Nieuws

Maaike is van plan om in het nieuwe jaar 2021 weer te starten met de volgende groep om live de online lessen van de ‘Opleiding tot Medium’ als ‘Intuïtieve Ontwikkeling Cursus’ te geven. Je kunt bijvoorbeeld alvast een les bestellen, dan kom jij op de deelnemerslijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn om te starten ontvang je een bericht om gezamenlijk met de groep de startdatum vast te stellen. We zullen vervolgens gemiddeld 1 keer per week een online les gaan doen. Inmiddels hebben 10 personen zich aangemeld.

De startdatum is gepland, les 1 zal op zaterdag 20 februari 2021 om 10:00 uur plaatsvinden online via het programma Zoom. Je kunt jezelf in de tussentijd nog aanmelden en zodra de les is gestart instromen op een later moment, je ontvangt dan de opname van de voorgaande les(sen) die je thuis op je gemak kunt kijken.

Vanwege het corona-virus zullen de 12 lessen van de ‘Opleiding tot Medium’ als ‘Intuïtieve Ontwikkeling Cursus’ online als Webinar via het programma ‘Zoom’ worden gegeven, hierbij kunnen we elkaar evengoed allemaal via de camera zien en via de audio van de laptop spreken, want in deze periode hebben we allemaal meer tijd voor onszelf. Het is goed om deze tijd zinvol te gaan benutten door jezelf verder te ontwikkelen en je zou het geleerde meteen toe kunnen gaan passen om anderen mee te helpen in hun transformatie- en ontwikkelingsproces. 

De opleiding tot Medium wordt één keer per week gegeven, zodat er voldoende tijd is om thuis te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het Mediumschap of zichzelf intuïtief verder willen ontwikkelen.

Iedereen beschikt over zogenoemde ‘mediumsschapskwaliteiten’ om met zijn of haar ‘heldere’ kanalen te werken. Van nature is bij elk mens zeker één kanaal goed ontwikkeld, welk kanaal dit is heeft te maken met welk levensdoel je op Aarde bent gekomen. Zo hebben mensen die hooggevoelig zijn een levenstaak om anderen te helpen, wat je op verschillende gebieden zou kunnen doen, zoals het geven van readings of healings, maar ook gewoon in het dagelijkse leven door een voorbeeld en steun voor anderen te zijn.

Als je jezelf afstemt op je gevoel maak je onmiddellijk gebruik van de kanalen die bij je actief zijn, dit kunnen er ook meerdere zijn zoals helderzien, heldervoelen en helderhoren. Bij de meeste mensen gebeurt dit zelfs onbewust, denk hierbij ook aan kunstenaars of ontwerpers die hun inspiratie van ‘Hierboven’ ontvangen maar zichzelf dat niet bewust zijn. Eigenlijk is paranormaal zijn juist normaal voor mensen die vanuit hun gevoel leven en weinig of niet vanuit hun hoofd. Daarom kan iedereen de opleiding Mediumschap volgen, als er maar interesse is om aan jezelf te werken en open te staan voor de wonderen van het leven om jou behulpzaam te zijn. Tijdens de opleiding ontvang je handvatten waar je thuis verder mee aan de slag kunt gaan, zoals de oefeningen om jezelf verder te bekwamen. Ik heb mijn cursisten die de lessen hebben gevolgd in de tussentijd echt zien groeien en uit hun reacties kunnen opmaken dat ze zelfverzekerder zijn geworden en met een positieve blik naar het leven kijken.

Je hoeft niet per se ervaring te hebben om deel te nemen, ieder mens beschikt over intuïtieve zintuigen die je tijdens de les zult ontdekken. Je leert wat jouw sterkste kanalen zijn, waar de informatie binnenkomt en hoe je deze kunt gaan gebruiken bij het geven van readings voor anderen en als richting voor jezelf. Je zult de verschillen tussen diverse ‘subtiele energieën’ gaan ervaren en ontdekken hoe je deze zelf kunt vertalen naar de stoffelijke Wereld.

Hieronder de thema`s die aan bod zullen komen weergegeven:

1e les:
* Kennismaking.
* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen.
* Het leren om onderscheid te maken tussen je hoofd (denken) en buik (gevoel), waarbij we onze gedachtes tot rust gaan brengen en een buikademhaling gaan doen zodat we zuiver vanuit ons gevoel informatie kunnen ontvangen.
* Aura oefening om sneller informatie door te krijgen.

2e les:
* Zintuig oefening om te ervaren bij welk kanaal jouw informatie binnenkomt.
* Je ontvangt een lezing over jouw intuïtieve zintuigen als heldere kanalen, waardoor je beter zult gaan begrijpen hoe bij jou informatie binnenkomt.

3e les:
* Je leert wat het verschil is tussen de beschermengelen, de gidsen, de helpers en de engelen en aartsengelen en hoe je deze van elkaar kunt gaan onderscheiden.
* Ontmoeting met je gids(en) en beschermengel(en).

4e les:
* Je ontvangt informatie over het Mediumschap.
* Je leert hoe je een consulttafel kunt inrichten.
* 1e channeling sessie, je gaat leren hoe je een reading geeft en op welke wijze je de informatie het beste op anderen overbrengt.

5e les:
* Je ontvangt een inwijding in Psychic Reiki, waarbij jouw kanalen worden geopend, zodat je eerder informatie van ‘Hierboven’ ontvangt.
* Ook leer je hoe je jezelf of anderen een healing kunt geven door middel van de hoge energie van Psychic Reiki, die onder andere helpt om de chakra`s en auralagen schoon te maken, vastzittende blokkades los te maken en tegelijkertijd de chakra`s te voorzien van nieuwe levensenergie.

6e les:
* We gaan voorwerpen en foto`s lezen (Psychometrie). Het is goed om wat foto`s en/of voorwerpen bij de hand te hebben om tijdens deze les mee te gaan oefenen, zowel van levenden als overleden personen. Vraag aan iemand die leeft wel op voorhand toestemming i.v.m. de vrije wil van de betreffende persoon.

7e les:
* Een Aartsengel en overleden persoon leren channelen, zodat je er vaardigheid in ontwikkelt om op deze wijze boodschappen te ontvangen en de verschillen in energie kunt gaan leren aanvoelen.

8e les:
* Oefening op welke manier je een aura kunt reinigen, welke je bij jezelf of anderen kunt toepassen op het gebied van heelwording.

9e les:
* Open channeling in groep, wat een leuke en leerzame gezamenlijke oefening is om te ervaren hoe jij informatie in groepsverband oppikt.

10e les:
* Beoefenen van automatisch schrift, waarbij je vanuit jouw gevoel leert schrijven in plaats van jouw verstand en op deze manier prachtige informatie kunt doorkrijgen voor jezelf en ook voor anderen als je die wilt gaan helpen.

11e les:
* We gaan leren hoe je een bloemenseance kunt geven, je leert hierbij meerdere methodes over hoe je een ‘Bloem Reading’ voor jezelf of anderen kunt doen.

12e les:
* Het leren van hoe je negatieve energieën weg kunt halen, bijvoorbeeld bij jezelf, anderen of in huis en hoe je entiteiten en overledenen naar het licht kunt brengen.

Aan het einde van de opleiding ontvang je een digitaal eindcertificaat als Medium. Ook krijg je tijdens de les een inwijding in Psychic Reiki, waarbij je van dit behaald onderdeel een digitaal certificaat ontvangt.

Je mag de opleiding tot Medium / Intuïtieve Ontwikkeling Cursus gerust steeds per les bestellen of per enkele lessen, je zult dan alvast de theorie van de bestelde lessen op voorhand ontvangen, die je dan thuis op je gemak kunt doornemen voordat de online lessen starten. 

Tijdens de online lessen ontvang je aanvullende informatie die doorkomt per onderdeel. Daarom is het goed om tijdens de online lessen ook papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken en ooit een tekening bijvoorbeeld van een ervaring met een inwijding.

De online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur per keer en bedragen € 25,00 per les inclusief btw.

Stel als de lessen al zijn gestart en je wilt evengoed nog deelnemen, iedere les wordt opgenomen, zo kun je de gemiste lessen toch nog volgen en live meedoen met de volgende lessen. Als het ooit niet lukt er live bij te zijn tijdens de les is geen probleem, iedere deelnemer ontvangt de opname van alle lessen waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren.

Maaike Kerstens
Bij interesse kun je jezelf aanmelden voor de 12 lessen, zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan.

Opleiding tot Medium

 50.00 300.00 incl. btw

De 3-daagse opleiding tot Medium wordt één keer per maand gegeven, zodat er voldoende tijd is om thuis te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het Mediumschap en wordt gegeven op verschillende locaties in Nederland en België.

08. De ‘violette vlam’ Symbool van Transformatie Aartsengel Zadkiël

 30.00 incl. btw

De ‘violette vlam’ is het Symbool van Transformatie waar Aartsengel Zadkiël mee werkt om lagere energieën, die een disbalans in je leven hebben veroorzaakt, om te vormen naar hogere trillingen. Het bevat een sterke Kosmische kracht en een zuiverende werking, waardoor het een effectief instrument vormt voor hulp bij genezing. Het helpt om jezelf, anderen of de omgeving op te trekken naar een niveau van onvoorwaardelijke liefde, voorspoed en geluk.

Inwijding in ‘Psychic Reiki’

 14.95 incl. btw

De inwijding in ‘Psychic Reiki’ zal het verborgen potentieel bevorderen en je natuurlijke psychische gave activeren. Je ontvangt een werkmap van ‘Psychic Reiki’ en een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je andere ook zou mogen inwijden om de kanalen van het 6e zintuig te openen. Psychic Reiki helpt om de natuurlijke talenten van je zintuigen, ofwel je kanalen te ontwikkelen.

Elfen Bloemreading

 60.00 incl. btw

Elfen horen bij de natuur, ze hebben liefde voor alles wat op moeder Aarde groeit en bloeit. Ze kennen elke bloem van binnen en van buiten en weten als natuurwezentjes daarover veel te vertellen.

10. De ‘gouden waterval’ Symbool van Reiniging Aartsengel Jophiël

 30.00 incl. btw

Aartsengel Jophiël stelt de ‘gouden waterval’, het Symbool van Reiniging, aan je ter beschikking om jezelf of anderen te reinigen van onzuiverheden. Het draagt bij om het oude te kunnen loslaten en plaats te maken voor het nieuwe. Wanneer we te lang in stagnerende energie blijven steken dan kan dit onze weerstand doen verzwakken als gevolg dat we vermoeid raken, misselijk zijn, meer stress ervaren of zelfs depressief of ziek worden, zoals een chronische verkoudheid.

30. Het ‘schild’ Symbool van Bescherming Aartsengel Michaël

 30.00 incl. btw

Het ‘schild’ is Aartsengel Michaëls Symbool van Bescherming welke als hulpmiddel ter bescherming van jezelf, anderen of een situatie kan worden ingezet wanneer je jezelf onveilig voelt, niet op je gemak bent of als je in gevaar verkeert. Met behulp van Aartsengel Michaël en zijn schild zul je rustig en kalm kunnen blijven in moeilijke situaties waarin je bescherming en ondersteuning nodig hebt. Hij brengt licht in duistere omstandigheden die je belasten, onzeker maken of angst inboezemen.

Meer gezondheid

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie