Nieuws

Vrolijk Pasen!

Dit jaar vieren we Pasen anders en zijn we genoodzaakt om dichtbij huis te blijven met goede en voor sommigen minder leuke gevolgen. Je kunt dichter bij elkaar komen door te leren de ander in zijn of haar waarde te laten of juist sterker geïrriteerd raken als je met iemand langer samen bent in een ruimte en niet weg kunt. Het maakt mensen creatief en dankbaar voor de kleine dingen, maar het kan je ook stress geven omdat er zoveel onzekerheid is. Het is een beproeving waarvoor je slaagt door erop te vertrouwen dat we onderweg zijn naar een nieuwe Wereld wat je bereikt door anderen te helpen in tijden van nood en voor mensen te zorgen en blij te maken, zoals met het sturen van een kaartje. Deze angstige periode is nodig zodat jij kunt laten zien dat je ruggengraat hebt gekweekt en niet bij de pakken gaat neerzitten. Moeilijke tijden zijn noodzakelijk om te bewijzen dat je anderen even belangrijk vindt als jezelf, zodat je niet hamstert maar deelt. Zonder noodtoestand hadden we niet kunnen aantonen dat je onvoorwaardelijk liefdevol bent voor anderen.

De engelen hebben doorgegeven dat het corona-virus nodig is om de mensen uit oude en vastzittende patronen te halen, zodat ze innerlijk weer tot rust kunnen komen na jaren te hebben gehold. Het biedt velen de mogelijkheid om naar binnen te kunnen keren wat nodig is om uiteindelijk positieve veranderingen aan te gaan brengen en je hart te gaan leren volgen. Want doordat de mensheid alsmaar ‘door is gegaan’ vanuit de mannelijke energie van presteren hebben velen hun vrouwelijke energie en daarmee het contact met de Bron, ofwel de Lichtwereld, onderdrukt waardoor velen alleen nog in contact staan met hun eigen denken als ego en niet meer met hun hart als ziel en hun positieve gevoelens. De huidige beperkingen geven ons de nodige tijd en rust om al die jarenlange opgestapelde ervaringen te kunnen gaan verwerken, jouw lessen eruit te leren en alles een plekje te geven waarbij een Engelen Inwijding/Healing ondersteunend werkt. Dit bewustwordings- en verwerkingsproces kan alleen maar plaatsvinden als je niet meer mee hoeft te gaan in de jachtige maatschappij en ook alle gewoontes die ontstaan zijn vanuit normen en waarden naar familie en vrienden toe los kunt laten.

Dat de Wereld nu even stilstaat kun je zien als een soort collectieve burn-out, die nodig is voor Moeder Aarde en de mensheid om te zuiveren. Het voordeel is dat de lucht weer zuiverder wordt en er zijn ook plaatsen bekend gemaakt waar de rivieren weer schoner zijn,. Dit alles is nodig om de sluier die de mens door zijn of haar onbewuste levensstijl rondom zichzelf en de Aarde had gecreeërd langzamerhand op te gaan lossen, waarmee we gezamenlijk in een hogere dimensie en trilling gaan leven. Ikzelf kan de positieve effecten zelfs al rondom mij heen in de tuin en natuur zien, vele natuurwezens zijn momenteel aan het werk om Moeder Aarde te helpen helen. Ze zijn zichtbaar als kleine Lichtpuntjes in en rondom planten en bloemen, zoals wanneer de Zon erop schijnt, de knopjes van bloemen en de jonge blaadjes stralen nu zoveel Licht uit.

Ik heb gemerkt dat er de laatste tijd vele emotionele stukken los zijn gekomen om opnieuw te verwerken, soms voel ik allerhande emoties door me heen stromen, deze wisselen zich af. Ook kun je ervaren dat je als hooggevoelig persoon een beetje overprikkeld  raakt door de moeizame relaties met bepaalde mensen en al het nieuws. Neem dan jouw nodige rust door even niet uit verplichting op e-mails, berichten en appjes te reageren en zet de Tv liever uit. Je dient een manier te vinden om te ontprikkelen, zodat je in je eigen energie terechtkomt. Dit kun je doen door bijvoorbeeld te gaan wandelen in de natuur, een leuk boek te lezen, trampoline te springen, te dansen, zingen en creatief bezig te zijn zoals tekenen of schilderen. De nieuwe regel dat we afstand van elkaar dienen te houden heeft een positieve eigenschap dat we nu weer in onze eigen kracht en energie kunnen komen, dat ons energieveld (aura) ook op dit punt gezuiverd wordt. We kunnen weer gaan voelen wat van onszelf is qua energie en wat van anderen is, zoals emoties en gedachtes, die je als hooggevoelig persoon snel oppikt van anderen, vooral als er steeds veel mensen dichtbij je in de buurt zijn.

Zorg goed voor jezelf door datgene te doen waarvan jouw batterij weer oplaadt en jij jezelf het allerfijnst bij voelt. Zo zou je in deze tijd vooral kunnen merken als een bepaalde situatie of relaties niet meer aansluiten bij jouw niveau, omdat jij bijvoorbeeld in de aanwezigheid van een persoon jezelf continue gespannen voelt. Dit is dan een teken dat jullie beide in een andere dimensie leven die niet samenvloeit. Iedereen heeft namelijk een vrije wil om te kiezen voor de oude Wereld van ego/angst/negatieve energie/donker of nieuwe Wereld van ziel/vertrouwen/positieve energie/Licht en we kunnen mensen, die niet mee willen om op collectief niveau vanuit ons hart te gaan leven, niet dwingen mee te groeien. Het is de eigen verantwoordelijkheid van degenen die kiezen om te blijven stilstaan. Als hooggevoelig persoon zul je vaker relaties hebben aangetrokken of waar je nu nog in zit memensen die vanuit hun ego leven en niet mee willen om een verbinding vanuit het hart te leggen. Als je zelf nog in zo’n relatie zit, accepteer die persoon dan dat het is zoals het is en ga deze persoon niet meer proberen te veranderen, want aan een dood paard kun je niet trekken en anders verlies jij je mooie pure energie. Daarvoor in de plaats richt je voortaan jouw energie volledig op jezelf door te gaan doen wat jou wel voedt op een positieve manier. Daarvan zul je blij en entousiast worden en hiermee veel positieve energie uitstralen en die relaties en sitaties gaan aantrekken die passen bij wie jij diep vanbinnen werkelijk bent en waarbij jij jezelf gelukkig voelt omdat er een hartsverbinding is tussen jou en de betreffende personen.

Alles wat nu gaande is heeft te maken met een uitzuiveringsproces,. Weet dat het allemaal weer goed komt want momenteel is er een grote transformatie gaande op collectief niveau. 2020 is een bijzonder jaar waarin we gezamelijk stappen mogen gaan zetten om de Hemel op Aarde te creeën.

Pasen is een feest van de opstanding wat ook voor jou geldt door te geloven in het goede omdat jij goed bent voor anderen zodat je zelfvertrouwen groeit op basis van je innerlijke waarden en je steeds kalmer en stabieler wordt. Wees geestelijk sterk door minder afhankelijk van personen te zijn die je minder of niet meer ziet. Probeer het beste ervan te maken en let vooral op de hoge getallen van zieken die weer beter worden. Maak je zo min mogelijk zorgen wat een positieve uitwerking heeft op je afweersysteem want angsten verzwakken je. Blijf thuis zolang het nodig is en maak van de nood een deugd.

Tot horens, schrijfs of ziens!
Maaike

PS: Vind je het ook leuk om iedere maand op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws en boodschappen van de engelen en aartsengelen voor in deze maand te ontvangen? Dan kun je jezelf aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Engelen Healing

 30.00 60.00 incl. btw

Tijdens een healing kan er gewerkt worden aan alle thema`s die negatief op jou overkomen, zoals bepaalde problemen, lichamelijke klachten of geestelijk jezelf niet goed voelen wat een alarmsignaal is dat er verandering gebracht dient te worden in je leven waarbij de healing je zal helpen om datgene wat je blokkeert los te maken.

Meer mode