meer in verbinding met mezelf en mijn omgeving en merk ik dat ik nog meer doorkrijg vanuit de Lichtwereld. Daardoor kan ik weer fijn verder gaan schrijven aan nieuwe lessen en boeken met de doorgekregen informatie en ik verheug me er al op om de boodschappen met jullie te delen en de informatie over te brengen naar de Wereld om zo het Licht te verspreiden en te bouwen aan de nieuwe tijd die komen gaat als ‘Hemel op Aarde’.

Ik zal op afstand blijven werken, door het geven van online lessen, Engelen Consulten, Healings, Transformaties en Regressietherapie, enzovoort, via het programma Zoom.

Je kunt evengoed leuke spirituele artikelen via de website blijven bestellen, die worden op het moment 2 keer per week vanuit Portugal opgestuurd naar Nederland en België of naar het land waar je woont.

In de toekomst, zodra het weer mogelijk is vanwege het Corona virus, zullen er ook spirituele reizen in Portugal worden georganiseerd.

Ik ben blij met mijn nieuwe leven hier, door deze stap te zetten merk ik dat ik mijn enthousiaste energie weer terug heb. Ik blaak van de positieve energie en kijk ernaar uit om deze met jullie te mogen delen en je te inspireren om ook je hart te gaan volgen waarbij ik je kan begeleiden.

Tot horens, schrijfs of ziens!
Maaike

8 reacties

 1. WOW LIEVE MAAIKE,

  Dat ziet er geweldig uit en zeker om spiritueel werk te verrichten. Je gaat het zeker naar je zin hebben… De engelen zijn je gunstig gezind.

  Bemvindo e muito sorte uma maravilha no Portugal.

  Saludos, Simba

 2. Lieve Roelie,

  Dank je wel voor jouw leuke reactie, in het begin maakte ik me wel een beetje zorgen over Ukkie, wonderbaarlijk hoe goed ze het heeft gedaan om zo’n lange reis naar Portugal te maken. Binnenkort gaan we een weekendje weg hier in Portugal voor mijn vaders verjaardag, dan mag Ukkie weer mee met ons naar een B&B en ben benieuwd naar dit volgende avontuur 🙂

  En wat bijzonder dat jullie al vaker verhuist zijn met zoveel dieren en jullie Smokey ook uit het reismandje gebroken was, maar gewoon eruit wou en heerlijk tussen de andere dieren, zoals de vissen en vogels ging zitten, zo mooi!

  Nu ik in Portugal ben voel ik me veel beter in mijn vel en blaak van de positieve energie en inspiratie 🙏

  Vele lieve groetjes voor jullie,
  Maaike

 3. Lieve Maaike

  Geweldig, wat een goed idee, en Ukkie vind het leuk, die voelt zich onder de pannen, hij lijkt een beetje op onze Siegfried, ja, katten kunnen leuke reisgezellen zijn hoor.

  Wij zijn heel vaak verhuisd, en hadden vroeger heel veel dieren, 5 katten, altijd een hond, een papegaai, parkieten en vissen, nu hebben we alleen een hond.

  Één van onze katten Smokey, was heel bijzonder, op een verhuizing was hij uit zijn reisbakje gebroken, tja, met vogels en vissen in de auto?
  Maar hij wou er niet meer in, en ging prinsheerlijk tussen de andere dieren zitten, en heeft de vissen en de vogels niet aangeraakt!

  Gefeliciteerd, jij hebt goed je hart gevolgd, vrijheid, selfsufficiëncy, hee Ukkie, lekker grasduinen daar in die wildernis, mooie omgeving,van Harte jullie, Liefs Roelie.

 4. Zo fijn om jouw reis naar Portugal te hebben meebeleeft door dit filmpje…samen met Ukkie…lijkt mij een prachtige plaats om samen met je ouders een nieuw liefdevol leven te starten…wens je oprecht veel licht en liefde in alles wat je in de toekomst onderneemt…dankbaar om dit te delen met mij…als het Universum het wil zullen we elkaar op het juiste moment terug eens ontmoeten…dikke zielsknuffel lieve Maaike…heb het gevoel dat de Engelen mij het teken geven dat onze wegen op zielsniveau verbonden blijven…🙏🦋🙌💛🔥🌞🦁🍀

 5. Dank je wel lieve Renaat voor jouw positieve reactie 🙂

  Dat zou heel leuk zijn om elkaar in de toekomst hier in Portugal te mogen wederzien, ik houd je op de hoogte.

  Veel Liefs & Licht,
  Maaike

 6. Zo fijn lieve Maaike om dit te horen…zodra ik weet dat je reizen gaat organiseren kom ik je eens bezoeken…veel licht en liefde lieve ziel…🙌🔥❤

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie