Nieuws

Maaike is van plan om in het nieuwe jaar 2021 weer te starten met de volgende groep om live de online lessen van de ‘Opleiding tot Engelenmedium’ te geven. Je kunt bijvoorbeeld alvast een les bestellen, dan kom jij op de deelnemerslijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn om te starten ontvang je een bericht om gezamenlijk met de groep de startdatum vast te stellen. We zullen vervolgens gemiddeld 1 keer per week een online les gaan doen. Er hebben zich inmiddels 13 personen aangemeld.

De startdatum is gepland, les 1 zal op zaterdag 27 februari 2021 om 14:00 uur plaatsvinden online via het programma Zoom. Je kunt jezelf in de tussentijd nog aanmelden en zodra de les is gestart instromen op een later moment, je ontvangt dan de opname van de voorgaande les(sen) die je thuis op je gemak kunt kijken.

Vanwege het corona-virus zullen de lessen van de ‘Opleiding tot Engelenmedium’ online als Webinar via het programma ‘Zoom’ worden gegeven, hierbij kunnen we elkaar evengoed allemaal via de camera zien en via de audio van de laptop spreken, want in deze periode hebben we allemaal meer tijd voor onszelf. Het is goed om deze tijd zinvol te gaan benutten door jezelf verder te ontwikkelen en je zou het geleerde meteen toe kunnen gaan passen om anderen mee te helpen in hun transformatie- en ontwikkelingsproces. 

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen. Wanneer je zelf in de problemen zit, eenzaam bent of andere mensen graag helpt is er naast het boek en kaartspel ‘De geschenken van de Aartsengelen’ een opleiding beschikbaar voor mensen die zich verder willen verdiepen in de wonderbaarlijke Wereld van de engelen. Deze opleiding is een verlengstuk van het boek en bevat aanvullende informatie over hoe je met engelen en andere positieve krachten kunt samenwerken om je eigen leven en dat van anderen in het liefdevolle licht te plaatsen.

“In de lessen worden ook inwijdingen gegeven in de energie van bepaalde engelen, waarmee je geestkracht direct toeneemt en het je handvatten geeft anderen te helen met verschillende door mijzelf succesvol beproefde technieken. Ook ontvang je een aantal healings die een gezonde uitwerking zullen hebben op je lichaam, zodat bepaalde pijnen of andere ongemakken naar de achtergrond verschuiven, omdat oude stagnerende energieën worden vervangen voor geneeskrachtige en weldadige energieën.”

Maaike Kerstens is de auteur van boeken en kaartspellen over engelen en aartsengelen en werkt al jaren actief als Engelenmedium. Zij geeft dagelijks engelen healings, inwijdingen en readings in samenwerking met de engelen en wil haar uitgebreide kennis verder overdragen in de praktijk op anderen, zodat jij net als zij een echte Engelenexpert wordt, wat iedereen kan leren.

Deze opleiding is al langere tijd als thuisstudie te volgen en heeft een extra dimensie gekregen omdat je per les precies gaat leren hoe je een healing opbouwt en kunt oefenen met andere deelnemers zoals het geven van healings aan elkaar op afstand in verschillende ruimtes, met stoelbehandelingen en op een behandelbank maar ook hoe je inwijdingen, accurate readings en kaartleggingen geeft aan personen. Deze opleiding is interessant voor mensen die graag anderen vooruit helpen, zowel privé als voor therapeuten in een praktijk, en de kennis willen toepassen op zichzelf om steeds meer steun te ervaren in het dagelijkse leven.

Engelen communiceren met mensen op subtiele wijze wat betekent dat de boodschappen door sommigen niet altijd goed of direct begrepen worden. Dat komt omdat mensen veelal in het hoofd bezig zijn, veel piekeren en problemen willen oplossen waardoor er veel nuttige informatie gemist wordt en men onnodig bezorgd is. Door het volgen van deze opleiding zul je kennismaken met de manier waarop engelen jou inspireren en richting wijzen waardoor je voortaan gemakkelijker tot de juiste keuzes komt en het leven steeds meer vanzelf goed verloopt.

Vanwege het grote enthousiasme van de cursisten die de thuisstudie hebben gevolgd is aan Maaike verschillende keren gevraagd om de ‘Opleiding tot Engelenmedium’ ook op locatie te gaan geven. Voordat dit kon worden gerealiseerd heeft ze de opleiding aangevuld met allerlei oefeningen die speciaal bedoeld zijn voor de cursisten om te leren hoe je een healing geeft en nu i.v.m. het corona-virus zullen de lessen online worden gegeven, zodat er een nieuwe mogelijkheid is voor de leerlingen om de leerstof zo optimaal mogelijk tot zich te nemen waarbij Maaike alles wat ze weet en heeft doorgekregen alsmede haar eigen praktijkervaringen met de deelnemers zal delen.

“Ik heb enkele leerlingen die de ‘Opleiding tot Engelenmedium’ als thuisstudie volgen, die eerder nog nooit iets met engelen hebben gedaan, en bij iedere les steeds meer vorderen en verwonderd zijn dat zij dat ook kunnen. In principe kan iedereen met de engelen leren samenwerken, als de motivatie maar aanwezig is.”

Om goed met de engelen te leren samenwerken heeft tijd nodig zodat je tussendoor praktijkervaring opbouwt waarbij je steeds een puzzelstukje met informatie van ‘Hierboven’ ontvangt waardoor jouw eigen puzzel alsmaar completer wordt. Want ieder mens is anders en je zult daardoor een eigen unieke methode ontwikkelen om met de engelen te werken waarbij goede begeleiding noodzakelijk is. Daarom zijn er diverse lessen samengesteld, zoals in de thuisstudie, waarbij je jezelf in iedere les stap voor stap verder gaat ontwikkelen. Na het volgen van de eerste les kun je de aanwezigheid van de engelen al bij je ervaren en beschik je over diverse instrumenten om met hun samen te werken.

Stel als de lessen al zijn gestart en je wilt evengoed nog deelnemen, iedere les wordt opgenomen, zo kun je de gemiste lessen toch nog volgen en live meedoen met de volgende lessen. Als het ooit niet lukt er live bij te zijn tijdens de les is geen probleem, iedere deelnemer ontvangt de opname van alle lessen waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren. Als je een inwijding mist, dan spreken we een dag en tijdstip af, zodat je deze evengoed nog kunt ontvangen en bij bent met de volgende les.

Je mag de opleiding tot Engelenmedium gerust steeds per les bestellen of per enkele lessen, je zult dan alvast de theorie van de bestelde lessen op voorhand ontvangen, die je dan thuis op je gemak kunt doornemen voordat de online lessen starten. 

Tijdens de online lessen ontvang je aanvullende informatie die doorkomt per onderdeel. Daarom is het goed om tijdens de online lessen ook papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken en ooit een tekening bijvoorbeeld van een ervaring met een inwijding.

De online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur per keer en bedragen € 30,00 als je per les besteld, inclusief btw. Bij interesse kun je jezelf hierboven aanmelden voor de 20 lessen, je kunt alvast de gewenste lessen bestellen en bijvoorbeeld de rest op een later tijdstip.

Zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan.

Je ontvangt per les een uitgebreide E-map (opgemaakt PDF-document met afbeeldingen van de Aartsengelen). Tijdens de opleiding krijg je op verschillende momenten 6 aparte digitale certificaten voor inwijdingen, healings en geleerde technieken en bij de voltooiing ontvang je een digitaal eindcertificaat dat je door Maaike bent opgeleid als Engelenmedium.

Voor deze opleiding kun je alleen maar slagen, omdat alles wat je leert en eruit oppikt ertoe zal bijdragen dat je bestaan positief verandert, zowel in je contacten met anderen als ook het toenemen van het geloof in eigen kunnen, waardoor je het leven naar je liefdevolle hand kunt zetten.

Hieronder in het kort de thema’s en activiteiten per les. De opsommingen aangeduid met een sterretje zijn een aanvulling op de thuisstudie:

1e les:
In les 1 doe je kennis op over wat engelen zijn en wat zij specifiek voor je kunnen betekenen. Je leert over Engelen Healing (op afstand), verschillende subtiele waarnemingen van engelen en de hiërarchie van de engelen.

* Engelen Basis Kennis: Je gaat leren hoe je geestelijk de overledenen, gidsen, je beschermengelen en de aartsengelen kan onderscheiden van elkaar en komt erachter wat engelen voor jou kunnen doen om je leven aangenaam te maken. Iedereen heeft naast z’n zintuigen ook heldere kanalen waarmee boodschappen worden opgepikt waarover je tijdens deze les kennis opdoet en kan uittesten welk kanaal bij jou het beste is ontwikkeld om informatie van gene zijde door te krijgen via helder zien, helder horen, helder voelen en/of helder weten.

* Het leren om onderscheid te maken tussen je hoofd (denken) en buik (gevoel), waarbij we onze gedachtes tot rust gaan brengen en een buikademhaling gaan doen zodat we zuiver vanuit ons gevoel informatie kunnen ontvangen.

2e les:
Je leert meer over de psychische beschermvlam van Aartsengel Michaël en hoe je jezelf en je geliefden hiermee kunt beschermen.

* Je gaat met Aartsengel Michaël samenwerken, om bescherming te bieden wanneer je jezelf of andere personen een engelengenezing geeft. Dit bevordert het loslatingsproces van pijnlijke ervaringen en herinneringen, zal jou tegen de pijn van eventuele herbeleving beschermen en helpt hierdoor bij het loslaten van onderdrukte emoties. Deze bescherming biedt evenwicht en zorgt voor onvoorwaardelijke liefde tijdens een engelenbehandeling. Tevens leer je hoe je een aura energetisch kunt afbakenen, waardoor je in je eigen energie blijft en de energieën van anderen niet bij je kunnen binnendringen.

3e les:
Je ontvangt een inwijding in de energie van Aartsengel Sandalphon, waarna je zelf anderen een Aarding Healing kunt geven en leert jezelf te aarden met zijn energie door middel van aanroepingen en een oefening.

“De inwijdingen dienen er mede voor om bewust contact te maken met de engelen. Op het tijdstip van de inwijding zal ik de betreffende engel(en) aanroepen om bij jou te komen, waarna zij jou zullen omhullen met hun positieve energieën. Hierdoor maak je kennis met de subtiele energie van deze engel in een tastbare vorm. Later als je zelf een engel aanroept of wanneer deze bij jou op bezoek komt met een boodschap zul je meteen de energie van de engel herkennen omdat je deze al eerder hebt ontmoet. Op deze wijze leer je door deze opleiding en bijbehorende oefeningen ook hoe je engelen kunt aanvoelen en daardoor gemakkelijker met ze kunt gaan communiceren.”

* Je leert anderen een healing geven om te aarden en ontvangt andere tips over het thema ‘aarding’, want in deze drukke tijd waarin we leven komen de meeste lichamelijke en psychische klachten voort doordat mensen teveel in het hoofd zitten en daardoor niet meer in verbinding staan met hun gevoel waardoor de aura niet meer gelijkmatig verdeeld is om het lichaam en is verplaatst naar boven in de omgeving van het hoofd.

4e les:
In les 4 ontvang je van Maaike een inwijding in de energie van Aartsengel Rafaël zijn Symbool van Rust, de ‘violette spiraal’ in combinatie met de healing in ‘Silent Power’. Vervolgens zullen we onze ervaringen via Zoom gaan bespreken. Deze healing draagt bij om in jezelf stil te worden, de engelen beter waar te nemen en om zo een goed contact met de engelen te verkrijgen en is geschikt voor mensen die uit balans zijn geraakt, door bijvoorbeeld haast of stress en zich hierdoor vanbinnen onrustig voelen.

5e les:
Je gaat leren hoe je de aura kunt reinigen waardoor tevens beweging wordt gebracht in vastzittende blokkades en de energie van het lichaam weer vrijelijk kan gaan doorstromen. Door bepaalde beladen of negatieve situaties in je leven, zoals alledaagse stress, zorgen, problematiek, maar ook wanneer je hooggevoelig bent en daardoor andermans energieën overneemt, kan je energieveld (de aura) vervuild raken. Hierdoor kunnen er energieblokkades ontstaan, die je met je innerlijke zintuigen zou kunnen waarnemen, bijvoorbeeld door het zien van zwarte plekken of grijsachtige wolken in de aura of door het voelen van zwaarte op bepaalde plaatsen van het lichaam.

Tevens leer je deze les hoe je een aura kunt herschikken, zodat alle energieën na een behandeling weer goed staan gepositioneerd.

Je ontvangt uitleg hoe je de healing in Silent Power met Aartsengel Rafaël aan anderen kunt geven, waarbij bovenstaande healingtechnieken ook aan bod komen.

* We gaan een aura-oefening doen welke eraan bijdraagt om sneller informatie van ‘Hierboven’ en de engelen door te krijgen.

* Er wordt dieper ingegaan op hoe je jezelf en je leefomgeving kunt zuiveren, wat bijdraagt om je trillingsgetal te verhogen en het contact met de engelen te intensiveren, omdat dan de scheidingslijn tussen ‘Hemel en Aarde’ dunner wordt.

6e les:
Je leert meer over de engelengroepen, waarvoor en voor wie je ze mag inzetten.

* Je gaat een engel channelen, zodat je de subtiele wijze waarop de engelen tot ons spreken beter leert begrijpen.

* Je gaat contact maken met jouw beschermengelen en gidsen en leren werken met engelenkaarten (bij de online cursus is het goed om zelf over engelenkaarten te beschikken) waarbij je boodschappen ontvangt voor jezelf en andere deelnemers.

7e les:
In les 7 doe je een inwijding in ‘Zen Engel Ki’, wat je verbindt met alle engelen uit de engelenhiërarchieën en het contact zal versterken.

* Je leert een chakra-healing geven, hoe je de chakra`s kunt reinigen en hoe je deze in balans brengt door ze allemaal even groot te maken en met elkaar op één lijn te zetten.

8e les:
Je zult meer te weten komen over je eigen beschermengelen, je ondergaat een geleidemeditatie, je leert hoe je een goede Engelenbrief voor jezelf of anderen kunt schrijven met daarin je diepste verlangens om te verwezenlijken en je doet een engelenmeditatie om de brief in te wijden.

* Je ontdekt de naam van jouw beschermengel en de aartsengel die al vanaf de geboorte bij je aanwezig zijn.

9e les:
Op deze dag hebben we het over de specialismen per engel en aartsengel zodat je komt te weten op welk gebied je een engel als positieve energie het beste kunt inzetten om jou te helpen op onder meer je levenspad, met je relaties, je werk, het groeien naar geestelijke volwassenheid en het loslaten van onderwerpen door emotioneel te onthechten.

* Je gaat leren channelen met de aartsengelen om boodschappen te ontvangen, zodat je steeds beter met de engelen leert communiceren.

10e les:
In les 10 zul je de zeven aartsengelen van de ‘Colours of Angels’ gaan ontmoeten door middel van een inwijding. Tevens ontvang je aanvullende informatie over deze aartsengelen en hoe je hun positieve energie kunt aanwenden.

11e les:
* Je leert werken met het helende licht van de aartsengelen om jezelf en anderen te helen, waarbij we tevens gaan werken met het kaartspel ‘De Geschenken van de Aartsengelen’.

* Je maakt contact met de aartsengelen, om boodschappen te ontvangen voor jezelf en anderen in de vorm van een reading.

12e les:
In les 5 beoefen je de wijze waarop je verschillende Aartsengelen beschermkringen kunt opzetten en hoe de symbolen behulpzaam kunnen zijn om tot inzicht te komen van emotionele blokkades. Je leert hiermee werken om jezelf en anderen van kracht te voorzien en te helen op afstand. Je kunt het ook gebruiken in situaties van onzekerheid en twijfels, zodat het de spanning wegneemt bij een examen of een operatie.

* Je leert een kaartlegging te doen met de ‘De Symbolen van de Aartsengelen’ en hoe je deze instrumenten kunt inzetten op het gebied van heelwording.

13e les:
Je leert om een eigen Engelensteen te maken, die opgeladen is met een bepaalde positieve energie van de engelen, wat je dagelijks bij je kunt dragen.

* Je gaat een Engelenaltaar leren maken.

14e les:
Je doet een meditatie en een inwijding in de golven van Aartsengel Metatron, waarna je hiermee anderen een healing kunt geven.

15e les:
In les 15 leer je een engelencirkel trekken, waar magische krachten van uitgaan en je beschermt tegen negatieve invloeden.

16e les:
Je gaat leren om je chakra`s te reinigen met engelenenergie via een geleidemeditatie.

17e les:
Je ontvangt een inwijding in ‘Full Spectrum Healing’ en tijdens deze les leer je om anderen een behandeling te geven met deze hoge en zuiverende energie.

* We gaan dieper in op hoe trauma`s kunnen ontstaan en hoe deze kunnen worden geheeld in samenwerking met de engelen.

* Je leert over het belang van de toepassing van het ‘witte licht’ tijdens het geven van healings en gaat hiermee een behandeling geven.

18e les:
* Je maakt contact met de ‘Engel van het Vuur’, ook wel de ‘Inspiratie Engel’ genoemd, waarmee je thuis ook nog vaker in contact kunt treden om nieuwe ideeën op te doen en inspiratie te ontvangen.

19e les:
In les 19 krijg je inzicht in hoe kaarsenmagie werkt en hoe je dit kunt toepassen als witte kracht met uitgebreide uitleg over gerelateerde getallen, planeten, kleuren, elementen, dieren en planten en alle relevante betekenissen die leiden tot antwoorden op vragen die je hebt voor jezelf of anderen.

20e les:
* Tijdens deze laatste dag ga je leren hoe je een healing opbouwt in de vorm van een vraaggesprek met een van de deelnemers, want tijdens de vorige lessen heb je alle benodigde informatie ontvangen om jezelf of anderen te helen in samenwerking met de engelen. Vervolgens ga je deze in stappen opgebouwde healing leren uitvoeren.

Ook ontvang je technieken om een Aartsengelen Healing voor mens en dier te geven.

* Tevens wordt er dieper op ingegaan om een volledig ‘Engelen Consult’ te geven aan anderen, want door de lessen heen heb je op allerlei manieren geleerd hoe je van de engelen boodschappen kunt ontvangen wat je deze dag in de praktijk zult gaan brengen als voltooiing van het ‘Engelenmediumschap’.

Opleiding tot Engelenmedium – Online lessen

 30.00 595.00 incl. btw

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen.

Briefpapier ‘Aartsengel Chamuël’

 1.50 12.50 incl. btw

Het prachtige romantische briefpapier van Maaike haar productlijn ‘Angel’ is aan twee kanten bedrukt op A4 formaat, briefpapier + enveloppen zitten verpakt in een plastic zakje als pakketje van 5 of 10 stuks.

Angel Love Stone

 9.95 incl. btw

Leg je wijsvinger op deze steen en zeg “Angel Servant Stone” waarna een engel als dienaar van God aan de steen wordt gebonden en continue ‘Licht en Liefde’ er doorheen zal laten stromen.

Artist: Maaike Kerstens

Meer gezondheid

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie