Over Maaike Kerstens

Maaike Kerstens is actief binnen de organisatie Color Me als energetisch genezeres en auteur van boeken en kaartspellen over engelen en aartsengelen. Zij werkt intensief samen met deze positieve energieën, die zij kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële Wereld waardoor ze een spreekbuis vormt om mensen te helpen bij het oplossen van hun problemen in het dagelijkse leven en als doorgeefluik fungeert bij het laten verdwijnen van geestelijke en lichamelijke aandoeningen.

Door haar verschillende studies als medische basiskennis, holistische kleurenpunctuur, kleurentherapie, chakratherapie, edelsteentherapie, reiki, engelenmedium en medium is zij geïnspireerd geraakt door de verbanden tussen lichaam, ziel en geest. Maaike zorgt er met haar readings en healings, alsook persoonlijke begeleiding en nazorg, voor dat er beweging gebracht wordt in blokkades binnen het bewustzijn, waarbij onderdrukte emoties bovenkomen en de levenslessen die hiermee in verbinding staan worden geactiveerd: “Door je houding positief te veranderen ten opzichte van hetgeen jou dwarszit zal het leven zich van haar zonnige kant laten zien”.

Haar ervaringen met cliënten en het veelvuldige contact met engelen hebben Maaike tot diepere inzichten gebracht op het gebied van genezing en de Hemelse kracht als beste medicijn die in elk mens aanwezig is om zichzelf te helen en ontdoen van negatieve aspecten binnen het bestaan. Ook geeft Maaike diverse opleidingen over hoe je met engelen kunt samenwerken, ze biedt cursussen en workshops aan over verschillende vormen van positieve energieën en doet meditaties.

Neem contact op

    *Ik ga akkoord met de privacy policy