Nieuws
Beste allemaal,

Vandaag precies 1 jaar (21-12-2020) geleden was een speciale dag waarop de planeet ‘Jupiter’ en ‘Saturnus’ samen kwamen en op één lijn stonden met de Aarde en de geboorte van de nieuwe Aquarius-energie op Aarde in gang werd gezet, vandaag op 21-12-2021 vieren we deze geboorte die in het teken staat om ‘mensen wakker te schudden’ en om te leren je ‘hart te gaan volgen’ 💖

Tot nu toe is iedere 2000 jaar een ‘nieuwe Aarde’ geboren, waarmee tevens een nieuw tijdperk wordt ingeluid, zoals in het vorige Vissentijdperk de ‘Ster van Bethlehem’ aan de Hemel stond als aankondiging van een ‘nieuwe periode’, zo was vorig jaar dezelfde ster wederom te zien. Doordat Jupiter en Saturnus met de zogenoemde ‘zonnewende’ op 21-12-2020 uitzonderlijk dicht bij elkaar kwamen, lijken ze samen één grote, heldere ster te vormen. Veel wetenschappers zeggen nu ook te denken dat dit ook het fenomeen was waar de drie wijzen uit het oosten naartoe liepen, waarvan ze nu zeggen: “De Ster van Bethlehem bestond dus eigenlijk uit twee planeten”.

Nu de nieuwe Aquarius-energie op Aarde is geboren, zul je merken dat er al veel zaken voor jou duidelijker aan het worden zijn, je voelt steeds beter wat resoneert met de ‘waarheid’ en wat ‘opgezet spel’ is. De vrouwelijke energie komt nu weer meer in ieder mens naar voren, waarmee wordt bedoeld dat mensen in plaats van te denken, in verbinding met hun hart als hogere zelf gaan komen en naar hun ware gevoel vanuit hun ziel gaan luisteren, de stem van eigenliefde. Als je gehoor durft te geven aan jouw innerlijke liefdevolle stem, die verbonden is met de Lichtwereld, zal jouw leven steeds leuker en lichter gaan worden.

Er zullen de aankomende jaren nog vele verschuivingen op Aarde als gevolg van deze grote transformatie gaan plaatsvinden, waar de ‘Lichtwerkers’ onder ons als eerste mensen op Aarde hier het goede voorbeeld in gaan geven door ‘hun eigen hart’ te volgen en ‘puur jezelf’ durven te zijn. Lichtwerker zijn de schapen die als eerste over het dam gaan en de rest van de mensheid gaat volgen.

Door steeds te kiezen voor onvoorwaardelijke liefde, alles wat je het allergelukkigste maakt en je hart een vreugdesprongetje laat maken, zul je zelf ook steeds meer Licht gaan uitstralen en zal de ‘sluier’ tussen Hemel en Aarde gaan verdwijnen.

We mogen met zijn allen alles wat ons niet langer dient, wat we niet meer nodig hebben en ons een negatief en angstig gevoel geeft gaan loslaten, het past niet meer bij ons hoge trillingsniveau die in verbinding staat met de nieuwe tijd. Steeds meer mensen zullen aangeraakt gaan worden door ons Licht, wat we uitstralen en ook hun hart gaan leren volgen.

Op een gegeven moment zullen de mensen geestelijk geboren worden op Aarde en daarmee ontwaken, dan wordt het een feest op Aarde, iedereen volgt zijn eigen hart, straalt zijn of haar eigen Licht als kracht uit. Dan zitten we samen aangesloten op het collectieve hart, waardoor je het leven iedere dag als een dans zult gaan ervaren en steeds opnieuw verrast zult worden. Je merkt dat de uiterlijke Wereld synchroon gaat lopen aan jouw innerlijke Wereld, zoals de dagen met een gouden randje en dan zul je steeds voordat je gewenkt hebt worden bediend, wanneer jouw hart als een schitterende diamant straalt en alles naar zich toe trekt wat jij diep vanbinnen verlangt als uitkomende zielsverlangens en jouw ‘Hemel op Aarde’.

Yeah, we gaan ervoor, onze tijd als Lichtwerkers is aangebroken, want als hooggevoelig persoon, ofwel een Engel op Aarde, ben jij in deze tijd van transformatie naar de Aarde gekomen om te stralen en daarmee het Licht te verspreiden en anderen te helpen 😇🎊

Als je voor het jaar 2000 geboren bent, kun je nog last hebben van de oude Vissentijdperk in jouw energieveld, wat allerlei vervelende klachten kan geven. Via deze link kun je meer erover lezen en welke therapie het beste past in deze tijd van transformatie om de oorzaak ervan op te kunnen gaan ruimen:

Ik wens iedereen alvast een hele fijne feestdagen toe 🌟🎄💝
In Licht & Liefde,Maaike

Opleiding tot Lichtwerker – Vervolgopleiding tot Transformatie Healer Akasha kroniek Therapeut – Online lessen

 100.00 999.00 incl. btw

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?
Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Opleiding tot Encaustic Art Kleurentherapeut – Online lessen

 100.00 800.00 incl. btw

Altijd al meer willen leren over de chakra`s, de helende werking van kleuren en de hieraan gekoppelde aartsengelen? Door middel van Encaustic Art ga je op een eenvoudige en speelse manier met kleurentherapie leren werken, niet alleen saaie theorie, maar door het opdoen van praktijkervaring echt de trilling van een bepaalde kleur en de helende werking ervan leren voelen.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie