Nieuws

Transformatieproces op Aarde

Als eerste, het is bijna weer 4 september, de dag dat ik terug kom naar Nederland, de tijd die ik heb mogen doorbrengen in Portugal heeft mij op veel punten getransformeerd, waarvoor ik de engelen dankbaar ben. Ik kijk er al naar uit om mijn opgedane kennis en nieuwe ervaringen met anderen te mogen gaan delen, zodat ik mensen kan gaan begeleiden om te leren hun hart te volgen en daarmee hun hartenwensen op Aarde te realiseren.

Het zal je misschien al opgevallen zijn, momenteel ben ik bezig om de website te vernieuwen, er is bijvoorbeeld een nieuwe pagina die ‘Nieuws’ heet, waar steeds positieve nieuwsberichten in zullen komen te staan en You Tube filmpjes die ik ga opnemen, zoals de engelen mij afgelopen 8 augustus een Healing Meditatie met Aartsengel Zadkiël hebben doorgegeven op de dag van de ‘Leeuwenpoort’. Je kunt deze meditatie nog steeds doen of vaker herhalen als hulp bij het oplossen van jouw blokkades.

Er zijn ook twee nieuwe categorieën bijgekomen over ‘Mode’, waar steeds meer foto’s van modellenwerk in komen te staan, de nieuwste modetrends en nieuwe woninginrichting. Op de pagina ‘Gezondheid’, vind je in de toekomst steeds meer gezondheidtips en leuke weetjes over kruiden en voeding.

Lees ook het artikel: Eet voeding uit het seizoen

Na vele enthousiaste reacties van mensen over de lessen van de ‘Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut’ zijn meerdere personen geïnteresseerd geraakt om deze opleiding te volgen en heb ik inmiddels meerdere aanvragen gehad om de lessen wederom in België in Aalst te organiseren waarvan de datums bekend zijn.

Eerder was het ooit een middag les om in de Akasha kroniek te leren lezen, maar door de jaren heen heb ik inmiddels steeds meer informatie over de Akasha kronieken mogen ontvangen, toen was het een dag geworden en inmiddels een 3-daagse opleiding tot Akasha kroniek Therapeut.

Ikzelf houd van eenvoud en heb gemerkt dat alle mensen die ik les heb gegeven in de Akasha kroniek tot nu toe er ook daadwerkelijk mee kunnen werken op het gebied van heelwording en ook in hun eigen of andermans levensboek kunnen lezen, dit komt mede omdat je tijdens de les inwijdingen in de energie van de Akasha kroniek ontvangt die jouw energieniveau zullen verhogen tot dit niveau en je ook aan je eigen heelwordingsproces werkt doordat er veel bij je wordt losgemaakt. De manier waarop je naar het leven kijkt zal veranderd worden, je gaat alles meer vanuit het grotere geheel zien, ook zullen er puzzelstukjes over je eigen leven op zijn plek gaan vallen en ik hoor van veel mensen dat na het volgen van de lessen hun leven positief is veranderd en dat ze beter snappen waarom ze op Aarde zijn en met welk levensdoel.

Je hoeft geen vooropleiding te hebben gedaan, ik zal iedereen een goede persoonlijke begeleiding geven om mee te stromen naar dit niveau, want de energie van de Akasha kroniek kun je beschouwen als een van de allerhoogste.

Boodschap van de engelen:

Wat kunnen wij als Lichtwerkers bijdragen in deze tijd van transformatie op Aarde?
Laat jezelf zien hoe je echt bent, vanuit je hart, want dan straal je Licht uit wat altijd iets bij iemand aanraakt en vastzittende blokkades in beweging brengt. Kom op voor jezelf en geef duidelijk je eigen grenzen naar anderen toe aan, op een onvoorwaardelijke liefdevolle manier, dus niet terugslaan, zodat je uit het wiel van karma komt en een evenwicht creëert tussen de vrouwelijke en mannelijke energie als ‘infinity’, waarmee de Hemel op Aarde steeds meer zichtbaar zal worden. Jij bent het voorbeeld, want jij bent een Lichtwerker als hooggevoelig persoon, spreek daarom altijd vanuit je hart en geef het goede voorbeeld, want de mensen zullen je gaan volgen net als het eerste schaap wat over de dam gaat. Verander de Wereld door eerst bij jezelf te beginnen, jouw Licht zal je omgeving doen veranderen en het kwaad als negativiteit doen verdwijnen, als jijzelf het beste beentje voortzet, dan doen God en de engelen de rest en zullen de vruchten van wat je gezaaid hebt worden geoogst, sneller dan je denkt breekt de tijd aan dat de Hemel op Aarde zichtbaar wordt.

Meer over Lichtwerkers leren? Zie hier de nieuwe ‘Opleiding tot Lichtwerker’.

Tot horens, schrijfs of ziens!
Maaike

PS: Vind je het ook leuk om iedere maand op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws en boodschappen van de engelen en aartsengelen voor in deze maand te ontvangen? Dan kun je jezelf aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding tot Lichtwerker

 20.00 999.00 incl. btw

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?
Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

08. De ‘violette vlam’ Symbool van Transformatie Aartsengel Zadkiël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

De ‘violette vlam’ is het Symbool van Transformatie waar Aartsengel Zadkiël mee werkt om lagere energieën, die een disbalans in je leven hebben veroorzaakt, om te vormen naar hogere trillingen. Het bevat een sterke Kosmische kracht en een zuiverende werking, waardoor het een effectief instrument vormt voor hulp bij genezing. Het helpt om jezelf, anderen of de omgeving op te trekken naar een niveau van onvoorwaardelijke liefde, voorspoed en geluk.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut – Online lessen

 60.00 600.00

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

‘Transformatie Healing’ met Aartsengel Zadkiël

 30.00 60.00 incl. btw

Deze healing met de ‘violette vlam’ heeft een zogeheten ‘regeneratieve werking’ wat betekent dat het vastzittende blokkades, waaruit ziektes ontstaan, in beweging zet, waardoor de natuurlijke energiedoorstroming van het lichaam weer wordt hersteld.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

18. De ‘infinity’ Symbool van Oneindigheid Aartsengel Raziël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Het Symbool van Oneindigheid van Aartsengel Raziël is de ‘infinity’, welke het positieve teken vormt van een oneindige vriendschap of liefde, ‘samen één’ in een altijddurende beweging tussen Hemel en Aarde.

Meer mode