Nieuws

Sharmila: “Hoi lieve Allemaal, graag stel ik mezelf even kort voor. Mijn naam is Sharmila de Graaff Guilloud; ik ben 53 jaar, getrouwd met mijn lieve man Anton, wonende te Den Haag (NL). Samen hebben we 1 zoon (Jamie, 14jaar) en ook heb ik een bonuszoon (Kenji, 33 jaar).

Ik heb 32 jaar gewerkt in het bedrijfsleven en heb hier veel ervaring opgedaan in o.a. financiële administratie, personeelszaken en het organiseren van evenementen.

In 2018 las ik een boek, dat achteraf de start bleek van een nieuwe periode en passie in mijn leven. Ik raakte volledig in de ban van bewustwording en spiritualiteit. In 2021 heb ik mijn baan opgezegd om me volledig te richten op deze ontdekkingsreis naar mijn authentieke zelf en het contact met de Bovenwereld.

In 2020 attendeerde iemand mij op Maaike’s aanbod en inmiddels heb ik al een mooie persoonlijke groei mogen maken door het volgen van verschillende cursussen bij haar. Deze cursussen hebben mij geholpen om meer te leven vanuit mijn hogere zelf en het ontdekken van mijn talenten. Hiermee hoop ik anderen op een positieve manier te kunnen bijstaan.

Ik ben dankbaar dat ik nu een fijne samenwerking aan mag gaan met Maaike. Ik wens een ieder veel Licht & Liefde.”

Maaike: “Lieve Allemaal, na 10 jaar officieel bezig te zijn met mijn onderneming is het dagelijkse contact met iedereen sterk gegroeid. Met periodes zal ikzelf ooit een stapje terug gaan nemen, omdat de Lichtwereld mij weer een tal van mooie boodschappen en activiteiten heeft doorgegeven om te gaan mogen neerzetten op Aards vlak wat de nodige tijd nodig heeft om ook daadwerkelijk te kunnen gaan realiseren. Sharmila zal mij in diverse activiteiten gaan ondersteunen en zal op bepaalde momenten ook werkzaam zijn in het beantwoorden van berichten, zoals per mail, via WhatsApp en Sociale Media. Ik ben blij en dankbaar dat de engelen ons met elkaar in verbinding hebben gebracht en om deze volgende stap te mogen gaan zetten.”

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie